Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam, około 4 miesiace temu zainstalowałem (pierwszy raz) grę Rise of Kingdoms. ( Z linku ze atrony gamehag) Było wtedy napisane aby zdobyć 16 level budynku miasta i wtedy powinienem dostać magrodę około 2000 KD, lecz nic ne dostałem. ZADANIE znikneło a ja zostałem z niczym. Przegrałem dziesiatki godzin przez te 4 miesiące, i wiem że nawet jeśli dostalbym te KD to i tak te 20 zł PSC nie są warte takiego czasu. Myślę że gamehag nie traktuje tak swoich klientów, i że za to co było mi zlecone dostanę swoją nagrodę. Jesli ktos coś wie niech pisze.