Witam, około 4 miesiace temu zainstalowałem (pierwszy raz) grę Rise of Kingdoms. ( Z linku ze atrony gamehag) Było wtedy napisane aby zdobyć 16 level budynku miasta i wtedy powinienem dostać magrodę około 2000 KD, lecz nic ne dostałem. ZADANIE znikneło a ja zostałem z niczym. Przegrałem dziesiatki godzin przez te 4 miesiące, i wiem że nawet jeśli dostalbym te KD to i tak te 20 zł PSC nie są warte takiego czasu. Myślę że gamehag nie traktuje tak swoich klientów, i że za to co było mi zlecone dostanę swoją nagrodę. Jesli ktos coś wie niech pisze.
Oferty ze ścian ofert są wystawiane przez zewnętrznych partnerów. Oni są odpowiedzialni za pojawianie się nowych ofert, usuwanie starych, a gamehag przyzna Ci kamienie, gdy zostanie potwierdzone, że wykonałeś zadanie.
W przypadku, gdy oferta znika, oznacza to, że nie możesz już za nią otrzymać kamieni, choć możesz napisaćdo Misty poprzez wybranie: problem ze stroną->techniczny->inny, aby się upewnić.
Jesli wszystko wykonales w terminie to raczej tak - tak mi sie wydaje
No problem wygląda tak że zadanie było, ja zaczołem je wykonywać, wczoraj skończyłem, i patrzę a go nie ma, trochę słabo bo w tej grze spędziłem dziesiątki godzin.
Napisałem do supportu i objaśniłem całą sprawę, teraz tylko muszę poczekać.