Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Od kilku lat gram w gry na stronie haxball.com, więc mam pewne doświadczenie, w temacie tej strony. Haxball to gra skupiająca się głównie na grze drużynowej w piłkę nożną, jednakże nie jest to gra, w której przedstawieni są realni gracze, jak jest to zrobione w grach FIFA. Jest to strona z której korzysta wiele ludzi na całym świecie, w różnym wieku.
Aby zagrać na tej stronie należy w przeglądarce internetowej wpisać haxball.com i wejść na tę stronę. Następnie należy się zalogować wybierając nick, czyli własną nazwę. Po zalogowaniu, aby zagrać można dołączyć do pokoju, lub stworzyć własny pokój do którego będą mogli dołączyć inni użytkownicy tej strony. Przy tworzeniu pokoju należy określić nazwę pokoju, czy pokazywać ten pokój w liście wszystkich pokoi, czy ustawić hasło jeśli tak to jakie, czy każdy ma mieć uprawnienia administratora pokoju, oraz określić maksymalną liczbę graczy, którzy będą mogli wejść do danego pokoju. Przed rozpoczęciem meczu warto ustawić limit czasu, limit punktów, bramek i wybrać mapę według własnego upodobania. Gra ta oferuje wiele ciekawych map, a niektóre mapy tworzone są przez graczy, i aby z nich korzystać należy je pobrać z internetu i wybrać daną mapę przed rozgrywką. W pokoju na dole ekranu znajduje się czat do komunikacji podczas gry, w którym warto pamiętać o kulturze osobistej. Na tej stronie są takie zakładki jak „News”, „About”, „FAQ”, „Community” z których warto skorzystać jeśli ktoś ma taką potrzebę i włada językiem angielskim.