Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Nowa aktualizacja?! Jesteście ciekawi co w niej doszło? W tym artykule napisze wszystko, co doszło do NOWEJ lipcowej aktualizacji! Miłego czytania tej małej lektury :P
Jest to pierwsza aż tak duża aktualizacja w historii The sims.Nowa aktualizacja jest 2 miesiące przed urodzinami The sims.Kolorem przeważającym jest niebieski.
*Nowe obiekty-Doszło ponad 1000 nowych obiektów.Oczywiście im więcej mamy dodatków tym mamy ich więcej.
*Ikona-W nowej ikonie zmieniło się tło i plumbob. Kolor biały jest bardziej przeźroczysty a plumbob zdobył więcej odcieni zielonego.
*Intro-Gdy wejdziemy do gry pojawi się nowe intro! Jest ładne i dosyć spokojne.Oczywiście w kolorach niebieskich.
*Menu Główne-W menu głównym przeważającym kolorem jest niebieski. Dodatki zostały przeniesione. Można oglądać oficjalne zwiastuny z nowych dodatków w lewym boku.
*Ekran ładowania-Ma tło w kolorze niebieskim.Jest jednolite i pojawił się nowy plumbob.Napisy się nie zmieniły.
*Nowy kod-W grze jest wprowadzony nowy kod: „bb.showliveeditobjects” a gdy chcemy go wyłączyć wpisujemy „bb.showliveeditobjects false”.Dodaje on nowe obiekty w trybie budowania takie jak krzewy,drzewa,kamienie,znaki itp.Myślę, że ten kod będzie przydatny.
*Naprawione błędy-Naprawione zostały błędy z wampirami (mroczna medytacja,wpływanie na emocje wcześniej nie działały),z mac (naprawione sterowanie) ,wczytywanie plików,rzeczy, które w ręku dziecka (często w ręku dziecka zostawały rzeczy takie jak np talerze,zabawki itp.
*Historia sima-Możemy stworzyć sima z historią.Dostajemy różne pytania, po których zostają dobierane cechy.Inne opcje takie jak wygląd czy wybieranie głosu itp. możemy ustawić w dowolnej chwili od wybrania historii.Oczywiście historii nie trzeba wypełniać można ją po prostu pominąć.
*Zmiana okładek dodatków-Dodatki zostały odświeżone.Mają nowe okładki i również nowe ikony.Już nie ma tęczy na dodatkach za to mamy 4 nowe kolory: niebieski-dodatki,granatowy-pakiety rozgrywki,zielony-akcesoria i różowy-darmowy pakiety.Nie są one jednolite.
*Nowe ubrania-Chyba wszystkie osoby co grają w simsy cieszą się z nowych ubrań i mebli.Jest parę nowych ubrań takich jak: fryzury,koszulek,spodni i wiele innych kategorii ubrań.Nowe ubrania zostały pokazane na nowej okładce The sims.
Bardzo dziękuje za przeczytanie tego artykułu.Mam nadzieję, że się spodobało i że dowiedzieliście się nowych rzeczy o tej aktualizacji. Moim zdaniem ta aktualizacja jest spoko, ale te nowe okładki mi się nie podobają.Cieszę się nowymi ciuchami są ładne a nowe fryzury jest mega.
Miłego dnia i PA!
Autor:Natalia/Teczowa89