Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Opisałem jedne z tych bardziej popularnych bohaterów, czyli Fizz itp..... Jednak trzeba wspomnieć też o tych zapomnianych.... WIĘC DZISIAJ URGOT!
TO "PORADNIK", NIE BĘDZIE HISTORII
Ci którzy mówili na Urgota "OMG ALE BRZYDKI" teraz dowiędzą się że jest piękny! (w innym sensie). Dobra, to zacznę od umiejętności
Passive - Ataki oraz Q Urgota zmniejszają obrażenia zadawane przez cel.
Q - Urgot wystrzeliwuje rakięte i zadaje obrażenia pierwszemu trafionemu wrogowi.
W - Nasz bohater tworzy tarczę i jego następne ataki spowalniają cel. Efekt działa na kilka sekund.
E - Urgot rzuca.... yyyyy...... Noxiańskim Pociskiem Żrącym zadając obrażenia wrogom, otruwając ich i naznacza wroga. Gdy wróg jest naznaczony nasza rakieta z Q omija wszystkie jednostki przed Urgotem i leci w cel naznaczony.
R - Urgot zamienia się miejscami z przeciwnikem, zadając mu obrażenia i przerażając wrogie jednostki obok Urgota. Tak, to tyle.
MASTERIE:
12/18/0 Oczywiście my nie możemy być gorsi od swoich kolegów więc bierzemy Thunderlord.
RUNY:
ITEMY:
ITEMY STARTOWE:
KOMPILACJE UMIEJĘTNOŚCI:
E,Q R,Q,ATAK
URGOT jest bardzo zapomnianym bohaterem, jednak cały czas jest mocny!!
POLECAM TEGO PIĘKNEGO BOHATERA!