Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam wszystkich. Z tego miejsca chciałbym odesłać was do jednego z moich poprzednich artykułów, w którym dokładnie opisuję grę, której testowaniem pod względem skuteczności wszystkich broni zająłem się ostatnio.
Może wiecie już czym jest C-OPS. Jest to gra typu FPS, która obecnie dostępna jest za darmo w aplikacji Facebook Gameroom. Przebieg rozgrywki w niej, jest bardzo zbliżony do mechaniki działania CS:GO. Tak dla jasności. Postanowiłem w ramach testu sprawdzić, ile fragów zdobędę z poszczególnych broni w konkretnym czasie, podczas zwykłego meczu w trybie Deathmatch.
W Critical Ops znajdziemy 5 rodzajów broni:
1.Karabiny
2.Pistolety
3.Pistolety Maszynowe
4.Strzelby
5.Karabiny snajperskie
Oto wyniki, które udało mi się odnotować:
M4 - 10
SA58 - 15 KARABINY- 4 minuty każdy
AUG - 11
HK417 - 8
SG - 14
AK - 10
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
MP5 - 2
MP7 - 6 PM'y - 4 minuty każdy
P90 - 7
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
P250 - 1
MR96 - 2
XD .45 - 1 PISTOLETY - 2 minuty każdy
D.MTX - 8
GSR - 3
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
FP6 - 3
STRZELBY - 3 minuty każdy
SUPER90 - 2
Uratio - 8
SNAJPERKI - 3 minuty każda
M14 - 5
MAPA; BUREAU
Oczywiście kwestia fragów, to kwestia umiejętności i przyzwyczajenia do danej broni. Ale mam nadzieję, że podałem tu choćby przybliżone/średnie rezultaty. Może nawet pomogłem komuś w wyborze najskuteczniejszej broni. Co ciekawe, Cops jest bardzo szybko rozwijającą się grą, zwłaszcza na platformie mobilnej. Na chwilę obecną są organizowane liczne turnieje otwarte i ligi, w których nagrody to setki i tysiące dolarów. A do tego już wkrótce deweloperzy będą wprowadzali system rang. Osoby które czują się dobrze w grach typu FPS, powinny spróbować.
Stawiar