opłaca się pobrać jest gites
niewiem niegrałem niegdy w to ale może kiedyś pogram ale lubie gry więc pewnie pogram
Grałem i gra jest sppoko na giercowanie z kims ale jak bedziesz sam/a grał/a to za szybko tobie sie znudzi. Gierka na krotką mete.
niegrałem ale mam zamiar pograć
Ja coś podobnie ale waham się
pobieranko sranko :}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
no gra 2/10 jak chcecie to se pobierajcie
fajna gra bardzo podobna do cs ale coś jest w cs:go że jest lepszy od zula wole cs:go c:
Wersja LITE została wydawana w 2016, 2018 oraz w 2019 roku i zawsze z odpowiednim opóźnieniem aby wyróżnić graczy, którzy kupili grę w dniu premiery. Gracze którzy zakupili grę mają wiele różnych trybów w tym tryb kariery oraz mają po prostu lepsze drużyny w trybie myClub niż gracze z wersji darmowej, gdyż zaczynali wcześniej i mieli kilka miesięcy więcej na budowanie składu. Z moich obserwacji wynika że wersja LITE najczęściej wychodziła w okolicach Świąt Bożego Narodzenia czyli pod koniec grudnia. Warto w tym okresie przeglądać sklep Steam i zaopatrzyć się w tą wersję tym bardziej, że jest ona darmowa a sprawia wiele frajdy. Producenci nie potwierdzili jeszcze czy w tym roku wydają wersje darmową ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że tak ponieważ z mikropłatnościami z pewnością im się to zwraca.
pobieranko sranko :}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
fajna gra bardzo podobna do cs ale coś jest w cs:go że jest lepszy od zula wolefajna gra bardzo podobna do cs ale coś jest w cs:go że jest lepszy od zula wole
Grałem i gra jest sppoko na giercowanie z kims ale jak bedziesz sam/a grał/a to za szybko tobie sie znudzi. Gierka na krotką mete.
niewiem niegrałem niegdy w to ale może kiedyś pogram ale lubie gry więc pewnie pogram
warto ściągnąć sam troche grałem