czy przy ankietach trzeba robic screenschoty czy kd przyjdzie automatycznie?
Niby automatycznie, ale wielu nie działa
Dla świętego spokoju należy robić screeny.
Dorabianiem na ankietach zajmuje się od wielu lat i nie raz się przekonałem że screen to podstawa, ponieważ jeśli ankieta nie zostanie zaliczona to piszecie na support danego offer walla i po problemie.
Niestety wypełnianie ankiet na gamehag stało się mocno nie opłacalne, na stronach które są przeznaczone do zarabiania m.in. na ankietach dostaniecie od 4 nawet do 10 razy tyle punktów co na gamehag...
Czyli one czasami dobrze działaja?
Bardzo rzadko się zdarza by ankiety były zbugowane lub nie działały poprawnie, przynajmniej na tych stronach na których ja je wypełniam...
Często ankiety zawierają pytania kontrolne lub pytania pułapki by sprawdzić czy osoba która wypełnia daną ankietę potrafi czytać ze zrozumieniem i udziela szczerych odpowiedzi.
Dokładnie to co napisał Ang3los. Ja dodam tylko, żeby wyłączyć wtyczki typu adblock podczas wypełniania ankiet. Dodatkowo oprócz pytań pułapek, są pytania, które nazywam "chciej". Jak pytają o planowany zakup samochodu i ekspresu, koniecznie trzeba zaznaczyć odpowiedź twierdzącą, ponieważ cała ankieta najprawdopodobniej zbiera dane dotyczace preferencji ludzi w stosunku do danego przedmiotu :P
KappaHype z adblockiem bym zbytnio nie przesadzał, osobiście poza klonem adblocka (ponieważ używam uBlock Origin który moim zdaniem jest dużo lepszy i mniej zasobów zjada) mam także dodatek od KIS 2018 i jego nie wyłączam gdyż parę razy mi się zdarzyło że jednak znajdowało wirusy ale są to przypadki 1 na 100 lub rzadziej.
Nie przesadzam. Kiedyś z działu wsparcia po wysłaniu zrzutu ekranu odpisali mi, że mimo wykonania ankiety nie dadzą mi punktów, ponieważ widoczny jest adblock :P
Prosta sprawa ;) zanim zrobisz screena to wyłączasz na chwile adblocka i włączasz go z powrotem ;)
Mi nigdy nie dało nawed lords mobile grałem 11 lewel zamku cekam jusz kilka dni