Witam mam problem ponieważ nie mam pojęcia w jaki sposób wykonać SS aby było widoczne 15 wygranych bo w historii widoczne jest tylko 10 poprzednich. Proszę o odpowiedź!
wejdź w swój profil potem w osiągniecia masz ,,wygraj 100" i pod tym masz licznik wygranych
wysłałem takiego screena, ale mi odrzucają, co robić?
nie wiem bo mi ciągle odrzucają
Jak odrzucają zadanie to pisać do Misty. Za każdym razem po chwili akceptowali mi zadanie. I tak największa bzdura, że wymagana jest ilość bitew. Przy 15 odrzucili screen, po napisaniu do Misty zaliczone. Wysłałam screen z wygrania 25 bitew - oczywiscie odrzucone, to znowy Misty i po chwili zaakceptowane. Przed chwilą wysłane za 30 wygranych i co? Oczywiscie, że nie zaliczyli screena :D
ale to trzeba wejsc na profil w grze? bo jak wchodze w ten profil to tam nie ma żadnych osiągnięć, jets tylko ''medals'' i ''trials''
Napisałm do misty wysłałem screena i czekam na odpowiedź 14 dzień
niewiem o co chodzi pozdro:D
Orientuje się ktoś czy mogę wykonać zadania do tej gry na telefonie? Bo widziałem że wyszła teraz na dniach apka na telefony tej gry
Ja pisałam do misty i bardzo szybko przychodziła odp, że zadanie zaliczone
Ja też tak mam, będę musiała napisać do misty
Ja też tak mam, będę musiała napisać do misty (chyba, jeszcze sprawdzę czy gdzie indziej tego nie ma)
jak napisac do niej, i co?
Musi ci najpierw wyskoczyć że zostałeś poprawnie zarejestrwoany bo inaczej ci nie będzie zaliczać
Musisz mieć ponad te 15 gier
Ja gram crossouta od 2lat i nigdzie w profilu nie znajdziecie wygranych bitew.