Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Tu macie jakie misje są do wykonania a na dole krótki poradnik jak wygrać aby nie przegrać i szybko dostać upragnione KD :D
ZADANIE 1 - Wygraj w 25 bitwach
ZADANIE 2 - Wygraj w 30 bitwach
ZADANIE 3 - Wygraj w 40 bitwach
Proste łatwe zadania tylko nie oszukujmy sie tak cały dzien moze zejsc na wygrywanie meczy bo sporo jest rosjanów co specjalnie wjezdzaja pod celownik i przez to przegrywamy mecz im nas wiecej czym większe szanse zeby wygrać mecz aha i starajcie sie chować za jakimis domami kamieniami i drzewami i spróbować sciągnać kilka czołgów to nie jest wcale łatwe wystarczy ze wjedziemy na sam srodek mapy i juz nas enemy zdejmuje wiec trzeba rozegrać swoja taktyke duzo mysleć jak zestrzelić czołg zeby cie nikt nie wykrył, mecze szybko trwają ale sie przewaznie przegrywa musicie grac losowe bitwy zeby wam zatwierdzili ja robiłem taki bład ze grałem coop i przez to straciłem mnóstwo czasu wiec nie zrobcie takiego samego błedu i grajcie losowe bity gracze vs gracze wtedy powinni wam na pewno zaakceptować misje pochłaniaja sporo czasu ale ze za tyle KD ? mysle za warto powodzenia w bitwach mam nadzieje ze pomogłem