Bohus Cervenak
Bohus Cervenak
Gem105
Bohus Cervenak
Bohus Cervenak
Gem7
Denis Cervenak
Denis Cervenak
Gem1,750
sgavrilak57
sgavrilak57
Gem8
pon
pon
Gem28
Denis Cervenak
Denis Cervenak
Gem1,050
Denis Cervenak
Denis Cervenak
Gem105
Denis Cervenak
Denis Cervenak
Gem105
Denis Cervenak
Denis Cervenak
Gem175
Denis Cervenak
Denis Cervenak
Gem14
Erik Červeňák
Erik Červeňák
Gem7
Denis Cervenak
Denis Cervenak
Gem7
RustClash
RustClash
Gem2,190
Jason
Jason
Gem1,092
Jason
Jason
Gem1,092
mano
mano
Gem21
PayPal
PayPal
Gem5,000
RustClash
RustClash
Gem1,220
RustClash
RustClash
Gem6,170
PayPal
PayPal
Gem7,000
AdminSwirfty: You can earn Robux by playing games and completing offers 
unranked rank iconmoreninhasantossantoss455: Com ganha robux 
unranked rank iconDanil Babushkin: PartyKirby emote (inline chat version)
unranked rank iconDanil Babushkin: catJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconAlex Alex: hi mano
novice rank iconmano: HYPERS emote (inline chat version)
AdminJoshverd: peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank icona258s fdgj: hi bro
AdminSwirfty: Gamehag is under new ownership and they made the platform functional again
unranked rank iconCieran: all my points are gone? This  chat system is   very bad for  space
unranked rank iconCieran: what happened to gamehag?
novice rank iconmano: HUHH emote (inline chat version)
AdminJoshverd: WeSmart emote (inline chat version)
AdminSwirfty: peepoHappy emote (inline chat version)
unranked rank iconvladmonti332: thanks
AdminSwirfty: Yep, you can find games and offers for desktop on the offerwalls
unranked rank iconvladmonti332: and there are tasks for the PC platform
AdminSwirfty: Gamehag is available in almost every location 
unranked rank iconaquarious: It's only for United States ?
unranked rank iconRunti38: Okey, but what about my gems what left there? 1f605 emote (inline chat version)
AdminChristian: Unfortunately we were unable to migrate accounts from the old website as we couldn’t safely transfer passwords. 
unranked rank iconRunti38: Soooo... i suppose old acc is gone for forever?
unranked rank iconKatrinel Gorincioi: this is legit but I lost my account!
unranked rank iconShivam Yadav: hello i am new here can we get riot gift card
unranked rank iconaayushgurehiya: yes this is legit
unranked rank iconNolan Carder: i need robux
unranked rank iconNolan Carder: is this legit
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games and completing offers 
unranked rank iconreponsekdz06: how to get money
AdminSwirfty: We don't plan on adding any additional offerwalls at this time 

17

0/160

Jak łatwo wbić 26lvl HQ?

antekantek avatar

antekantek

July 9, 2019 at 04:14 PM

Wie ktoś ją wbić 26lvl HQ

ssynaszko avatar

ssynaszko

July 9, 2019 at 06:32 PM

Nie mam pojęcia, też chciałbym wiedzieć

Goldan7777 avatar

Goldan7777

July 11, 2019 at 02:22 AM

Bardzo dużo czasu zajmnie chyba.10lvl mam po 3 dniach a coraz bardziej rozbudowuje się gra.
No i czas budowy mocno się wydłuża...
No ale gram...Zobaczymy

269463 avatar

269463

July 14, 2019 at 11:18 PM

Hq to baza?

Waariaatkaa avatar

Waariaatkaa

July 15, 2019 at 12:38 AM

26 level w tej grze jest niezwykle trudny, ponieważ czas co kazdy level bazy wydluza sie jak nie myle od 3 do 4 godzin wiec jest trudno ale warto po te 13 tysięcy kamieni dusz ale to już zalesy od was pozdrawiam

Lukasx avatar

Lukasx

July 27, 2019 at 12:58 AM

ja mam 11lvl HQ i gram już sporo. Sama baza (HQ) na 12 lvl bedzie mi sei ulepszac juz 1d.

ROTOR72 avatar

ROTOR72

August 19, 2019 at 01:05 AM

ludzie nie bądzcie Skończonymi frajerami .... nie da sie ukończyć tego zadania !!!!!!!! na 26 lv
rozbudowa bazy o lv powiedzmy z 17 na 18 to ... tydzień -wymaga milionów farby plastiku ,metalu spreju
mało tego zawsze wymaga rozbudowania kilku innych budynków najpierw .... to policzcie baza śmigłowców 48 godzin , koszary ,3 dni samolot zwiadowczy ,centrum badawcze to samo skarbonka to samo ,dalej koszary ,koszary artyleri ,schron ,fabryki ,farby ,plastiku ,metalu standarcik 2 dni .... na peewno na jeden budynek3 dni ??? cos kiepsko z matematyką ?
i wisienka evencik ,, po co komu zbierac surowce '' zbieraja frajerzy a frajerów sie doi ....
nagrody za srebrny event sa tak duże ze jedyne co sie w grze opłaca to griefing !!! czyli plądrowanie baz innych moga zabic wam oficera lub zamknac w wiezieniu skasować surowce i najgorsze wybic żołnierzy odbudowa armi to tak naprawdę budowa od nowa niby szpital i takie bzdury tylko wumaga surowców
całośc pieknie zakamuflowana ze niby chronia poczatkujacych graczy
acha w przyszłym tygodniu jest znowu fajny event mozna wygrac srebro ;) i wasza baza znowu w ***** ...
NO ale są ,, bańki '' tak tyle że to kolejny wałek --- 8 godzinne 24 godzinne dropi bardzo rzadko albo sa za realna kasę i bardzo drogie !!!!
byłen w 2 Korpusie na serwerze !!! obecnie nic z niego nie zostało bazy poziomów 1 d0 20 nic w grz nie znaczą a ja zmarnowałem juz 2 miesiące .....
********ć ta gre i wstawiajcie 1 gwiazdkę inaczej mnóstwo ludzi sie natnie
NIE INSTALOWAC nie da sie ukonczyc nawet po zainwestowniu kasy no chyba że macie luźne 2 tyś tylko po co wtedy tu zagladalibyscie ;)

artur20001357 avatar

artur20001357

August 19, 2019 at 05:06 PM

Da się jak najbardziej ukończyć zadanie. Jeśli bierzesz udział w eventach zadanie można ukończyć w 1-2 miesiące. Dam wam trochę porad by szybciej zdobyć 26 poziom hq.

1. Nie róbcie zbyt dużej armii i tak wam się nie przyda a szkoda surowców.
2. Bierzcie udział w eventach. Obecnie w wojennym evencie co tydzień jest do wygrania 5 x 15h przyspieszenia (za mniej więcej 700k srebra czyli zdobycie minimum 40 miejsca) + to co możecie wydać w sklepie (ja teraz wydałem srebro na 10min x 1000 przyspieszeń. Podczas trwania tego eventu musicie użyć egidy (ochrony bazy) bo inaczej będziecie atakowani (więcej w 5 punkcie).
3. Dobry korpus to podstawa. Zapewnia ochronę (nie 100%) i pomaga podczas eventów korpusu. Im lepszy korpus tym więcej złota możecie zdobywać i możecie więciej wydawać w sklepie korpusu. Ja w 1 korpusie na serwerze mogę kupić dziennie 1 x 8h przyspieszenia w czasie eventów 2-3.
4. Macie problem z surowcami? Rozbudujcie fabryki plastiku, farby, metalu i prądu. Surowce można wymieniać u handlarza (ten na dole po lewej) gdzie czasami możemy wymieniać np. plastik za metal w formie skrzynek. Plastik i farbe zdobywać można w Kontrataku. Za 300 ptk zdobyć można 0,5 mln plastiku lub farby. Codziennie można tam kupić z 6-8 skrzynek co daje nawet 4 MLN farby DZIENNIE. Korpus też może wysłać wam surowce ale jeszcze nie musiałem o to prosić a mam już 24 poziom HQ.
5. @ROTR72 Wiesz, że te "Bańki" można kupić u handlarza za 50% mniejszą cenę (chyba 400złota za 24h). Dziennie średnio zdobywam z 600-1000 złota więc nie jest to żaden problem. Nie mówię już o eventach gdzie tego złota można zdobyć o wiele więcej.
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to śmiało możecie napisać na prv lub tutaj.

ROTOR72 avatar

ROTOR72

August 19, 2019 at 09:42 PM

respect kolo podaj nazwe sojuszu oraz koordynaty bazy musze wykonac pare telefonów do znajomych Chinoli ;)
pierwsze 6 miejsc w srebrnym evencie wiadomy sojusz ;) w pierwszej 50 minimum 30 wiec albo jestes członkiem tego korpusu albo gramy w inne gry
podtrzymuje : kupa wieksza od klocka słonia ale jak macie za dużo czasu o jakies 2 miesiace to grę goraco polecam tylko by nie bylo ze nie uprzedzałem

Tomahawk1997 avatar

Tomahawk1997

August 20, 2019 at 05:12 PM

Zadania nie skończycie ;) szybciej zrobicie wszystkie inne na portalu. Ewentualnie skończycie i nie dostaniecie nagrody a support wam każe robic zadanie od nowa

kanae1 avatar

kanae1

August 22, 2019 at 02:12 AM

Coż postanowiłem podjąc się wyzywania i wbić ten 26lvl głownej bazy jak narazie jestem na 16 poziomie i przyznaje ze czas ulepszania jest juz powyżej jednego dnia, aczkolwiek to nie jest problemem, gdyż atakują moby na mapce oznaczone jako zwierzęta mamy szanse na zdobyc przyspieszenia do budowy , a przy odpowiednim talencie dowodcy oraz bohaterowi mamy calkiem spora szanse na zdobycie podwójnej ilości boostera. Co do surowców to osobiście radzę się skupić na prądzie oraz metalu , plastik mozna pozyskac z ww, zwierzat ( obecnie na 3 lvl srednio co 2 atak mam 300k plastiku) a farbe na spokojnie mozna zbierac na mapce.

Angelika1 avatar

Angelika1

August 29, 2019 at 03:09 AM

Polecam zbierac speed upy i używać je w środę bo wtedy jest event indywidualny w którym m. in. za używanie speed upów na budowę dostaje się punkty, a dodatkowo samo rozpoczęcie budowy jest o wiele wiele tańsze ( koszt ulepszania budynków jest obniżony).

patryk_falkowski avatar

patryk_falkowski

October 10, 2019 at 02:11 PM

nie wiem co wy robicie ale ja juz mam baze na 30 poziomie^^

wiktor_kopec1 avatar

wiktor_kopec1

October 15, 2019 at 08:19 PM

Ja robiłem to zadanie ale po 2-3 tygodniach zrezydnowałem

antekantek avatar

antekantek

January 2, 2020 at 07:17 PM

Dzięki za wszystkie podpowiedzi i powodzenia w grze! :)

tunnellight avatar

tunnellight

June 7, 2020 at 01:13 AM

Gram od września i dopiero za tydzień 25 lvl bazy a Chińczycy czekają tylko na słabszych bez egidy. Nie należę do cierpliwych lecz jakoś jeszcze żyję nawet z tygodniem przerwy bo naprawę telefonu miałem. Ogólnie nie polecam chyba że należysz do tych wszystkich Chińczyków co kochają utrudniać życie słabszym