napisz w skali mniejwięcej od 1 do 10
6 bo trochę jest tutaj ta codzienna skrzynka ustawiona tylko 5 albo1 kamień dusz ZAWSZE. ciekawe
8 tylko trochę ciężko się kamienie dusz zdobywa
Kiedyś podobała mi się na 9. Udało mi się szybko zarobić na wyznaczoną nagrodę i zamówienie zostało wykonane. W tej chwili mam mieszane odczucia, gdyż kontakt z supportem spadł do poziomu odpowiedzi na "kopiuj - wklej". Zlikwidowano możliwość zgłaszania problemów z wykonywaniem zadania, a także kiedy nie logowałam się na stronę przez jakiś czas z mojego konta została zakupiona nagroda SkinJoker Pre-paid $10 (nawet nie wiem co to w ogóle jest!), zaś support na zgłoszenie kradzieży odpisał, że nie widzą żadnych niezgodności. Każde wykonywane teraz przeze mnie zadanie jest odrzucane z prośbą o zakładanie nowych kont (na jednej grze założyłam ich około pięciu zanim zirytowałam się wystarczająco żeby się poddać).
Gram drugi dzien ale mysle ze 8 moge dac
5/10 teochę cięzko zdobywać KD, a codzienna skrzynka chyba na jakieś niskie nagrody jest ustawiona
W przypadku innych apek tego typu ta jest moim zdaniem na 1 miejscu więc dałbym jej soldne 9/10