Pytanie do właścicieli portalu.kiedy uzupelnicie zapasy paysafecard zamawiam je od tygodnia i ich nie dostaje a widnieje napis 24 h wysylka.O co tu chodzi?
Nagrody mogą przyjść do 31 dni
tak.tak mowi regulamin ale przy zamawianiu wudnieje napis wysylka DO 24 GODZIN.ale zawsze mam prawo zrezygnowac z nagrody z tego co mowi regolamin a wy na wskazany rachunek bankowy odsylacie pieniazki prawda??
Ja też zamawiałam grę przy, której widniał napis DO 24H, a nagroda i tak przyszła po około tygodniu, więc po prostu poczekaj.
no noc innego mi nie pozostaje :-) cale Szczęście ze nie pierwszy raz zamowilem paysafecard i wiem ze dochodza
Nagrody przychodzą do 30 dni, zazwyczaj do 24 godzin przychodzą. Czasem jednak muszą uzupełnić zapasy, a więc trwa to o wiele dłużej, a więc wspomniany napis jest "ruchomy".
Rezygnacja z nagród odbywa się poprzez kontakt z działem wsparcia (Misty) i wtedy KD zostają zwrócone na Twoje konto.
ja tez sie z nim zgadzam
poczekaj
twardo czekam ;) dam rade
ja zamówiłam psc w piątek i doszło po jakiś 5 minutach
no tak to juz jest ale trzeba byc cierpliwym
75Amelka75 to powiedz mi czemu mnie olewaja choc pisze prosby i zapytania a do dzis paysafecard zadnej nie mam 19 dni po zamowieniu
@Patis - możliwe, że Twoje konto zostaje poddane dodatkowej weryfikacji, zwłaszcza, gdy konto jest nowe. Cierpliwości :)