Co sądzicie o zwiększeniu liczby KD za granie w minigry? Mogłoby to być zależne od np. lvlu konta, albo po prostu od liczby zdobytych punktów. Przykładowo, w grze Gamehag Katana opis mówi, że dostaniemy 1 KD za każde 1000 punktów, ale dostajemy je tylko jednorazowo przy przekroczeniu tysiąca. Możnaby to zmienić w ten sposób, żeby za 1000 dostawać 1 KD, za 2000 - 2KD i analogicznie coraz więcej.
Obecnie mini-gry nie są najefektywniejszym sposobem zbierania punktów i wolałem stary system.
Czy ja wiem, nie wiem czy to przejdzie. Może właśnie przez stary system ludzie sobie nabijali KD i zostały minigry wyłączone.
Poney masz zarąbisty pomysł. J a sądze że powiini to zmienić.
Powinni to zmienić jednak na dostawanie więcej KD. Super pomysł!
zbieram na minecraft premium
Stary system był korzystniejszy dla użytkowników, ale to strona musi zarabiać na wypłatę nagód. Dodatkowo musi też wyjść na plus parę groszy. Dlatego jest tak jak jest. Ale to i tak lepiej ni u konkurencji, bo tu wiesz za co dostajesz KD. A tam grasz i grasz i dostajesz 23 za 3 godziny....
Dokładnie. Tutaj narazie i tak jest dobrze. Oby tak dalej, a nie gorzej.
Zgadzam się. Niech zostanie tak jak jest. Dodatkowo wprowadzili nowe gry, w których można zarabiać.
Wiadomo ze im więcej tym lepiej. Wystarszczy poszukac gry w której szybko zdobywa sie KD
Poney, pomysł jest jak najbardziej trafiony i faktycznie ma on większy sens, gdyby tylko mógł zostać zrealizowany, jednak to trochę jak papież i politycy - ma on w wielu sprawach władzę zerową i jedyne, co może to prosić i nawoływać, co oczywiście jest ignorowane. Analogia na miejscu, ale Twój pomysł również zostanie zignorowany. A szkoda.
Nie chodzi o nabijanie sobie KD, ale o opłacalność grania w mini-gry, a jestem pewien, że administratorom też zależy, żeby ta funkcja była używana.
Ludzie nie płaczcie jest dobrze, na innych serwisach nawet nie ma takiego czegoś jak minigry. Po za tym one nie są do zarabiania KD tylko pogrania w wolnym czasie i przy okazji zarabić pare KD. Musimy sie cieszyć co jest xD
Dokładnie, to jest dobry pomysł
mi ten pomysł również się podoba
jak to sie zddobywa te punkty KD czy ktos powie
kupa to dobre jedzenie polecam
nwm jak zdobywać te kd XD
hahah czy tylko ja ie umiem?
Obecny system nie zachęca do mini-gier. Na banakach dostajesz więcej im więcej grasz, tutaj MOŻE dostaniesz, jak przekroczysz jakiś próg, a reklamy i tak lecą :/
Minigierki: Za dużo roboty, za mało KD!