Po co ten napis że nagroda będzie do 24 godzin jak potem odbijają piłeczkę ze w regulaminie jest napisane że do 31 dni takie robienie w konia trochę co ? A wy co myślicie??
powinien ktos z tym ruszyc bo to moim zdaniem wprowadzanie ludzi w blad!
a to dowod zrzut ekranu ile czasu niby wysylaja zauwazcie prosze słowo "DO " 24 h masakra to jest celowe wprowadzenie ludzi w blad a na to jest artykul
https://zapodaj.net/ed710169ed968.png.html
a co lepsza wchodzac na moj profil zobaczycie to. https://zapodaj.net/2d6545689b46a.png.html
ze 1 dzień temu odebrałem nagrodę paysafecard 50 zł a jakos na koncie jej nie mam toak wiec powinno byc napisane tez 1 dzien temu zamowil a nie odebrał !!
na niektóre czeka sie długo, nawet bardzo.
to po co przy zamawianiu jest taki blef ze 24 h żenujące to jest ja wiem ze tu dużo dzieciaków gra to dadza sie zakręcić ale to i ja jak pelikan lyklem.FAJNA STRONA WSZYSTKO OK ALE PO CO TO NAPRAWDE
Mogłeś to zmieścić w jednym komentarzu, a nie pisać kilka pod rząd, bo trudno się to czyta. Generalnie nagrody przychodzą dość szybko, ale też muszą czasem uzupełnić zapasy, nie mają nieograniczonych kodów itp. Jak mają kody, to są one zazwyczaj wysyłane właśnie w ciągu 24 godzin.
Jeśli nie ma już kodów na stanie to napis 24h znika. Taka moja obserwacja ty mały spamerze.
wlasnie o to mi chodzi kolego wyzej DRENN3. po co ten napis ze 24 h.trudno trzeba czekac ale tak czy siak jest to wielki minus na tej stronie mam nadzieje ze tworcy gamehag.pl to szybciutko zmienia i stronka bedzie jeszcze lepsza pozdrawiam dobranoc xd.
Ja się cieszę, że w ogóle mam możliwość dorobić na moim hobby od czasu do czasu.
ja również się bardzo cieszę lecz nienawidzę kiedy ktos (jak przypuszczam) celowo wprowadza mnie w blad!!
Czytałeś moją odpowiedź, czy po prostu jest zbyt trudna do zrozumienia. Nagrody są wysyłane bardzo szybko, zazwyczaj w ciagu 24 godzin, ale nie mają nieograniczonej ilości kodów, a więc musza je z czasem uzupełanić.
Musieliby dać napis "do 30 dni", ale raczej wtedy też byś nie był zadowolony, bo z automatu byś myślał, że będziesz na nią tak długo czekać.
Poza tym pewnie też weryfikują nagrody pod kątem multikont oraz botów, także spokojnie.
Zawsze możesz wejść na Discord i napisać to w sugestiach lub do Misty.