Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Taka tam drgua część jak szybko i wmiare tanio oraz łatwo wbić przyzwoitą range :)
Pirate warrior-jeśli jesteś w hearhtstone od dłuzszego czasu wiesz o co chodzi,jedna z najbardziej wkurzających tali kiedy oczywiście gramy przeciwko niej :P
Polega jak każda podobna rush talia na tanich stronnikach aby przeciwnik mial jak najmniejsze szanse nas skontrować dlatego nieraz smiałem się gdy wygrywałem mecz w 5 turze tak w 5.
Dobrze ale jak ją złożyć,juz spiesze z odpowiedzią,niestety ta talia bedzie troszeczke droższa od ostatniej ale przy graniu poprzednia talia powinniśmy dać rade złożyć i tą :)
:
Kaprawe oczko(legenda)
Majtek z południowych morz
Pierwszy mat N'Zotha
Pomniejszy bukanier
Sir pletwin (legenda)
Ulepszenie
Grabierzca Krwawych Żagli
Heroiczny cios
Ognisty wojenny topór
Konny Argentu
Kultystka Krwawych Żagli
Rozjuszony berserk
Elita kor'kronu
Straszliwy korsarz
Zabójczy cios
Arkanitowy rozpruwacz
Leeroy jenkins (legenda)
Niestety tutaj znajduje sie troche wiecej droższych kart(no co ty niepowiesz) ale naprawde warto dzięki kaprawemu oczku które jest przyzywane kiedy zagramy pirata zyskujemy troche dmg na twarz przeciwnika,talia polega w sumie na tym samym co talia wczesniejsza hountera(łowcy) po prostu rzucamy i walimy w twarz przeciwnika ,jeśli nieuda ci się zniszczyć przeciwnika na początku to już przegrałeś ponieważ twoje karty 1.1 lub inne tanie karty niemają szans kiedy przeciwnik rzuci naprzykład stronnika chociażby 5/5 z prowokacją ponieważ twoje karty opierają sie głownie na tanich i słabych stronnikach(słabych na late game)Powodzenia w wbijaniu rangi przyjacielu :)