Na poczatku klikłem z przycisku i jak pobralem pisalo mi o zadaniu na 11lvl zamku zrobilem i nagle zmienilo mi sie ze jak klikam to mnie na google play przekierowywuje mnie
Odpalaj gre normalnie z ikonki.
Kamienie dostaniesz...ja dostalem po 3 dniach od momentu wbicia 11 poziomu zamku
ta ja już czekam ponad 2 tygodnie
Trochę lipnie że tutaj wszystko wolno idzie i trzeba czekać czasem wyjątkowo długo jeśli chodzi o automatyczne werifikowanie.Na przyznanie punktów trzeba czekać.Co innego na ***** gdzie tego problemu nie mam.
2 tygodnie od wykonania zadania, dalej nie otrzymałem nagrody.
raczej nie ma co liczyć,że dodadzą tu nawet nie ma supportu tragedia ale już opinie to by chcieli żebyśmy wystawiali dobre :D
Ja juz czekam chyba 2 miesiące to znaczy chyba 15 czereca bedzie i nic. Pislaem do supportu i wogule ale niestety nic
gdzie można napisać do supportu?
to jest automatycznie weryfikowane?
Czekam i nic nadal nie dostalem
Hmmmm dziwne moze do misty napisz..
u mnie też nic mam 13 lvl zamku już :D
Coś czuję że gunwo z nagrody. Bo jak niby 'weryfikowane automatycznie'? Aplikacja Gamehag na smartfony ma wgląd do innych aplikacji? Jest tak inteligentna, że widzi progres w danej grze i potrafi rozpoznać lvl 11 zamku? Śmierdzi bullshitem.
Admini Gamehag - dodajcie możliwość wysłania screenshota w celu weryfikacji i po problemie.
Również nabiłem 11 poziom zamku i za przeproszeniem "żopu" ... Muszę powiedzieć, że jestem strasznie wkurzony, ponieważ zamiast wydawać pieniędze na Riot Pointsy, chciałem je kupić po prostu za kamienie dusz. Aby wykonać te "zadanie", musiałem przez kilka dni ślęczeć i marnotrawić mój wolny czas aby dobić do tego 11 poziomu i co? Wątpię abym KDki otrzymał a też nikt mi czasu z tych kilku zmarnowanych dni nie zwróci ;/
Ja po 2 mimutach od wbicia dostałem kd
Ja czekam dwa tygodnie i dalej nic... Co zrobic ?
Wybudowałem wczoraj zamek i nie dostałem punktów. Support odpowiedział, że jest max czekanie tydzień, w innym wypadku jak punkty nie dotrą to oni nie ponoszą za to odpowiedzialności. Bezsens, że nie można wysłać screena.
ja dostałem zaraz po zrobieniu zadania
a zweryfikowaliscie email sprawdzie to