Wysłałem już z 10 screenów i dalej mi nie przyjeli tego zadania
W FAQ jest, aby był widoczny pasek zadań. Jeżeli ten wymóg również spełniłeś, najlepiej napisz do Misty o co dokładnie chodzi.
Mi zaliczyło wszystkie trzy. Na szczęście.
Gdzie w crossout jest pasek zadań?
a jakie są i jakieś trudne do zrobienia
Wysłałem screena nawet z paskiem zadań, a i tak odrzucono, napisałem do Misty i mi to zaakceptowała :smile: Potem jak wysłałem screena od następnego zadania.. znowu odrzucono D:
Pasek zadań, ten z windowsa -na nim jest godzina, ikonki, przycisk start . Ciężko przeoczyć.
a gdzie jest to FAQ w którym jest mowa o pasku zadań?
Jprld wysyłam screen i za każdym razem mam odrzucony czym to może być spowodowane bo quest jest zaliczony jak dla mnie bo nabiłem te 15 winów a wchodze w osiągniecia i robie screena na osiągnięciu z winami
Fhfh hfhfuchf hfyfohxjgxjg jvxih
macie racje kto sprawdza te zadanie mozesz mieć lvl 2137 oni dalej tego pierwszego zadania nie zaliczą
Miałem ten sam problem ale z war thunder, w crossout mi zaliczyli każde, pisanie do pomocy nic nie da, bo albo odpiszą ci formułkę którą zawsze piszą albo cie zleją, a w podsumowaniu jak będziesz ciągnąć temat to i tak cie zleją i kd nie dostaniesz, dlatego ja sobie war thunder odpuściłem, bez sensu grać na 200 kontach żeby wbić zadanie i może też Ci go nie zaakceptują xD
Bo to działa tak że jak zrobiłeś zadania w WarThunder to nie zaliczą ci z Crossout, bo to ta sama gra firmy Gajjin. Oni to traktują jako jedno konto. Proste? Chyba że komuś zaliczyło oba, to niech się pochwali jak to zrobił, krok po kroku.
Przynajmniej mi NIGDY NIE ZALICZYŁO ZADANIA CROSSOUT!!! NIGDY!! WAR THUNDER EZ.
Algorytm albo czasami moderacja. No i nie dziw się jak zrobiłaś screena losowej rzeczy albo nie zarejestrowałaś nowego konta.
Mi tego zadania nie akceptują chodź bym miał nie wiem co robić... chyba przez to że w WarThunder grałem.
Ja jeszcze nie wysyłałem, żadnych ss xD
Czasami człowiek, czasami bot