Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Prison Wars jak sama nazwa z języka angielskiego oznacza "wojny więzienne".
Gra polega na gangsterce, na początku jesteś zwykłym śmieciem w kiciu, produkujesz kiepy w izolatce i budujesz sobie reputacje. Z czasem wbijasz na siłke (oczywiście na sterydach) i ćwiczysz sobie łape. Możesz również pokazać jakiemuś frajerowi kto jest silniejszy i zabrać mu jego cały szmal. Za kasę możesz opłacić np. karnet na siłownie czy kupić sobie prawilną maczete, którą posiekasz swoich przeciwników na PvP. (Player vs Player).
Wraz z większym poziomiem stajesz się coraz większym kozakiem, wszystkie panny są Twoje, masz szacunek, możesz nawet mieć swoją własną ciotę albo elegnackie dziary. Gra jest całkowicie po polsku i dobrze rozbudowana. Nie zapominajmy tutaj o dragach i misjach (np pokazanie języka klawiszowi) i zdobycie dzięki temu szacunku i pieniędzy. Jak będziesz już kozakiem chętnie przyjmą Cię różne gangi i razem będziecie robić ataki na klawisza.
Żeby Cię nie zanudzić kilka słów podsumowania:
Chcesz być kozakiem i pokazać kto jest najlepszy w kiciu? To właśnie gra dla Ciebie! Strasznie się nudzisz i nie masz w co pograć? Zagraj w prisonwarsonline! Bierz kumpla i razem z nim stańcie się postrachem dla innych graczy! Graj na loterii, rób brudne interesy, wygrywaj szmal na jednorękim bandycie! A wszystko to dzięki jednej PRZEGLĄDARKOWEJ grze! Nie czekaj więcej, schylaj się po mydełko i zakładaj konto!
Wielkie dzięki za przeczytanie tej "recenzji gry". Osobiście mam 74 poziom i jestem kozak nad kozakami. Czekam na świeżaków, którym będę mógł podpierniczać jedzenie ze stołówki.
Moja ocena gry: 8/10 (drobne mikropłatności, żeby zdobyć lepsze przedmioty)