Wysłałem z 500 screenów z paskiem zadań i bez i mi nie przyjmują. Kto to sprawdza? Boty?
napisz do pomocy technicznej [misty]
Najlepiej wyjaśnić to sobie z tymi od gamehag, tutaj nikt ci tego zadania nie zaliczy.
nic nie porzyjmuje nawet nie warto pobierać większych gier które ważą często ponad 30gb i tak i tak nie zliczy bot odpowiada,że zły screen
czemu do ******* te pier...... boty nie przyjmuja mi zadania skoro bez problemu widac ze wygralem ponad 15 rund?!
gdzie trzeba robić skrin z wygranymi?
Niby tam gdzie jest zadanie ale jak sie zrobi to np . w moim przypadku czeka się sporo czasu i nadal nic niewiadomo
jeżeli grać wgl to na steam dla siebie ale tak niezabardzo to widze
Wysłałam im skrina z achievmentem Winner II, jak u Was?
Z tymi zadaniami na screeny to jest jedno wielkie skaranie :/
Akceptują w ogóle te zadania, czy trzeba pisać i się upominać o to, żeby zadanie zostało zaakceptowane pomimo, że zostało dobrze wykonane?
Napisz do pomocy technicznej
Po 4 ticketach pomoc techniczna zaliczyła mi pierwsze zadanie. Z drugim zadaniem jest ten sam problem. Napisałem do nich i kazali napisać jak znowu odrzuci. Muszę czekać jakieś 24 godziny aż znowu odrzuci mi zadanie żeby znowu do nich napisać że dalej nie zalicza. Już tydzień robie zadania do samego crossouta. Podobnie będzie z grą Armored Warfare. Też 24 godziny czekania na weryfikacje gdzie przy innych grach trwa to 5 minut.
Najlepiej wyjaśnić tych botów z supporta
(xd) a tak serio to do nich napisz że nasz problem
ja tez mam ten problem i wysylalem do supportu wiaromosci i tak nic to nie dalo