Dzisiaj przedstawie wam jak zamiatać Jaycem. JEDNAK PORA NA ŻART!
Co robi trup w hotelu?
Spoczywa w pokoju
TO JEST PORADNIK, NIE BĘDZIE HISTORII
Dobra to zacznę najpierw od umięjętności (Żebyś lepiej wiedział oco chodzi, zacznij od R)
PASSIVE - Jayce po użyciu swojej Super umiejętności zyskuje prędkość ruchu. Dobre 6/10
Q z Młotem - Obrońca jutra wskakuje w wroga spowalniając go i zadając obrażenia obszarowe
Q z ... hyba to Strzelba - Jayce wystrzeliwuje małą niewinną kulkę, która eksploduje zadając obrażenia obszarowe
W z Młotem - Jeżeli Jayce atakuje wrogą jednostke zyskuje manę, JEDNAK TO NIE KONIEC!
Gdy Aktywujemy
W Jayce tworzy jakieś pole piorunów na 4 sekundy, zadające obrażenia co sekundę pobliskim wrogom.
W z ... Tak, to Strzelba - Jayce dostaje ataku ADHD i jego następne 3 ataki zyskując
2.50 Prędkości ataku
.
E z Młotem - Jayce uderza wroga wypychając go na przód. Nawet Spoko
E z Strzelbą - Jayce ustawia Bramę. Jeśli sojusznicy Jeyca przejdą przez bramę zyskują prędkość ruchu. Ale to jest przegięcie! Jeżeli przez bramę przeleci nasza mała niewinna kuleczka, zyskuje ulepszenia. ZWIĘKSZA SWOJE ROZMIARY, SZYBCIEJ LECI I JAK KOGOŚ UDERZY TO ZADAJE MILION OBRAŻEŃ.
R z Młotem - Zamienia się w Strzelbę, przez co Jayce zyskuje ataki na odległość i nowe umiejętności. Dodatkowo następny atak Jayce jest wzmocniony
R z Strzelbą - Zamienia się w Młot, przez co Jayce zyskuje ataki z bliska i nowe umiejętności. Dodatkowo następny atak Jayce jest wzmocniony
MASTERIE
12/18/0 Thunderlord
Runy
Glyph of Scaling CD Reduction
9x
Quint of Attack Damage
3x
Pierwsze bierzemy
Q potem
E i na końcu
W. Maksujemy
Q potem
W i na końcu
E
ITEMY
Warding Totem
KOMPILACJA UMIEJĘTNOŚCI
Z Strzelbą - E+Q,W+R W+Q, FLASH E
Z Młotkiem i Strzelbą - R ATAK, R ATAK, R ATAK, R ATAK ITD
Jayce jest moim Mainem, i stwierdzam że bardzo miło się nim gra. POLECAM
Ładnie napisane, pozdrawiam
Widzę rośnie mi konkurencja :D Śmieszne nawet się to czyta :D POLECAM TEGO ALLEGROWICZA
Poradnik? :D Opisałeś skille i powiedziałeś co budować, poradnikiem bym tego nie nazwał :)
Do poradnika troche temu brakuje ale jak ktos nie wie co robi postac to ok
Prawda, Trochę przesadziłem z tym poradnikiem xD
Dla mnie też spoko, zwłaszcza że właściwie nie gram tą postacią i jej nie ogarniam narazie. xd
Ja tej postaci absolutnie nie lubie i nienawidze na nią grać. Tyle w temacie
Nie przepadam za postacią. Ale niezły opis.
Fajny opis, a co do żartu ostatni uśmiałem się tak na pogrzebie
:joy:
Fajny art, ale nie grałam tą postacią. Może kiedyś...
Azir Ciekawe co napiszesz :D
Azir aktualnie jest napisany, sprawdza się ;)
Mam pytanko : czy za pisanie tutaj dostaje się kd?
spoko akurat jestem noobem w lola i mi się to przyda
spoczko fainy poradnik :)