34
0/160
needle95
April 7, 2017 at 07:56 PM
Witam, w tym artykule przedstawie wam najnowszych bohaterow z League of Legends
Zapraszam do czytania :D
Xayah i Rakan - Dwaj kochankowie zabojcy, ADC i support, czego chciec wiecej?
Coooooo???!!! Skad wiadomo??
W niedziele 2 kwietnia kochane rito dalo nam pierwsza zapowiedz bohaterow: nowe zdjecie profilowe na FB. Widac bylo na nim cos wygladajacego na skrzydlata postac. Niektorzy mowili ze to Quin, inni ze Kayle lub Morgana, jeszcze inni ze Ryze (jak?). Jednak jesli sie przyjrzelismy, bylo widac, ze oba skrzydla sa rozne. Dodatkowo gdy zrobilismy odbicie lustrzane odbicie obu polowek obrazka, bylo widac kobieca i meska sylwetke. Tak wiec, to byla pierwsza zapowiedz.
Specjalny powrót: Zjednoczenie Kochanków
Jeśli Xayah lub Rakan teleportują się do bazy, drugie z nich może zgrać się z partnerem, aranżując idealny choreograficznie powrót do bazy.
Q: Bliźniacze Sztylety
Xayah ciska dwoma ostrzami w linii, zadając obrażenia wszystkim trafionym wrogom. W miejscu lądowania sztyletów pojawia się pióro.
W: Zabójcze Upierzenie
Xayah przyzywa burzę ostrych piór, które zwiększają siłę i prędkość kilku kolejnych podstawowych ataków. Gdy Xayah zaatakuje wrogiego bohatera będąc pod wpływem Zabójczego Upierzenia, otrzymuje krótkotrwałą premię do prędkości ruchu.
Jeśli Rakan znajduje się w pobliżu, gdy Xayah aktywuje Zabójcze Upierzenie, on także skorzysta z efektu umiejętności.
E: Wezwanie Ostrzy
Xayah przywołuje do siebie wszystkie pióra, które zadają obrażenia każdemu trafionemu po drodze wrogowi. Cel trafiony przez kilka piór naraz zostaje na chwilę unieruchomiony.
R: Nawałnica Piór
Xayah wyskakuje w powietrze, na chwilę stając się niemożliwą do obrania za cel. Następnie wysyła grad ostrzy na obszarze w kształcie stożka, z których każde zadaje obrażenia trafionym wrogom i pozostawia po sobie pióro. Będąc w powietrzu, Xayah nadal może się przemieszczać.
Specjalny powrót: Zjednoczenie Kochanków
Jeśli Xayah lub Rakan teleportują się do bazy, drugie z nich może zgrać się z partnerem, aranżując idealny choreograficznie powrót do bazy.
Moja ocena:
Coz, zapowiada sie baaaaaardzo ciekawie. Moze byc silna pod lethality, jej piorka sa bardzo silne. Rzeczywiscie, moze dobrze wspolgrac z Rakanem. Jesli rzuci spora iloscia pior i je wszystkie "przywola" z powrotem, moze zrobic naprawde OGROMNY zamet w grze. Jej R wydaje sie byc przydatne na takie umiejetnosci jak np. R Zeda. Mysle, ze raczej bedzie sie chowac za supportem (np. Rakanem). Bardzo podobaja mi sie jej umiejetnosci, Rito naprawde stworzylo cos ciekawego. Xayah, zarowno jak Rakan sa dla mnie swietna robota. Gj Rito :D
Coz, ty tyle co wiem o nowych bohaterach, mam nadzieje ze sie podoba. piszcie w komentarzach czy wam sie podobaja, co o nich sadzicie, itp.
PS: Maja byc dla nich skorki kosmicznych zniwiarzy (?), wiec zapowiada sie baaaardzo ciekawie c;
MBaster
April 7, 2017 at 09:55 PM
kolejny skin do Yi :[
tupak1234
April 8, 2017 at 12:25 AM
uuuuu ale kozacko sie zapowiada ;ooo
Klaudistomis
April 8, 2017 at 03:43 PM
pierwszy raz od dawna albo naprawde 1 raz wychodza 2 postacie w duecie
needle95
April 8, 2017 at 08:43 PM
nie wiem jak wy ale ja juz zbieram hajs :o