polecam gry oparte o anime np: Attack on titan, Tokyo ghul oraz dragon ball z
ja polecam pracuj w pizzeri
Ja polecam fantom forces, naprawdę fajna gierka. Nie zwarzajcie na opinie osób które twierdzą, że roblox jest dla dzieci ;p
weź kup bloxburg jeśli lubisz grać w robloxa :)
Ja polecam fantom forces, naprawdę fajna gierka. Nie zwarzajcie na opinie osób które twierdzą, że roblox jest dla dzieci ;p
5. Ostatnia, 5 gra na liście to Mega fun obby. W tej grze jest aktualnie 1750 stage'ów i jak sama nazwa wskazuje jest to obby. To obby jest najpopularniejsza gra tego typu. Wiele graczy ją bardzo lubi a wręcz uwielbia i ja do tego grona należę. Twórca ciągle dodaje nowe stage a gra jest bardzo wciągająca a stage są całkiem łatwe a jeśli by ci coś nie wychodziło możesz pominąć ten level.
wow, bardzo się postarałaś/eś dzięki za podpowiedź w co zagrać!
weź kup bloxburg jeśli lubisz grać w robloxa
weź kup bloxburg jeśli lubisz grać w roblox a
weź kup bloxburg jeśli lubisz grać w robloxa bo tak
a polecam fantom forces, naprawdę fajna gierka. Nie zwarzajcie na opinie osób które twierdzą, że roblox jest dla dzieci ;p
a polecam fantom forces, naprawdę fajna gierka. Nie zwarzajcie na opinie osób które twierdzą, że roblox jest dla dzieci
a polecam fantom forces, naprawdę fajna gierka. Nie zwarzajcie na opinie osób które twierdzą, że roblox jest dla dzieci :
a polecam fantom forces, naprawdę fajna gierka. Nie zwarzajcie na opinie osób które twierdzą, że roblox jest dla dzieci ;p