Hero Zero albo watergirl i fireboy XDD
poki mario bardzo lubie grać wte gre bo lubie grać polecam zgarać roblox też
Pisze po expa ale mi nie leci
slitherio to symulator wunsza
potem przeczytam całe hehe
Kto nie grał w farmerame to chyba nigdy nie miał dzieciństwa najelpsza gra życia
Kto nie grał w farmerame to chyba nigdy nie miał dzieciństwa najelpsza gra życia
Hero zero jest super
polecam
kurde chce nabic xp ale sie laguje i ciągle mam 22%
-MARGONEM-
Gra MMORPG z grafiką 2D stworzona przez studio Garmory. Tytuł oferuje wielki świat, wiele potworów do zabicia i zadania do wykonania. Wcielamy się w poszukiwacza przygód w spustoszonej przez wojnę magów krainę. Mamy do wyboru 6 profesji: Wojownika, łowcę, maga, paladyna, tropiciela oraz tancerza ostrzy. Dostępne są również pojedynki PvP.
-PLEMIONA-
Jest to strategiczna gra z elementami ekonomi. W grze obejmujemy władzę nad niewielką wioską. Wykorzystując surowce (drewno, glina i żelazo) coraz bardziej rozbudowujemy swoją wioskę. Najważniejszym elementem jest nasza armia. Dzięki niej możemy podbijać inne wioski, oraz bronić swojej.
Bardzo duży nacisk położony jest na rywalizację, bądź współpracę między graczami.
-Shakes & Fidget-
Gra RPG w której tworzymy i rozwijamy postać. Możemy wybrać płeć, rasę, klasę oraz wygląd naszej postaci. Głównym zajęciem na początek jest odwiedzanie karczmy i odbieranie zleceń na niebezpiecznie wyprawy. W późniejszym etapie można udać się na arenę, stworzyć gildię, explorować dungeony oraz wiele więcej.
-SLITHER.IO-
Zręcznościowa gra MMO, która polega na zbieraniu punktów naszym wężem i tarasowaniu drogi przeciwnikom aby zgineli.
-FARMERAMA-
Rolnicza gra strategiczna. Wcielamy się w początkującego rolnika. Uprawiamy pola, sadzimy drzewa i doglądamy zwierząt. W raz z biegiem czasu dostajemy kolejne plansze które możemy zagospodarować.
Niestety gry przeglądarkowe są pay to win ale i tak warto w nie czasami pograć, chodźby z nudów.
Artykuł przygotował TheNiejadek
Jest bardzo duzo gier na przede np symetrii kogama
Fajne gry ale ja jeszcze polecam grę: Latające Chomiki. :)
W wolnym czasie napewno zagram miłego dnia życze kazdemu kto to czyt
sd fs df sdf sd f sdf sdfsd f
Bardzo dobre gry, artykuł w krótki sposób opisuje je i zachęca. Również polecam Margonem oraz Slither.io.
Jeszcze było Grepolis, coś jak plemiona i też było spoko