22
0/160
InsiDerPL
March 23, 2020 at 12:56 AM
Jak wykonać zrzut ekranu zadania 2 ? czyli 4 tier okrętu
Serent
March 23, 2020 at 01:21 AM
zdjęcie całego ekranu gdzie pokazujesz jego posiadanie
0mn0mn0m
March 23, 2020 at 06:05 AM
ja zrobiłam "drzewo" okrętów i przeszło
milosz_salanski
March 23, 2020 at 02:36 PM
Jest super ta gra
MrAdam10
March 23, 2020 at 04:17 PM
Skoro jesteście na 2 zadaniu, miałbym pytanie co umieściliście na scrennie 1 zadania, bo mam z tym problem wysyłam odznakę "kontenery" i widać że już ją posiadam a dalej mi nie akceptują. Moglibyście pomóc?
ElectroFoxx
March 24, 2020 at 07:57 AM
nie akceptują, ponieważ musisz odblokować dowódców - 5 lvl
Szymon_Hosty_ski
March 26, 2020 at 07:02 PM
GRA JEST SUPER POLECAM
T_Yrdenn
April 2, 2020 at 02:24 AM
UWAGA! JEŻELI CHCESZ WYKANOĆ KTÓREKOLWIEK ZADANIE TEN KOMENTARZ JEST DLA CIEBIE!
Aby wykonać zadanie nie musisz nigdzie wchodzić, w żadne opcje. Po wejściu do gry jesteś w porcie, najeżdżasz myszką na swój cerb z nickiem i klikasz na to, aby się powiększyło, ale rób to gdy wiesz, że masz 5 poziom. Dowiesz się o tym, gdy spojrzysz na odznakę. Odznaka "kontenery" oznacz 5 poziom. Gdy już wiesz, że masz 5 level klikasz klawisz "prt cs" wchodzisz do painta zapisujesz zdjęcie, inaczej robisz zrzut ekarnu i takie zdjęcie wysyłasz. Proszę ot co musisz wykonać i gdzie kliknąć aby wykonać poprawnie zadanie, pozdrawiam.
Propo zadania drugiego. Musisz postąpić tak samo jak przy pierwszym.
Aby wykonać zadanie 2 klikasz KUP OKRĘT, przy swoich statkach na dolnym pasku w porcie.
Następnie szukasz okrętu który przy nazwie ma rzymską czwórkę " IV ". Klikasz na okręt, następnie gy jesteś w porcie i go oglądasz poszukaj po lewej stronie ekranu przycisku " ZBADAJ OKRET " coś w tym stylu. Gdy już go zbadasz, wtedy możesz go kupić. Wtedy ustawiasz go jako ten do bitwy, klikasz na swój herb z nazwą, aby go powiększyć i robisz zrzut ekranu. Niestety, aby kupić okręt czwartego tieru musisz kupić wszystkie poprzednie na danej lini drzewka.
Przy trzecim zadaniu należy postępować jak przy pierwszym.
Mam nadzieję, że pomogłem.
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.