FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zapamiętam na przyszłość , fajne i przydatne
dzięki za pomoc przyda mi się to
:person_doing_cartwheel_tone1:♀:person_doing_cartwheel_tone1::person_lifting_weights_tone1:♂:person_lifting_weights_tone1::person_lifting_weights_tone1::person_rowing_boat_tone1:♀:person_mountain_biking_tone1:♂:person_in_steamy_room_tone1:♀:thumbsdown_tone1::pray_tone1::pray_tone1::clap_tone1::baby_tone1::baby_tone1::baby_tone1::ok_hand_tone1::ok_hand_tone1::ok_hand_tone1::ok_hand_tone1::fingers_crossed_tone1::fingers_crossed_tone1::fingers_crossed_tone1::fingers_crossed_tone1::fingers_crossed_tone1::muscle_tone1::muscle_tone1::middle_finger_tone1::boy_tone1::girl_tone1::man_tone1:
warto kupić chest by zdobyć robuxy, chociaż można też poprostu uzbierać KD by odebrać ilość jaką się chce
wszystkie rady napewno się przydadzą
W sumie to mam też mini poradnik dla tych ktorzy nie sa zbyt dobrzy w budowaniu itd1.kup robuxy2. Miej nadzieje ze ktoś z popularnych ytberów cie wylosuje I dostaniesz robuxy3. Gamehag lub *******
dziekuje bardzo mi sie przyda serio szacun
Ziomek świetnie opisałeś wszystko aż miło czytać
bardzo przydatne, napewno skorzystam
Wow super poradnik. Nie skorzystam bo nie gram ale i tak supcio i wierzę że pomogłeś wielu ludziom :D