AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconFlex Codex: anyone onlinee
unranked rank iconFlex Codex: hi
unranked rank iconБогдан Боб: hii
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi?????
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi
novice rank iconthe future: with proof ?
novice rank iconthe future: hey possible to release my point ?
unranked rank iconBober40: nawet moje 1$ co czekałem od wypłaty
unranked rank iconBober40: co była tamto wszystko przepadło
unranked rank iconBober40: inny  własciciel
unranked rank iconBober40: nowa strona nowe konta
unranked rank iconGabriel Orlowski: i had a old account
unranked rank iconGabriel Orlowski: why does my username and password not work anymore?
unranked rank iconChloePasha: very fun when withdraw rejects
unranked rank iconKandycloche: the gamehag exclusives looked good, if they have automatical tracking it'd be even better
AdminJoshverd: yessir, absolutely. We want Gamehag to be fun again.  Dancin emote (inline chat version) 
unranked rank iconVoid Diver: good times though, thanks for moderating/doing whatever to this website
unranked rank iconVoid Diver: ad*
unranked rank iconVoid Diver: i got an add for buff, that's how i remembered this
unranked rank iconVoid Diver: i know, right?!
AdminJoshverd: OG Gamehag was very cool
AdminJoshverd: We want to add that feature back, as well as getting Forums back up and running.
unranked rank iconVoid Diver: i miss this website a lot
unranked rank iconVoid Diver: i remember when you could write articles for gems and mine would always get rejected
unranked rank iconVoid Diver:  pepeJAM emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: Indubitably 
unranked rank iconVoid Diver: truly a pepe jam
AdminJoshverd:  pepeJAM emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: Understandable, best of luck!
Sign in to start chatting

24

0/160

Lepiej grać czołgiem czy samolotem?

ProMichu avatar

ProMichu

August 27, 2017 at 01:28 AM

czym grać?

slawi avatar

slawi

August 27, 2017 at 03:19 AM

Ja wolę czołgi, samoloty wymagają bardzo dużej koncentracji cały czas i na dłuższą metę gra męczy.

Terkotka avatar

Terkotka

August 27, 2017 at 04:53 PM

Ja osobiscie używam samolotów, lecz są trudne do opanowania, więc dla niedoswiadczonych lub nowych graczy polecam czołgi.

slawi avatar

slawi

August 28, 2017 at 03:42 AM

To nie kwestia doświadczenia, w czołgach liczy się miejsce trafienia, odpowiednie ustawienie zza budynku itd. a samoloty to otwarta przestrzeń, całkiem inna bajka, ja osobiście nie umiem nimi grać.

Doksomedon avatar

Doksomedon

August 28, 2017 at 04:19 AM

Tu i tu liczy się doświadczenie oraz umiejętności. W czołgach bardziej polegasz na umiejętności kożystania z terenu oraz pamięci (jeżeli zaczniesz kojarzyć czołgi to będziesz wiedział w który punkt celować aby wysadzić przykładowo magazyn amonicji). Natomiast latanie samolotoami to już pewna sztuka, tu liczą się głównie umiejętności które idą w parze z doświadczeniem. Należy równiez pamiętać, iż każda nacja pomiędzy sobą się różni i ma swoje cechy charakterystyczne.

DarkPresent avatar

DarkPresent

August 28, 2017 at 05:19 AM

Szczerze jeżeli pytanie zadane jest z perspektywy kogoś kto gra w to dla przyjemności- nie mam odpowiedzi. Jeżeli pyta się ktoś chcący zdobyć szybkie KD- wybieraj czołgi, misje są szybsze :D

oskarAC avatar

oskarAC

August 30, 2017 at 05:50 AM

Jak jesteś bardziej doświadczony to samolotem, a jak nie to czolgiem

Warpy avatar

Warpy

August 30, 2017 at 08:03 PM

Lepiej samolotami nie są aż tak cięzkie do opanowania jak tu piszą wd mnie są fajniejsze niz gra czolgiem

LOLOLISASA avatar

LOLOLISASA

September 10, 2017 at 07:53 PM

Polecam czołgi dla mniej doswiadczonych graczy, a dla bardziej doswiadczonych samoloty. Ja osobiście używam samolotow bo wedlug mnie sie nimi wygodniej lata

Likosok avatar

Likosok

September 29, 2017 at 10:10 PM

Według mnie o wiele lepiej gra się czołgami ale to zależy od twojego gustu, ja nie gram samolotami bo nie lubie, ja wolę pancernych :D

Thebes avatar

Thebes

June 10, 2019 at 03:05 AM

Dobrze Zacząć od Samolotów

ssynaszko avatar

ssynaszko

June 12, 2019 at 08:20 AM

To zależy, ja zaczynałem od czołgów ale ostatecznie po dłuższym czasie zaczęły mnie męczyć i teraz ogrywam głównie lotnictwo, do każdego trzeba innych umiejętności, ale czołgiem łatwiej jest na począt