35
0/160
karol_zielinski2
January 30, 2019 at 02:01 AM
Macie może porady jakieś do Lola? Dopiero zaczynam z nim przygodę.
boxa
January 30, 2019 at 02:10 AM
spoko poradnik
karol_zielinski2
January 30, 2019 at 02:15 AM
Jeez....ja się pytam o porady. Gdzie tu masz informacje o poradniku?
Brutus12
January 30, 2019 at 03:19 PM
Ja niedoradze bo niegram
Siwyexe
January 30, 2019 at 08:08 PM
Nie bij sie pod wieżą
quelow
January 30, 2019 at 09:42 PM
kiś hajs xd
GustawBabuszka
February 3, 2019 at 12:53 PM
Najpierw musisz znać podstawy lola. Są 3 linie i jungla. górna aleja to top i mieżą się tam toplanerzy najczęściej tanki ( jest to linia 1 vs1 ) środek czyli mid to też linia 1 vs 1 najczęściej walczy się tam magami i zabójcami . dół , tak zwany bot , walczą tam ze sobą 4 osoby. po jednym Strzelcu z drużyny i towarzyszący mu wspierający. No i jungla. To miejsce, gdzie postacie dobre do jungli nabierają siły zabijając potwory w swojej jungli przy użyciu SMITE (taki czar przywoływacza niezbędny do jungli) oraz od czasu do czasu przychodzą na linię sojuszników by z ukrycia zaatakować wroga i może zgarnąć zabójstwo, a potem znowu wejść do jungli. Miniony- to te małe rzołnieżyki. NIGDY NIE PUSHUJ LINI czyli masz ich nie bić. jeśli mają malutko hp to jednym atakiem je dobijaj. w ten sposób masz złoto, a twoje miniony nie idą za bardzo do przodu i przeciwnemu junglerowi trudniej cię zgankować. pamiętaj, że gdy zabiłeś wroga , albo on wrócił się do bazy to możesz śmiało spuszować linię by twoje miniony rozwalały wieże wroga a ty potem też tepnij do bazy żeby kupić sobie przedmioty. Wardy i mgła wojny- mgła wojny to ten ciemny obszar na mapie. przez nią nie widzisz gdzie są wrogowie i co robią
stawiaj więc wardy - toremy wizji w ważnych miejscach na mapie lub po prostu w krzakach przy swojej lini by widziec wrogów lub potencjalnego junglera już przed momentem kiedy nawet ppmyślał zeby cie zgankować. A PROPO MINIONÓW JESZCZE to jak jesteś supportem czyli wspierającym przy swoim strzelcu, to nie możesz zabijać minionów bo to strzelec musi mieć złoto , bo to on będzie potem zadawał największe obrażenia. dobra nie bede wiencej pisał po prostu odpisz tutaj to ja nagram ci poradnikowy materiał od początku i wyśle ci linka uwierz mi ja w lola gram już 6 lat i się trochę jednak znam ;) a nagranie dobrego poradnika na yt to dla mnie nie problem
Lubecki
February 5, 2019 at 01:18 AM
Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć
Kamcki
February 7, 2019 at 08:16 PM
Stawiaj wizje na mapie
Quatareae
February 9, 2019 at 07:33 PM
wizja, ćwiczyć i nie wywalać się :D
welekooo
February 10, 2019 at 02:49 PM
Nie rozpraszaj się mów sobie że ty jesteś najważniejszy aby lepiej grać
michal_misiak
February 10, 2019 at 07:17 PM
Obejrzy LEC'Y i sie ucz ja ogladalem lcs gdy bylem w silverze teraz jestem w goldzie
Rauvenius
February 10, 2019 at 11:56 PM
Porady? Uczyć się grać
Kacpg
February 17, 2019 at 05:09 PM
Jak zdobywac golda przeczytaj sobie o umietnosci bochaterow czym dany potwor w jufli sie rozni