Wysyłałem screeny kilka razy z wykonanym zadaniem mam założone nowe konto ale dalej nie zaliczają bo niby nie zarejestrowałem nowego konta
ci admini to trolle jakieś
to zadanie jest jakieś zepsute jak już takie robią to powinien być jakiś sposób by sprawdzić łączny czas grania
napisz do supportu, mi tez nie zaliczaja niektorych zadan chociaz wsyzstko jest okej
xawaxs próbowałem ale dalej nie zaliczają
jak napisać do supportu??
jak napisać do supportu??
może nie wpisaliście ich kodu...
gdzie wpisać ten kod niby?
admini to trolle zakładałem już 2 konta wpisywałem podany kod i dalej niby nie zarejestrowałem nowego konta jakiś problem macie z tą stroną i weryfikacją zadań proszę was naprawcie tą stronę
ustawienia i ostatnia ikona i zrealizuj czy jakoś tak
dobra ludzie jak wam nie zalicza dawajcie zgłoś nie działający link i może coś wkońcu zrobią..
zgłaszałem nie wiem czy to coś da
od prawie dwóch walonych tygodni wysyłam im screeny z wykonanym zadaniem prawidłowo, zakładałem już 2 konta, wpisywałem kody, zgłaszałem link, pisałem do supportu no i dalej nic, nie akceptują mi zadania bo niby nie zarejestrowałem nowego konta. Jak tak admini będą dalej trollować to nic z tej strony nie będzie, bo ktoś chce sobie wykonać zadanie straci na nie czas a oni odrzucają, i nie ważne co się robi to nic nie daje.
Nie zaliczyli mi zadania. Kijowo. a zakładałem teraz.
O co chodzi ani nie da sie napisac do supportu a normalnie założyłem konto bezposrednio z linku naprawdę nie rozumiem
U mnie też nie zaliczją zadania. Już 3 razy wysyłałem screeny (każdy inny) i nic. Niby piszą mi że nie zalogowałem się przez ich stronę. Nawet zgłaszałem niedziałający link. To jakiś Absurd...
Wysłałem zadanie, polazuje mi się że niezarejestrowałem konta, proszę pomóżcie!
bez sensu jest to zadanie
***** administracje *** im w ****