unranked rank iconShadowy Music: John
unranked rank iconShadowy Music: any hood n easy offers
unranked rank iconMIREIA ORTIZ: Sorry my first time here...how do I do to earn money to play games?
unranked rank iconjohn mon: plz accept my payment 1f970 emote (inline chat version)
apprentice rank iconArc: thank you
AdminSwirfty: Rewards from the previous leaderboard have been paid out 
apprentice rank iconArc: oh god
unranked rank iconTerrence Acbar: Arcyyyy put it in my TUMMY
unranked rank iconjohn mon: aha okay thank alot bro  1f60a emote (inline chat version)
apprentice rank iconJacob: that's Cases.gg, Clash & Rustclash on Lootably
unranked rank iconjohn mon: i see there is alot of people earn 7200 what this offer
unranked rank iconjohn mon: nice do you know the offer can i play and earn money so fast 
apprentice rank iconArc: christmas v7 ur so mean
apprentice rank iconJacob: Tremendous
unranked rank iconjohn mon: thanks bro and  the gift card like visa sent by tremendous or alone
apprentice rank iconJacob: There's a holding period on Bitlabs end for most offers
unranked rank iconjohn mon: and bitlabs games pay instantly or pinding ?
apprentice rank iconJacob: a couple hours, usually is sent quicker though
unranked rank iconjohn mon: how much time need to pay 
unranked rank iconjohn mon: hey
apprentice rank iconJacob: Be patient Narc
AdminSwirfty: It's not fully automated at the moment and were busy working on other things 
apprentice rank iconArc: if i may ask in behalf of Xanic, why is it paid later today and not right now
apprentice rank iconArc: thanks swirfty-san!
AdminSwirfty: Leaderboard rewards will be paid later today. The next one will start on Monday so it goes the full week 
apprentice rank iconJacob: Nah
apprentice rank iconArc: did u get ur leaderboard bonus yet
apprentice rank iconArc: ohh
apprentice rank iconJacob: they send batches twice an hour it seems
apprentice rank iconArc: it pays at 5 each time?

27

0/160

ARK SURVIVAL EVOLVED- Opis gry.

kobaczek avatar

kobaczek

July 31, 2017 at 03:42 AM

Ark: Survival Evolved to gra typu sandbox survival, w której gracze zostają osadzeni na tropikalnej wyspie zamieszkanej przez dinozaury. Zbieranie, polowanie i budowanie to tylko niektóre z czynności, które pomoga nam przetrwać nam na niebezpiecznej wyspie. W trybie Multiplayer konkurujemy z innymi graczami, walczymy o cenne zasoby i próbujemy oswoić dinozaury, aby mieć transport i pomoc.
Gra została wydana przez studio Wildcard 2 czerwca 2015 roku we wczesnym dostepie ( Early Access). Gracze znajdują się na bujnej tropikalnej wyspie zamieszkiwanej przez dinozaury. Aby przetrwać musimy zbierając różne zasoby, w tym rzeczy potrzebne do wykonania narzędzi rzemieślniczych i zbudowania naszego schronienia. W grze musimy zbierać nasiona żeby je posadzić . Zbierając odchody dinozaurów nawozimy nasze plony. Robienie improwizowanej broń jest konieczne, by polować na prehistoryczne bestie i ich skórę. W grze nie zabrakło także systemu rozwoju postaci, która w trakcie pobytu na wyspie uczy się nowych umiejętności, niezmiernie przydatnych do przetrwania. Niektóre z nich pozwalają nawet ujarzmiać dinozaury, a następnie je oswajać żeby były naszymi wierzchowcami. Starożytne gad pomogą nam zdobyć jedzenie. W trybie Multiplayer mimo, że dinozaury stanowią zagrożenie, to szybciej zginiemy z ręki innych graczy. Dlatego naprawdę warto dołączyć do plemienia z innymi graczami tworząc fajną społeczność, dzieląc się zasobami i pracując razem, aby przetrwać. Moim zdaniem gra jest na prawdę fajną produkcją. Akcja gry jest ukazana z widoku pierwszej osoby, co według mnie jest zdecydowanie na plus. Oprawa graficzna jest na prawdę świetna, a sama grywalność i sterowanie jest na dobrym poziomie. Niestety optymalizacja tej gry jest bardzo kiepska... Mimo, że od daty wydania gry było już wiele aktualizacji poprawiającej ten aspekt dalej jest słabo. A wy? Grał już ktoś w ARK? Jakie macie odczucia związane z tą grą? :D Zostawcie komentarz :D. Pozdrawiam, Kobaczek.

Khaty avatar

Khaty

August 1, 2017 at 03:00 PM

Bardzo podoba mi sie ta gierka .3. Mam zamiar zagrac

Nesscaa avatar

Nesscaa

May 20, 2020 at 11:58 PM

mam około 700 h w grze , uwielbiam ja

juleczkakuleczka1212 avatar

juleczkakuleczka1212

May 21, 2020 at 12:11 AM

Witam tu serdecznie wchodzi majkel