23
0/160
fiona5580
May 31, 2017 at 06:08 PM
Witam, dzisiaj przedstawię wam moją włąsną opinię na temat gry Star Stable Online.
W dzisiejszym artykule chciałabym Was zachęcić do zagrania w grę Star Stable Online. Jest to gra dla miłośników koni; jazdy konnej. Aby zagrać musimy stworzyć konto . Rejestracja jest bardzo prosta. Po zalogowaniu i wcześnniejszym potwierdzeniu e-maila, pobieramy gę na swój laptop/komputer. Gra została stworzona w celach rozrywkowych głównie dla dziewczyn. Mamy możliwość stworzenia własnej, autorskiej postaci oraz jej konia wraz z doborem imion. Gra Star Stable jest darmowa niestety tylko do piątego poziomu. Po przekroczeniu wspomnianego levelu w grze nie mamy co robić. Rozgrywkę zaczynamy w miejscoości Moorland. Z czasem odblokujemy na mapie masę innych, ciekawych i pięknych miejsc. Głównym celem w grze jest wypełnianie zadań. Oprócz tego możemy brać udział w wyścigach, wykonywać codzienne obowiązki w stajni, czy pomagać innym, stworzonym przez grę postaciom. Star Stable to gra multiplayer i umożliwia nam rozgrywkę z naszymi znajomymi. Jeżeli gra nam się spodobała to po osiągnięciu piątego poziomu musimy wykupić sobie Star Rider. Czyli taką pełną wersję gry. Mamy do wyboru parę opcji Star Ridera: na tydzień, na dwa tygodnie, na miesiąc, trzy miesiące oraz lifetime, co daje nam nieograniczony dostęp do gry. Oczywiście cena różni się od tego, jak długą opcję wybierzemy. Najbardziej opłacalne jest lifetime, który kosztuje 129.99 zł. Po wykupieniu odblokują nam się misje i będziemy mieli pełny dostęp do wszystkich opcji, jakie oferuje nam gra. W Star Stable dominują dwie waluty : Star Coinsy (te cenniejsze) oraz Szylingi. Jeżeli jesteśmy Star Riderem to raz w tygodniu otrzymujemy sto Star Coinsów, za które możemy sobie później wykupić nowego konia, takiego jaki nam się tylko podoba. Gra daje nam pełno innych możliwości takich jak tworzenie klubów, czy grupowych wyścigów. W grze występują często kody promocyjne naprzykład na Starridera. Możemy trenować konia. Poprzez zdobywania nowych poziomów naszej postaci wkrótce odblokowywujemy nowe tereny i poszerzamy swoją mapę. Gra jest naprawdę wciągająca i można przy niej spędzić wiele godzin. Każdemu z czystym sumieniem mogę ją polecić. Sama często w nią gram i jeszcze mi się nie znudziła, także zachęcam do wypróbowania jej samemu !
remek_gra
June 2, 2017 at 07:26 PM
daje 6/9
DeathLock
June 4, 2017 at 12:45 AM
To chba ni tu powinno ale kej niech bedzi
Klaudistomis
June 6, 2017 at 10:25 AM
Spoko
CrystalMag12
June 6, 2017 at 10:52 AM
Zagrałem tylko po to aby zrobić zadanie na tym portalu. I musze się ze wstydem przyznać ze mi się spodobała.. xD
Szym273
June 8, 2017 at 12:55 AM
fajne
karolinaaamalinaa
June 24, 2017 at 01:00 AM
Kocham tą grę!
Primbob
September 12, 2020 at 06:33 PM
Witam, dzisiaj przedstawię wam moją włąsną opinię na temat gry Star Stable Online.
W dzisiejszym artykule chciałabym Was zachęcić do zagrania w grę Star Stable Online. Jest to gra dla miłośników koni; jazdy konnej. Aby zagrać musimy stworzyć konto . Rejestracja jest bardzo prosta. Po zalogowaniu i wcześnniejszym potwierdzeniu e-maila, pobieramy gę na swój laptop/komputer. Gra została stworzona w celach rozrywkowych głównie dla dziewczyn. Mamy możliwość stworzenia własnej, autorskiej postaci oraz jej konia wraz z doborem imion. Gra Star Stable jest darmowa niestety tylko do piątego poziomu. Po przekroczeniu wspomnianego levelu w grze nie mamy co robić. Rozgrywkę zaczynamy w miejscoości Moorland. Z czasem odblokujemy na mapie masę innych, ciekawych i pięknych miejsc. Głównym celem w grze jest wypełnianie zadań. Oprócz tego możemy brać udział w wyścigach, wykonywać codzienne obowiązki w stajni, czy pomagać innym, stworzonym przez grę postaciom. Star Stable to gra multiplayer i umożliwia nam rozgrywkę z naszymi znajomymi. Jeżeli gra nam się spodobała to po osiągnięciu piątego poziomu musimy wykupić sobie Star Rider. Czyli taką pełną wersję gry. Mamy do wyboru parę opcji Star Ridera: na tydzień, na dwa tygodnie, na miesiąc, trzy miesiące oraz lifetime, co daje nam nieograniczony dostęp do gry. Oczywiście cena różni się od tego, jak długą opcję wybierzemy. Najbardziej opłacalne jest lifetime, który kosztuje 129.99 zł. Po wykupieniu odblokują nam się misje i będziemy mieli pełny dostęp do wszystkich opcji, jakie oferuje nam gra. W Star Stable dominują dwie waluty : Star Coinsy (te cenniejsze) oraz Szylingi. Jeżeli jesteśmy Star Riderem to raz w tygodniu otrzymujemy sto Star Coinsów, za które możemy sobie później wykupić nowego konia, takiego jaki nam się tylko podoba. Gra daje nam pełno innych możliwości takich jak tworzenie klubów, czy grupowych wyścigów. W grze występują często kody promocyjne naprzykład na Starridera. Możemy trenować konia. Poprzez zdobywania nowyc
anitaxx
September 13, 2020 at 12:53 AM
kiedys grałam nawet spk
bagno222
January 20, 2021 at 08:52 PM
może spróbuje
Olis0987
January 20, 2021 at 11:18 PM
uwielbiam ta ierke polecam
browal58
January 20, 2021 at 11:20 PM
a jają tą gre
Myoghi
January 21, 2021 at 11:02 AM
super opisana gra
CandyXuX
January 21, 2021 at 01:18 PM
nie znam
WlosyAdama112
January 22, 2021 at 10:57 PM
siema o tam u was
TurboGracz1
January 22, 2021 at 11:15 PM
sfbadgbdbsgbdgf
PikuPikula
January 22, 2021 at 11:24 PM
Spoko
WlosyAdama112
January 22, 2021 at 11:30 PM
dziwna ta gra
fistaszek_lat_9_com
January 22, 2021 at 11:43 PM
co tam u was
PikuPikula
January 22, 2021 at 11:46 PM
:pizza: Chcesz być moim Friendo?
WlosyAdama112
January 22, 2021 at 11:54 PM
dziwna to
WlosyAdama112
January 22, 2021 at 11:55 PM
dziwne to bardzo
kserokoparka
January 23, 2021 at 01:07 AM
dzieks, przyda sie
Anakan
January 24, 2021 at 01:08 AM
nawet nie słyszałem o tym
tokitokaok
January 24, 2021 at 03:47 AM
fajny artykół ale nie lubie tej gry
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.