20
0/160
Grzesiule
May 28, 2017 at 01:47 AM
Wezcie pod uwage hp,dmg push itp
PawcioW
May 28, 2017 at 02:10 AM
Nie wiem o co do końca chodzi. Najtrudniejszy pod względem, jakim? piszesz żeby brać pod uwage hp,dmg i push. Tzn posstać która najcięzej pokonąc bo ma dobre wymienione te rzeczy?
Igokan
May 28, 2017 at 11:50 PM
renekton XD
Maruseru9
May 29, 2017 at 09:13 PM
Soraka oczywiście.
A tak serio to Yasuo.
Dobra, koniec żartów. Nawet ta dwójka może nie raz okazać się trudna. To wszystko zależy od okoliczności. Akali jest trudno coś zrobić w teamfightcie, a np. by grać Katariną trzeba opanować mniej więcej comba, co wydaje się trudne dla początkujących. Janną trzeba umieć przewidywać ruchy przeciwnika, by dobrze użyć Q. Soraką trzeba umieć grać safely we wczesnej fazie gry, a grając ADCkami trzeba umieć chować się z tyłu i zadawać jak najwięcej obrażeń, otrzymując jak najmniej. Ja tam osobiście uważam Ashe za dość trudną, mimo tego że nie ma skomplikowanej mechaniki, bo trzeba umieć być prawdziwym ADC.
FullonMorning
May 31, 2017 at 12:43 AM
Vladimir, Azir, Lucian, Kata.
szymon_tarasiuk
June 1, 2017 at 03:26 PM
Moim zdaniem trudną postacią jest katarina ponieważ po reworku niemożna już skakać do wardów i jest większy couldown na E
NotProGuy
June 2, 2017 at 09:29 PM
nie ma najtrudniejszej postaci w lolu
BartekP
June 3, 2017 at 11:45 AM
Zależy co rozumiesz przez nsjtrudniejszą postać, pewnie o to jak długo trzeba sie uczyc combo itd np. Lee sin axir cassiopeia są dość trudni, yasuo tez ma trudne combo i jak riven trzeba umiec resetowac aa i uzywac dobrze skilli, jak postacie są "trudne" to zazwyczaj chodzi o to zeby dobrze wyczuc co robic, zalezy tez od gracza, np. Dla jednego granie amumu, masterem czy garenem moze byc trudne a np. Azir czy cos co ty uwazasz za trudne moze byc dla kogos innego do ogarniecia po kilku grach, a jesli po prostu kolega powiedzial ze grasz noob championem to powiedz mu niech sprobuje sam tym grac ;)
Rudy10214
June 5, 2017 at 01:40 AM
Według mnie urgot
Szczerbatek20
August 25, 2017 at 06:16 PM
Riven, Yasuo, Aurelion, Kalista, Taliyah, Rumble
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.