Diego Alejandro Alfaro Guzman: xcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccnn
Kandycloche: goodevening
Ostap Boy: ребяа хтось виводив?
brajanek: deatek btw
Arc: hi
brajanek: hi hihihi
Arc: wot
Kamiz: lol
Arc: how much has the top 3 lb earned
Arc: new gamehag
Cedy apokepokazd: Scammed
Cedy apokepokazd: And now i don't have my 10$ and not my gems too
Cedy apokepokazd: Before new gamehag i ordered 10$ on coinweb
zuleymaherrera26: Hola me dan robux gratis soy un pelo tocino
Piombo65: Where can I spend the SG here?
yogzire1987: hi what about soulgems I had on the previous gamehag?
brajanek: is clash.gg withdraw fast?
Arc: wow
toxicsenpai92:
Swirfty: The leaderboard is temporary. We have something better coming soon
Słyszeliście już o nowej rasie: Vastajach ? Co sądzicie o takim pomyśle ? Podobają wam się Xayah i Rakan ?
konradx30
April 6, 2017 at 12:11 AM
Jak dla mnie opis Vastajów jest bardziej wyimaginowany niż te postacie. Miałem nadzieję że będą one typowymi chimerami. A to najzwyczajniej ludzie z lekkimi motywami piór... Miałem nadzieję że będą mieli ludzkie twarze z dziobami, np ogon jaszczurki itp :P. Mechaniki też przekombinowane wciąż czekam na "typowego"supporta którego zapowiedzieli :D.
Kasztanek
April 6, 2017 at 01:19 PM
fajnie że dodadzą nowych bohaterów przynajmniej gra się nie bd nudzić
PawcioW
April 6, 2017 at 05:05 PM
Nie podoba mi się to, LoL spada na psy, idzie w stronę zręcznościowych umiejętności których wielu graczom brakuje ( bronz silver)
Zetek
April 6, 2017 at 06:20 PM
Narazie nie oceniam, zobaczymy jak to będzie po dodaniu postaci :d
DragonRiderII
April 6, 2017 at 07:36 PM
Mi się podobają, chociaż powrót do bazy we dwoje może być troszkę zbyt dobry. Ja lubię "nietypowych" supportów :D Poza tym kolejna Soraka średnio mi się widzi. Pawcio LoL musi zależeć od umiejętności zręcznościowych, bo to jego część...