Zera: Najgorsze jest jednak to, że kuszące oferty, które dają dużo punktów, są najbardziej niebezpieczne, bo proszą o twój numer i twarz.
Zera: Właściwie wiem, czego nie powinienem robić, gram uczciwie w przeciwieństwie do ankiet, myślałem, że uda mi się oszukać, ale teraz rozumiem, że to niemożliwe.
Zera: Robiłem wszystko, żeby obejść i oszukać system, na innej stronie, gdzie dawali punkty za zakupy na Steamie i inne rzeczy, ale ta strona już nie działa, a gry tam są bardzo, bardzo drogie.
Carlito:
hanfred: Po prostu zostań przy 18, różne ankiety chcą różnych wieku.
Zera: Chciałem oszukać, ale ostatecznie mi się nie udało.
Zera: Aha, rozumiem, mam 18 lat i głównie to wybierałem, a potem zdecydowałem się podać 25, żeby dostawać ankiety.
hanfred: Zawsze odpowiadaj to samo: wiek, miejsce zamieszkania, dzieci itp., wtedy działa bez problemów.
Zera: A następnego dnia mam bana
Zera: Zachowywałem się tam jak idiota, wybierając najbardziej idiotyczne opcje.
Zera: Teraz już wiem, dlaczego Timewall mnie zbanował )))))
hanfred: tak
Swirfty: Ankiety chcą, abyś był szczery i konsekwentny.
hanfred: mają pliki cookie i sprawdzają
hanfred: zawsze odpowiadaj to samo
Zera: Rozumiem, ale teraz nie mam ankiet, więc pojawiają się głównie pytania wyboru typu: czy masz dziecko i który miesiąc, wybrałem 3 potem 5. I 7, nieudane.
hanfred: nie jestem pewien, czy to działa u kogokolwiek
Nkshey:
hanfred: umarło jakieś 2 lub 3 tygodnie temu
Zera: Wszystkie ankiety są dostępne oprócz Theorem.
hanfred: theorem też u mnie nie działa
hanfred: Polecam strony z ankietami podlinkowane tutaj, ale nie wiem, czy są dostępne u Ciebie.
Zera: Najbardziej irytujące jest to, że Theorem nie jest dostępny w Kazachstanie.
hanfred: To nie robi dużej różnicy w ofertach, ponieważ zazwyczaj różnią się one w zależności od regionu i wtedy dostajesz inne oferty, na przykład jak w UE czy USA.
Zera: Mieszkam w Kazachstanie, nie w Rosji, bro
Zera: Jestem Kazachem
hanfred: Nie wiem, co jest dla ciebie dostępne, ponieważ jesteś Rosjaninem.
Zera: Ale jeśli nie jest tu zabronione o tym rozmawiać. Myślałem też, żeby kontynuować ten temat na Discordzie.
Zera: Chciałem porozmawiać na Discordzie, możesz podzielić się wskazówkami dotyczącymi ankiet i sugestii?
hanfred: ta jest całkiem fajna, mogę ją polecić
Zera: A stary gameshag, dołączyłem dopiero gdy strona została zaktualizowana
Zera: Stary Gamehag był pełen botów i alternatywnych kont.
hanfred: Stary Gamehag był pełen botów i alternatywnych kont.
fnogaj:
Zera: Ale głównie za takie rzeczy gamehag banuje, nawet za założenie drugiego konta.
hanfred: wszyscy mogą zobaczyć, co piszesz na czacie
Zera: Czy to normalne rozmawiać, gdy admin widzi, co piszesz?
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania klejnotów!
Zera: Gamehag może wykryć zmiany ID i inne rzeczy, i może zablokować cię na zawsze.
Zera: A za używanie VPN gamehag już dawno by mnie zablokował, ale jestem uczciwą osobą, z wyjątkiem niebezpiecznych ofert.
Zera: Nie mam dziecka, a takiej opcji nie ma.
Zera: Moja najmniej ulubiona ankieta to ta o miesiącu urodzenia twojego dziecka.
Zera: Ale też dostajesz po głowie
Zera: Gram uczciwie, ale poza ankietami tam całkowicie oszukuję.
Zera: Nawet wysłałem wiadomość do wsparcia technicznego, ale nie, nie używam VPN, bo już dawno byłbym zbanowany.
hanfred: vpn?
Zera: Przyjąłem zadania z oferty, pobrałem grę przez link, ale chodzi o to, że dziś jest już drugi dzień, a nagrody nadal nie dostałem(
My favourite skin is: Drift (Season 5), Favourite backbling: Black hole (Galaxy Skin), Pickaxe: Scythe, Favourite Glider: Galaxy Glider (Galaxy Skin), aFavourite Contrail: Toilet Paper, and the favourite emote: Pop Lock
What about you?
Sam Snelling
52
Shop
3,090
Litecoin
17,520
0ldbuddy7
584
patryczek.jagodka
8
Jeko