Gra jest do pobrania za darmo i to jest na plus zwłaszcza że ma tak dużo trybów .
Głównym atutem niej jest tryb Battle Royale gdzie można zmierzyć się z przeciwnikami co daje nam dreszczyk emocji
Kiedyś jeszcze w 2018 gierka była spoko a teraz to jakaś tragedia i wiele niepotrzebnych rzeczy zostalo dodanych
może i dziwna ale nawet fajna oraz bardzo wciągająca tak samo jak mój portfel który wydał na tą gre z 2 tysiące dlatego warto uwarzac na dzieci które za bardzo sie w to wciągnał.
Uważam, ża wprowadzane do gry regularne update'y urozmaicały i urozmaicają grę co sprawia, że gra na pewno szybko się nie znudzi niestety na przestrzeni czasu target tej gry się zmienił i dla starszych graczy ciężko czerpać przyjemność z gry
Uważam że fortnite był kiedys lepszy ale nadal fajnie sie gra w nią z ekipką :)
dla mnie ta gra jest już nudna za dużo spoconych osób:unamused:
spoko jest tryb bez budowania ale z budowaniem to tragedia jest
fortnite byl lepszy teraz za bardzo przypomina inne gry
już nie jest taka jak kiedyś
Fortnite git gra ale za dużo spoceńców
git gierka ale już dawno nie gram no mi się znudzil, minusy to spoceńcy , ale gra jest gites majonez
na przestrzeni lat widać jak gra ciągle się zmienia ale moim zdaniem na gorsze, ponieważ każy sezon to nowe mikropłatnosci a na dodatek brakije mi pierwsztch sezonów 1 rozdziału, nigdy juz nie doświadczymy tego samego co kiedyś więc moim zdaniem fortnite umarło.
nie za bardo lubię tą gre
fortnait to głuwno nie lubię ta gre bo jest głupia nie gracie w nia
gra bardzo fajną ale się przy niej świetnie bawić największym plusem jest to że jest za darmo chociaż są mikropłatności ale i tak polecam świetna zabawa
fortnite kiedyś byłbardzo fajny
teraz gdy jest ten og sezon to znowu w niego gram
kiedyś grałem teraz jak patrzę na tą grę cały czas się pogarsza
Gra bardzo fajna. Jest tryb ,,bez budowania'' co zdecydowanie ułatwi funkcjonowanei gorszym graczom . Update w ktrórych dzieje się sporo. V-dolce które da się zdobyć bez wydawania pieniędzy np. poprzez karnet bojowy. Największy ..-'' to bardzo trudne gierki na wyższych rangach .
Oceniam grę na 9/10
Polecam.