19
0/160
t4tsumihyaku
September 6, 2020 at 12:18 PM
Cześć!
W tym wątku będziecie mogli zadawać jakiekolwiek pytania, które są związane z Gamehag. Zapraszam!
Uwaga! Spamowanie nie jest pozwolone. Przeczytaj zasady grupy, jeżeli masz zamiar zadać pytanie.
boksowany
September 8, 2020 at 03:22 AM
Moje pytanie brzmi, jak to jest w końcu z zadaniami ze ściany zleceń, dotyczące ankiet na PC i wszystkich gier na android , gdyź ani za jedno ani za drugie nikomu nie dochodzą Kamienie Dusz
t4tsumihyaku
September 11, 2020 at 06:04 PM
Hej, @boskowany! :D
Gamehag nie ma żadnego wpływu na ściany zleceń, ponieważ wszystkie oferty są dostarczane przez partnerów zewnętrznych.
Nieraz kamenie dusz nie dochodzą, do konta użytkownika po wykonania jakiegoś zadania jak na przykład użytkownik nie wypełnił zlecenie zgodnie z wytycznymi ściany.
Musisz mieć na uwadze, że wszystkie wykonane oferty są zweryfikowane przez partnerów Gamehag. Jeżeli nie dostałeś kamień dusz z jakieś ściany zleceń, to skontaktuj się z pomocy techniczną tej ściany.
Musisz też mieć na uwadze, że niektóre ściany nie oferują tę opcję, więc w takich przypadków nie masz drugiej opcji, ale wykonać ofertę ponownie.
boksowany
September 12, 2020 at 03:34 PM
rozumię.. a jak to jest z ankietami na pc ? nikt na forum jeszcze nie napisał, że otrzymał KD za ankiety.
t4tsumihyaku
September 13, 2020 at 10:16 AM
@boskowany Z ankietami to samo; one również są uważane za ofertę.
Chce coś dodać; ponieważ jakiś użytkownik nie napisał na forum, że nie dostał KD, za popełnianie ankiet to nie znaczy, że one w ogóle nie pracują. Dla mnie osobiście pracują, ale to jest drugi temat.
boksowany
September 13, 2020 at 09:32 PM
zadania mobilne powinni według mnie usunąć, gdyż w kolejnej grze wykonałem wymagany próg, przesłałem do supportu zlecenia screen ,a mimo to usuneli. gdyby prawdziwy support poprawił działanie sciany zleceń, Gamehag samo zyskało by duzo duzo wiecej
BdakkoYT
September 20, 2020 at 07:10 PM
Jak za free dostać grę minecraft Windows 10 i Minecraft java edition
boksowany
October 15, 2020 at 06:24 AM
a ja mam 2 pytania. dlaczego inne zlecenia są na android a inne na iOS ?? z tego co widziałem, na iOS jest ich dużo więcej i łatwiej zdobyć KD. oraz dlaczego zlecenia na pc czy android są inne dla każdego kraju ? np będąc w czechach widziałem zadanie do gry elvenar a tu na pc nie widze. ??