14
0/160
goldenMEN0
June 6, 2020 at 11:03 PM
Z uwagi, że Epic Games udostępniła grę GTA V za darmo, jest wielu nowych graczy w GTA Online. Wielu z nich nie wie jak zacząć, żeby dotrzeć na szczyt. Więc postanowiłem napisać artykuł na ten temat. Zapraszam do czytania :)
A więc jak zacząć?
Gdy pierwszy raz dołączamy do GTA Online następuje kreator postaci. Pominę wygląd postaci, ale w pewnym momencie mamy za zadanie rozdać początkowe umiejętności naszej postaci. Radzę rozdać punkty w siłę oraz pilotowanie (ewentualnie skradanie) do maksymalnego poziomu. Wszystkie umiejętności w trakcie gry rosną, ale opisane przeze mnie najtrudniej zdobyć.
Następnie mamy wybór wykonania samouczka. Jeśli nigdy nie mieliśmy do czynienia z GTA Online, to radzę ten samouczek wykonać. Nauczymy się z niego o podstawach podstaw trybu wieloosobowego.
Gdy finalnie pojawimy się na mapie z innymi graczami, mamy wiele znaczników na mapie i trochę nie wiadomo co robić. Świetnym pomysłem jest podróż do południowego lotniska i wykonać Szkołę Latania San Andreas. Wyzwania tam przygotowane są dosyć trudne, ale wykonanie ich ze złotymi medalami daje wystarczające fundusze, aby zacząć "gangsterskie życie".
Mając kilkaset tysięcy dolarów na koncie powinniśmy kupić swoje pierwsze mieszkanie. Aby zacząć tworzyć własne napady, należy wejść w Internet w telefonie i wybrać stronę Dynasty 8 oraz wejść w nieruchomości. Najtańsze mieszkanie z możliwością tworzenia napadów kosztuje 200 000 dolarów (istnieje wariant o 5 tysięcy droższy, z lepszym widokiem na miasto). W dodatku z mieszkaniem dostajemy garaż na 10 pojazdów.
Po zakupieniu mieszkania oraz zdobyciu 12 poziomu naszej postaci, powinien zadzwonić do nas Lester. Wprowadzi on nas do funkcji napadów. Żeby stworzyć każdy napad trzeba trochę zapłacić. Każdy napad poprzedza seria przygotowań, w których należy zdobyć elementy niezbędna do napadu.
Po zrobieniu wszystkich napadów możemy zacząć korzystać z bunkra. Można go kupić w Internecie w telefonie na stronie Maze Bank Foreclosures. Bunkier daje możliwość zdobywania zasobów, które potem można wykorzystywać na badania lub można przetworzyć na towar, który potem można sprzedać. Do bunkra można dokupić Mobilne Centrum Dowodzenia, które odblokowuje więcej możliwości. Podobnie do bunkra działają wytwórnie klubu motocyklowego. Trzeba się sporo nasilić aby zarabiać z bunkra lub wytwórni, ale z ulepszeniami pieniądze spadają z nieba :)
W GTA Online istnieje wiele rodzajów akcji, takich jak wyścigi czy drużynowe deathmatch'e. Może nie zapewniają dużo pieniędzy, ale rozrywki wręcz przeciwnie. W grę zachęcam do grania z przyjaciółmi, wspólne napady, wyścigi lub po prostu samo granie zapewnia dużo śmiechu oraz rozrywki.
Ale nie chce już nic więcej zdradzać. Całą resztę odkryjcie sami
ventum91
June 8, 2020 at 02:29 PM
Prawie jak artykół skorzystam
Nesscaa
June 9, 2020 at 04:28 AM
Dzięki, bardzo pomocne ;)
ZahirKebab
June 9, 2020 at 06:24 AM
fajny artykuł który jest skopiowany
GobelinJunak
June 9, 2020 at 06:49 AM
Ogólnie GTA 5 jest cudowne i tryb online również ale szybko mi się znudzilo
brawlstars5
June 9, 2020 at 11:04 AM
NIE GRAŁAM
brawlstars5
June 9, 2020 at 11:13 AM
ale dużo napisałaś lub napisałeś naprawde nie vhve mi się czytać
klejuch_casedropeu
June 9, 2020 at 11:13 AM
Z uwagi, że Epic Games udostępniła grę GTA V za darmo, jest wielu nowych graczy w GTA Online. Wielu z nich nie wie jak zacząć, żeby dotrzeć na szczyt. Więc postanowiłem napisać artykuł na ten temat. Zapraszam do czytania :)
A więc jak zacząć?
Gdy pierwszy raz dołączamy do GTA Online następuje kreator postaci. Pominę wygląd postaci, ale w pewnym momencie mamy za zadanie rozdać początkowe umiejętności naszej postaci. Radzę rozdać punkty w siłę oraz pilotowanie (ewentualnie skradanie) do maksymalnego poziomu. Wszystkie umiejętności w trakcie gry rosną, ale opisane przeze mnie najtrudniej zdobyć.
Następnie mamy wybór wykonania samouczka. Jeśli nigdy nie mieliśmy do czynienia z GTA Online, to radzę ten samouczek wykonać. Nauczymy się z niego o podstawach podstaw trybu wieloosobowego.
Gdy finalnie pojawimy się na mapie z innymi graczami, mamy wiele znaczników na mapie i trochę nie wiadomo co robić. Świetnym pomysłem jest podróż do południowego lotniska i wykonać Szkołę Latania San Andreas. Wyzwania tam przygotowane są dosyć trudne, ale wykonanie ich ze złotymi medalami daje wystarczające fundusze, aby zacząć "gangsterskie życie".
Mając kilkaset tysięcy dolarów na koncie powinniśmy kupić swoje pierwsze mieszkanie. Aby zacząć tworzyć własne napady, należy wejść w Internet w telefonie i wybrać stronę Dynasty 8 oraz wejść w nieruchomości. Najtańsze mieszkanie z możliwością tworzenia napadów kosztuje 200 000 dolarów (istnieje wariant o 5 tysięcy droższy, z lepszym widokiem na miasto). W dodatku z mieszkaniem dostajemy garaż na 10 pojazdów.
Po zakupieniu mieszkania oraz zdobyciu 12 poziomu naszej postaci, powinien zadzwonić do nas Lester. Wprowadzi on nas do funkcji napadów. Żeby stworzyć każdy napad trzeba trochę zapłacić. Każdy napad poprzedza seria przygotowań, w których należy zdobyć elementy niezbędna do napadu.
Po zrobieniu wszystkich napadów możemy zacząć korzystać z bunkra. Można go kupić w Internecie w telefonie na stronie Maze Bank Foreclosures. Bunkier daje m
michalrojekk7
June 9, 2020 at 11:19 AM
Fajny artykuł polecam trzymaj tak dalej!
tutusek
June 9, 2020 at 04:00 PM
Epic nie powinno udostępniać gta
b123
June 9, 2020 at 05:40 PM
Epic zrobiło to może z uwagi na kosmitów?
dareqofficial
June 10, 2020 at 11:20 AM
ja nie zdazyłem niestety pobrać aczkolwiek wolę sam osobiście zapłacić i czuć sie lepiej
Michvk0z4k123
June 10, 2020 at 01:26 PM
jakby ktoś nie wiedział jak wygląda fabuła gta to to jest ona:
Główna fabuła zaczyna się w North Yankton około 2004 roku, gdy Michael Townley i Trevor Philips wraz ze swoim znajomym Bradem napadają na lokalny bank. Po zgarnięciu łupu na zewnątrz czeka oddział policji. Gangsterom udaje się dostać do samochodu i rozpocząć pościg, jednak ten kończy się zderzeniem z pędzącym pociągiem. Bohaterowie cudem przeżywają kolizję, ale na miejscu zdarzenia czekają na nich agenci federalni, którzy zabijają Brada oraz udaje im się postrzelić Townley’a. Trevor po wyeliminowaniu zabójców najlepszego przyjaciela ucieka[26]. Następnie ukazuje się wyjaśnienie, że całe feralne zdarzenie było wcześniej zaplanowane przez Michaela, który zawarł umowę z FIB (odpowiednik amerykańskiej agencji FBI), wobec której zostanie objęty programem ochrony świadków oraz zmieni nazwisko na „De Santa”[27].
Następnie akcja przenosi się do miasta Los Santos w 2013 roku. Michael mieszka razem z rodziną w Los Santos, gdzie regularnie chodzi do psychologa na terapie w celu zapomnienia wydarzeń z przeszłości. Poznaje tam Franklina Clintona, który był zmuszony zarekwirować auto jego syna, Jimmy’ego[28]. Obaj przypadli sobie do gustu i przypadkiem zniszczyli dom meksykańskiego biznesmena Martina Madrazo[29], który zażądał od nich 2 500 000 dolarów zadośćuczynienia. Zmuszeni byli przez to dokonać razem napadu na sklep jubilerski „Vangelico”[30][31], podczas którego De Santa użył charakterystycznego dla siebie zwrotu używanego przez niego w czasie rabunków. Zdarzenie to wzbudza niepokój FIB, którzy boją się rozpoznania przestępcy i pozwania ich za układ. Michaela rozpoznaje również Trevor, który ma do niego żal po wydarzeniach w Ludendorffie. Oddział FIB każe Michaelowi, Trevorowi i Franklinowi pracować dla agencji pod groźbą upublicznienia sekretów obciążających Michaela. W międzyczasie Trevor żąda od przyjaciela wyjaśnień związanych z jego upozorowaną śmiercią; zamierza także sprawdzić, kto leży w grobie Michael
Ratso1
June 10, 2020 at 02:00 PM
spoko
kubaobi123
June 11, 2020 at 12:27 AM
niezłe super
KusziBuszi
June 11, 2020 at 07:23 AM
Ja i tak uważam że najlepsze GTA V jest to na platformie PS 4
Korcia68
June 11, 2020 at 04:54 PM
super, napewno się przyda :)
Patryk2098_
June 18, 2020 at 11:43 PM
GTA jest lepsze na trybie jednoosobowym
Ravcio14
June 19, 2020 at 10:09 AM
ja tu tylko po lvl
Ravcio14
June 19, 2020 at 10:10 AM
ja tu tylko po lvl
CyklopzGier123
June 19, 2020 at 01:25 PM
spoko jest ;)
me_owczareq
June 19, 2020 at 02:07 PM
ja tu tylko po lvl
ja tu tylko po lvl
me_owczareq
lvlvlvlvlvlvlvlvllvlvlvlvlvlvlvlvlvl
me_owczareq
lblblbvllblvblfkblkdxfkfhjdbrhcfjgjdrhyxgyfcgh
me_owczareq
June 19, 2020 at 02:08 PM
dehfbgzhjbxujdrdugfbsrfduhegfdrydvzheyusyegfcjxk
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.