novice rank iconszopikkinga: the magic is back! beautiful ;D
unranked rank icon3490150748: w46u
unranked rank iconszopikkinga: and all the magic was gone....
unranked rank iconszopikkinga: really Gamehag holding rewards? ;x
unranked rank iconDIEgod: wa
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: thank you regardless
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I see
AdminJoshverd: which was.... interesting, but it did pay
AdminJoshverd: But I did take a survey today
AdminJoshverd: Nah I haven't played any games recently 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: and before I leave, you got any game recommendations for me?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: thank you
unranked rank icontmercadoportell.mtp: perfect 
AdminJoshverd:  Vibin emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: They're tracking properly most likely
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I have received the credits for one of the games
unranked rank icontmercadoportell.mtp: they seemed simple and easy to test the system with
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive tried both hungry shredder and magnet miner but have gotten nothing from neither
AdminJoshverd: Which game?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: is there any way to see if I have any "active" games or something?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive hit two separate milestones on two different games but haven't received anything
unranked rank icontmercadoportell.mtp:  1fae4 emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Cat Yes emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Thank you my man
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Bet
AdminJoshverd: Yes, for multi-reward offers you will
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Got it, and do I receive these notifications every time I reach milestone?
AdminJoshverd: Usually pretty quickly but sometimes it can take a few hours to confirm
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I see, how long does that usually take?
Sign in to start chatting

18

0/160

Wszyscy dobrze znamy takie komunikatory jak Skype czy Team Speak. Używamy ich do różnych celów. Pierwszy spośród tych jest rozpowszechniony raczej w zwykłych rozmowach i dzownieniu do innych na telefon dzięki komputerowi. To bardzo wygodne. A zaś drugi z

Matkow1175 avatar

Matkow1175

October 6, 2019 at 01:56 AM

Wszyscy dobrze znamy takie komunikatory jak Skype czy Team Speak. Używamy ich do różnych celów. Pierwszy spośród tych jest rozpowszechniony raczej w zwykłych rozmowach i dzownieniu do innych na telefon dzięki komputerowi. To bardzo wygodne. A zaś drugi z nich, czyli TS, kojarzy się raczej z graniem ze znajomymi. A co jeśli powiem, że do grania w gry z drużyną jest o wiele bardziej przejrzysty i przyjemny inny komunikator? Mówię tu o komunikatorze o nazwie Discord. Tak jak wspomniałem. Jest on bardzo przejrzysty i pozwala na naprawdę wiele, za darmo oczywiście. Możemy stworzyć tu własny serwer, tworzyć na nim kanały głosowe, kanały tekstowe, dodawać znajomych, dodawać im role, dzięki którym dostają oni konkretne możliwości modyfikacyjne na serwerze. Jako admin można blokować serwery, robić ograniczenia co do osób, które mogą się znajdować w jednym momencie na jednym kanale głosowym. Prowadzić swój profil, dołączać do innych kanałów, przypinać posty na grupie itp. Przy tym widzimy również dokładne dane dotyczące użytkowania naszego kanału przez innych. Można tu również w dosłownie 3 sekundy podzielić się na 2 kanały, gdy na przykład dzielimy się ze współgraczami na drużyny i tym samym możemy w 3 sekundy spotkać się na jednym kanale. Trzeba też dodać, że z każdej pozycji (nie tylko admina), możemy ustawiać sobie głośność z jaką będziemy słyszeć drugą osobę na kanale i możemy ją wyciszyć. Wybieranie sposobu w jaki chcemy używać mikrofonu również jest tu dostępne (na konkretny guzik, czy na stałę). Admini mogą rzecz jasna banować innych użytkowników, wyrzucać z kanału. Każdy może dodać innym własną notkę i wiele, wiele więcej. Powyżej opisałem główne możliwości tego programu, który rzecz jasna możemy pobrać legalnie ze strony producenta. Najważniejsze jest to, że jakość dzwięku jest po prostu genialna. Jest to świeży komunikator, który już teraz zdobył bardzo dużą popularność. Oczywiście jest w nim wspierany język polski. Podsumowując, szczerze polecam

Nobuakiii avatar

Nobuakiii

October 6, 2019 at 12:46 PM

Miałem kiedyś serwer discord, liczył 1000 coś osób, ale gdy zacząłem mniej bywać na discord, ze względu na szkołe oddałem go swojemu zaufanemu doradcy :joy: i dalej się rozwija, ale pod dokładnie inną nazwą

xGregoriusx avatar

xGregoriusx

October 7, 2019 at 01:25 PM

TS używałem kiedyś jak grałem w world of tanks

drenn3 avatar

drenn3

October 8, 2019 at 12:22 AM

I ts i discord są dobre, ludzie z własnymi serwerami jednak wolą discorda, ponieważ wymaga o wiele mniej wiedzy technicznej i pozwala niemal każdemu stworzyć popularny serwer.

Kappakoi avatar

Kappakoi

October 13, 2019 at 04:04 AM

O. Widzę, że nie tylko mi przeniosło artykuł na forum.