unranked rank iconmarkwilson3025: hope it tracks soon
unranked rank iconmarkwilson3025: Just did an offer
unranked rank iconplaqueboymax: Astute Gentleman emote (inline chat version)
unranked rank iconErtannn Orak: Ohayo sekai good morning WORLDD
apprentice rank iconJacob: add min earned to chat  blobDance emote (inline chat version)
apprentice rank iconJacob: hi everyone
unranked rank iconbristybubli: these comments are really inpropient can u stop please as i am a girl ;(
unranked rank icongen.stenny: sure timmy
unranked rank icongen.stenny: 1f604 emote (inline chat version)
unranked rank icongen.stenny: Sure
novice rank iconthe future: Hey
unranked rank icongen.stenny: lol 
AdminSwirfty: Crypto cashouts will be added in the near future 
AdminJoshverd: Vibin emote (inline chat version)
apprentice rank iconJacob: DonoWall emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Dancin emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Yo emote (inline chat version)
AdminJoshverd: reload the page for new emotes
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Fixing firefox shortly  1fae1 emote (inline chat version)
novice rank iconzeeshianstuff: hi
unranked rank iconJea: 1f354 emote (inline chat version)
AdminJoshverd: PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)PParrot emote (inline chat version)

15

0/160

Co sądzicie o fabule Ligi?

EnExE avatar

EnExE

November 15, 2017 at 04:27 PM

Jak widać w tytule pytam o zdanie dotyczące historii postaci oraz całej ligi. Jak dla mnie jest dość ciekawa

frozenxx avatar

frozenxx

November 16, 2017 at 01:47 AM

Moim zdaniem sama głowna fabuła ligi jest ciekawa ( bohaterzy są przechwytywani przez lige, bądz sami do niej wstępują, a kierują nimi przywoływacze). Do tego każdy bohater ma swoją ciekawą historię, niektórzy bohaterowie są ze sobą powiązani, np : Draven to brat Dariusa itp. Pamiętam jeszcze jak czasami Riot wprowadzał różne eventy, w których były przedstawiane kolejne wciągające historie.

EnExE avatar

EnExE

November 16, 2017 at 01:56 AM

Właśnie. Liga ma dużo easter egg'ów między postaciami a same postacie mają swoją własną historię. Jak na grę której głównym założeniem jest "zabijanie kolorowych ludzików" to jest aż za dobra i jeśli by się skupić można by wpaść na wiele teori

PawcioW avatar

PawcioW

November 16, 2017 at 05:12 PM

Ciekawa, można by zrobić nawet film z uniwersum League of Legends. Spektakularne walki demacii z noxusem. Historia Gravesa i Twisted Fate. Mnóstwo spoko pomysłow

TheCat avatar

TheCat

November 29, 2017 at 03:15 AM

Wciagnalem sie zostawilem co najmniej pare godzinek na stronie uniwersum, wyszla by calkiem fajna ksiazka jakby polaczyc wszystko w jedna calosc

soulearnerkappa avatar

soulearnerkappa

December 3, 2017 at 05:26 AM

uważam fabułę ligi za zbędną ale to jest tylko moje zdanie. Inni mogą myśleć inaczej. Dla mnie gra to gra a nie opowiadanie o przeszłości bohaterów. Może jest to dla mnie nudne bo nigdy się w to nie wtajemniczałem nie wiem. Ale nie zamierzam bo gra to gra.

jdtalentshow avatar

jdtalentshow

December 3, 2017 at 03:51 PM

Moim zdaniem sama głowna fabuła ligi jest ciekawa ( bohaterzy są przechwytywani przez lige, bądz sami do niej wstępują, a kierują nimi przywoływacze). Do tego każdy bohater ma swoją ciekawą historię, niektórzy bohaterowie są ze sobą powiązani, np : Draven to brat Dariusa itp. Pamiętam jeszcze jak czasami Riot wprowadzał różne eventy, w których były przedstawiane kolejne wciągające historie.

kylo20 avatar

kylo20

December 18, 2017 at 02:18 AM

Dobra jest jak ktos wie oco wogule chodzi co nie