- Żeby nie robić tak jak wszyscy ja zacznę od miejsca 1 na mojej liście Top 5. Jest to bowiem Deus Ex: Mankid Divided. Gra ta porusza dość poważne tematy. Po przejściu dwóch poprzednich części bardzo wyczekuje właśnie tej.
- Przejdźmy zatem do miejsca 2. Jest to nie gra a dodatek. Mianowicie World of Warcraft : Legion. Nie grałem w World of Warcraft lecz poprzednia część ( Warcraft III) bardzo, ale to bardzo przypadła mi do gustu i po wyjsciu dodatku odrazu zakupie ten produkt.
- Miejsce 3 mojego Top 5 to Resident Evil 4 HD. Grałem w "oryginalna czwórke" i muszę przyznac że była dość dobrą produkcja. Klimat apokalipsy Zombie bardzo mi odpowiada.
- Czas na miejsce 4. A znajduje sie na nim F1 2016. grałem we wszystkie części od 2010, i zgrzeszył bym gdybym powiedział że jest to gra która mi się nie podobała.
- Miejsce 5. Asseto Corsa to gra wyścigowa. Jest to pierwsza część, więc nie jestem w stanie dobrze jej opisać ale zapowiada się świetnie.
To już koniec mojego artykułu. Był on moim pierwszym ala mam nadzieje że komuś się spodoba.