getting banned is not good
:upside_down:nice on but you most know if you don't pay you can't get game key or skin or anythink:sunglasses:but you cant join the contests and win a some game you like.
I think the best way is the contests:smirk: show me youre luck.
I can't wait to lvl 3 to claim CSGO skin, so i buy two chest. One Legendary chest 450 and one Safe of an Outlaw chest 250. The Legendary give me 0.5$ Steam game and the Safe of Outlaw give Hitman:Asolution. So it is NOT SCAM, BUT it is on our luck. Safety you don't buy chest.
dont trust bro ok? come on
dont trust bro ok? come on
it really changed my mind good article.
well I opened chest robux and giving to me 1 robux. -.
Știu, că eu spun doar exact lucrurile, că Misty spune în tutoriale, dar dacă doriți ceva, trebuie să lucreze din greu pentru a-l. Viața nu este ușoară, pentru că trăim într-o lume capitalistă (nu spun, că un alt regim ar fi mai bine, dar dacă oamenii de știință ar fi liderii noștri (tehnocrația), lumea ar putea fi mai bine). Nu poți avea încredere în cineva, că îți poate da ceva pentru un preț mult mai mic și o cantitate mult mai mică de muncă. Cufere poate sunet minunat la prima dată, dar dacă vă puteți gândi critic, veți observa, că există ceva în neregulă cu acest lucru. Cu întrebări critice ar fi: ,,Chiar funcționează?'' sau ,,Nu vor să ne păcălească?'' și câteva minute de googling, veți afla, că șansa de a câștiga este mizerabil. Îmi place foarte mult acest site, dar acum voi spune,, Nu cumpara piept cu jocuri, deoarece acestea sunt o înșelătorie!''
Știu, că eu spun doar exact lucrulele, că Misty spune în tutoriale, dar daca doriți ceva, trebuie să lucreze din greu pentru a-l. Viața nu este ușoară, pentru că într-o lume capitalistă (nu spun, că un alt regim ar fi mai bine, dar daca oamenii de tisa ar fi lideri noștri (tehnocrația), lumea ar putea fi bine). Nu poții avema încredere în cineva, că îți pote da ceva pentru un pret mult mai mic și o cantitate mult mai mică de munci. Cufere pote sunet minut la prima dată, dar daca vă puneți gândi critic, veți observa, că există ceva în neregulă cu acest lucru. Cu întrebări critice ar fi: ,,Chiar funcționea?'' sau ,,Nu vor să ne păcălească?'' și câtva minute de googling, veți afla, că șansa de a câștiga este mizerabil. Îmi placeforte mult acest site, dar acum voi spune,, Nu cumpara piept cu jocuri, deoarece acestea sunt o înșelătorie!''
lȘtiu, că eu spun doar exact lucrarelele, că Misty spune în tutoriale, dar daca doriți ceva, trebuie să lucreze din greu pentru a-l. Viața nu este ușoară, pentru că într-o lume capitalistă (nu spun, că un alt regim ar fi mai bine, dar daca oamenii de tisa ar fi lideri noștri (tehnocrația), lumea ar putea fi bine). Nu poții avema încredere în cineva, că îți pote da ceva pentru un pret mult mai mic și o cantitate mult mai mică de munci. Cufere pote sunet minut la prima dată, dar daca va puneți gândi critic, veți observa, că existența ceva în neregulă cu acest lucru. Cu întrebări critice ar fi: ,,Chiar funcționea?'' sau ,,Nu vor să ne păcălească?'' și câtva minute de googling, veți afla, că șansa de a câștiga este mizerabil. Îmi placeforte mult acest site, dar acum voi spune,, Nu cumpara piept cu jocuri, deoarece acestea sunt o înșelătorie!'' sa
:grinning:lutȘtiu, că eu spun doar exact lucrarelele, că Misty spune în tutoriale, dar daca doriți ceva, trebuie să lucreze din greu pentru a-l. Viața nu este ușoară, pentru că într-o lume capitalistă (nu spun, că un alt regim ar fi mai bine, dar daca oamenii de tisa ar fi lideri noștri (tehnocrația), lumea ar putea fi bine). Nu poții avema încredere în cineva, că îți pote da ceva pentru un pret mult mai mic și o cantitate mult mai mică de munci. Cufere pote sunet minut la prima dată, dar daca va puneți gândi critic, veți observa, că există aici ceva cu acest lucru. Cu întrebări critice ar fi: ,,Chiar funcționea?'' sau ,,Nu vor să ne păcălească?'' și câtva minute de googling, veți afla, că șansa de a câștiga este mizerabil. Îmi placeforte mult acest site, dar acum voi spune,, Nu cumpara piept cu jocuri, deoarece acestea sunt o înșelătorie!
I agree strongly i dont know why people dont know this. And either way u shouldnt gamble.
RNG purchases are usually not your friend
I know, that I am just saying exactly the things, that Misty says in tutorials, but if you want something, you must work hard to get it. Life is not easy, because we live in a capitalist world (I am not saying, that some other regime would be better, but if the scientists would be our leaders (technocracy), the world could be better). You cannot trust someone, that he can give you something for a much lower price and much lower amount of work. Chests maybe sound awesome at the first time
f you are user of this website (well you are, because you are reading this), you probably know, that you can buy chests and earn some game. Also I will be talking about chests with games and not the Robux chest, CS:GO skin chests etc. Btw. I do not want to offend Gamehag by this article.
çünkü içinden çıkan elmas sandığı aldığın SG leri karşılamıyor
SG yi karşılamıyor yani zarara giriyoruz
Biliyorum, Misty'nin öğreticilerde söylediği cinayet tam olarak söylüyorum, ama bir şey, onu elde etmek için çok çalışmalısınız. Hayat kolay değil, çünkü kapitalist bir dünyada yaşıyoruz yani hiç bir şey kolay değil
çünkü içinden çıkan şeyler işine yaramıyor
very nice article lol i need lvl 3
some time I prefer to buy chests but I risk it cause I don't get wath I want