United Kingdoooom
United Kingdoooom
Gem2,800
Pablo Rodríguez Águila
Pablo Rodríguez Águila
Gem5
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem1,750
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem1,050
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem700
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem84
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem14
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem105
vladmonti332
vladmonti332
Gem21
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem7
Peppe Brescia
Peppe Brescia
Gem1,050
Peppe Brescia
Peppe Brescia
Gem700
Lorenzo Badaco
Lorenzo Badaco
Gem1,750
Peppe Brescia
Peppe Brescia
Gem84
Peppe Brescia
Peppe Brescia
Gem14
Peppe Brescia
Peppe Brescia
Gem105
Lorenzo Badaco
Lorenzo Badaco
Gem1,050
Lorenzo Badaco
Lorenzo Badaco
Gem700
Peppe Brescia
Peppe Brescia
Gem7
Lorenzo Badaco
Lorenzo Badaco
Gem84
unranked rank iconyorandom1234: But i don't  understand why it not giving me the reward in the monopoly go game if i reached the first step..
AdminJoshverd: It will track automatically and credit you
unranked rank iconyorandom1234: When u play a game, where u need to send the proof to get ur reward?
AdminJoshverd: 1fae1 emote (inline chat version)
unranked rank iconmattys gamer: k thanks imma do a offer in a like 5 min
AdminJoshverd: Yes, we hold offers, but those usually are released very quickly.
AdminJoshverd: Redemptions can take a few hours to be approved. We need to verify your offers are legit before approving, which takes time.
unranked rank iconmattys gamer: thats what i like too hear if i do a big offer u guys do hold or no?
AdminJoshverd: Old accounts could not be migrated, unfortunately. The old site was a buggy mess so we're working to build this new platform into something much better.
unranked rank iconErtannn Orak: Josh what is the approximative time for a withdraw ? Thank you
unranked rank iconmattys gamer: so  does my old account work still bec seems everything is reset
unranked rank iconyorandom1234: thank u for the support!
novice rank iconthe future: how muche  time take the withdraw ?
unranked rank iconyorandom1234: Oh okay, thank u! I had been here but i came back and i didn't know how this work now haha
AdminJoshverd: For now you can get a Visa gift card in most countries, then buy Robux directly with that
AdminJoshverd: soon*
AdminJoshverd: @yorandom1234 we will add Roblox gift cards soo
unranked rank iconmattys gamer: damn this site really changed i like it
unranked rank iconyorandom1234: is there a way to change this for robux or something like that?
unranked rank iconErtannn Orak: Is there a discord channel ?
unranked rank iconErtannn Orak: You dont need to be scared
unranked rank iconErtannn Orak: As long as you are not doing fraudulent activities 
apprentice rank iconJacob: ddHuh emote (inline chat version)
unranked rank iconRoben Galand: SACME SITE DOES NOT PAY FUCK THIS SITE DONT WORK AND WASTE YOUR TIME ON IT
novice rank iconClarax: 😄
unranked rank iconErtannn Orak: Gamehag is a good company from what i've heard 
unranked rank iconErtannn Orak: It depends 
novice rank iconClarax: How long will that take 
AdminJoshverd: Once they’re approved
novice rank iconClarax: When do we get the withdrawals 

26

0/160

Moviestarplanet dla początkujących~

Chanii avatar

Chanii

November 29, 2019 at 06:43 PM

A więc poprzedni artykuł został odrzucony przez gamehaga za złe formatowanie zdjęcia prawdopodobnie więc pisze to 2 raz.
Witam! 
Na wstępie pragnę dodać że ten artykuł to moja cała wiedza (ważniejsza część)  gromadzona przez jakieś chyba 6 lat grania.
Z góry przepraszam jeśli nie będzie zdjęcia z danej opcji bądź też o czymś zapomnę ale każdy jest człowiekiem, a człowiek popełnia błędy.

Zapraszam do czytania ^^

1. Dobry początek.

Każdy kto jest graczem bądź nim był to przeszedł/przechodzi, na początku zazwyczaj jednak nie stać nas na bardzo dużo.
Ponieważ oprócz zadań początkowych dostajemy 200 sc, nie jest to zbyt dużo dlatego że kupimy sobie za to najtańszą bluzkę lub dodatek.
Ale za to z zadań dostajemy jakoś coś ponad 2,000 sc co sobie za to kupimy? kupimy sobie za to 1 cały komplet około. 

Mamy już komplet ale zaraz co dostajemy na początek? a już mówię. Na początek dostajemy (włosy, bluzkę/sukienkę, spodnie/spódnice, buty).

Dobra a więc przejdę do rzeczy.
W grze moviestarplanet (w skrócie MSP) chodzi o to żeby gromadzić ubrania (unikatowe lub normalne), ubierać postać, robić artbooki a to dopiero początek tego co tam można!

2. Gracze raczej ich typy

Populacje graczy MSP można podzielić na parę część 

Zacznijmy od pierwszej część graczy.
Pierwsza część graczy to zbieracze unikatów.
Unikat to rzecz która była kiedyś w sklepie / była, jest w vip'ie
Zbieracze unikatów zazwyczaj wymieniają się nimi,
Ta część populacji graczy często/czasami kupują vip'y żeby mieć więcej unikatów lub czasem do celów gry.
To zbieracze unikatów muszą cierpieć przez tygodnie unikatów, czasem nawet przez to odchodzą sądząc że gra spada na dno itp.

Teraz czas na drugą najbardziej znaną grupę graczy są to "typowi gracze"
Typowi gracze zazwyczaj zbierają ubrania, robią artbooki, czasem się wymienią.
Często lub nigdy kupują vip'a, vip'y kupują do celów gry czyli żeby posiadać sc, diamenty, ubrania, zdarzy się że dla unikatu i też po samego vip'a.

Gracze którzy korzystają ze wszystkich opcji to gracze którzy robią to samo co te dwa typy razem wzięte są to przeciętnie aktywni gracze którzy mają większy level mieli przynajmniej 1 pakiet diamentowy lub vip'a na rok (nie zawsze) .

3. Opcje i ich zastosowania 
Przeszliśmy do chyba najciekawszej część czyli opcji.
Najciekawszej dlaczego?

A no dlatego że to cała gra praktycznie chyba inaczej tego nie ujmę.

- strona logowania 
Na stronie logowania można zobaczyć :
panel logowania 
Movie star która wygrała ostatnio zakończony konkurs.

Panel logowania
na panelu logowania widzimy czerwony/różowy jak kto woli przycisk "GRAJ TERAZ"
pod przyciskiem umieszczone jest miejsce na login i hasło do konta 
Po zalogowaniu się naszym oczom ukazują się koła fortuny (2)
1 jest dla wszystkich 
2 zaś jest dla vip'ów 
i wtedy zaczyna się

fDm1x6naLydSLYr5EO91rEVtkenrl2.PNG

4. Planeta!
Planeta jest gniazdem opcji jest to główna część całej gry.
Zacznijmy numerami 

1. Postać, status 
Ta część służy do zobaczenia wyglądu movie star i napisania statusu.
Klikając na movie star widzimy zmniejszony profil są tam kolejne 3 opcje można się przebrać, zobaczyć profil, wejść do pokoju.
Natomiast w statusie można napisać cokolwiek np. jakiś cytat, coś dotyczącego gry " jutro nowy motyw", fragment piosenki.

2. Aktywni znajomi.
Patrząc na dół widzimy zmniejszone postacie znajomych.

3. Logo MSP.
Klikając w logo znikają znajomi (nie widzimy np. czy ktoś napisał status przez co są mniejsze lagi.)

4. Zakładka znajomy.
Można tam kogoś wyszukać i zobaczyć profil znajomego.

Całe miasto:
całe miasto można podzielić na kategorie (kolejne numery to kategorie)

5. Kategoria GRY.
Klikając w ikonkę GRY widzimy parę opcji .
Czyli UBIERZ SIĘ , ZWARIOWANE KARTY, QUIZ, ARKADA, GRA TYLKO DLA PRZYJACIÓŁ, WYBIEG, CASTING 
Z gier nikt nie korzysta. 

6. CHAT 
Na chacie można dodać i napisać coś.

7. SKLEP
W sklepie jest parę kategorii czyli
odzież, sklep diamond, klinika piękna, rzeczy, animacje, tła, muzyka 
W odzieży można kupować ubrania,
W sklepie diamond są wszystkie rzeczy za diamenty + Bonus takie jak np. Booster 
W klinice można kupić make up, oczy, kolor skóry, nos, usta
W rzeczach są rzeczy do pokoju 
W tłach są różnorakie tła
A z muzyki NIKT nigdy nie korzysta w sumie.

8. Miasto Filmów
Możemy tam projektować ubrania, Tworzyć filmy, Looki, Konkursy, Zdjęcia, artbooki 
i myśle że nie ma co tłumaczyć.

9. Zwierzaki 
w zwierzakach można kupić sobie zwierzaka, oddać go do hotelu, kupić rzeczy do pokoju dla zwierzaków.

10. Teraz znów wracamy do góry na górze można zobaczyć profil swój w profilu można:
- zobaczyć awords
- otworzyć prezenty, zobaczyć liste życzeń, zobaczyć historie wysłanych otrzymanych prezentów.
- zobaczyć wymiany
- wymienić rzeczy na punkty wtórne.

11. Pokój 
W pokoju można zaprosić znajomego, zmienić coś / dodać.

12. Poczta 
Można wysłać, zobaczyć wiadomość

13. Aktywność 
W aktywność można zobaczyć nowości, stwórz i oceń czyli ocenić projekty i looki innych.

14. Forum
Myślę że tego nie muszę tłumaczyć .

15. Youtube 
Zobaczysz tam filmy z Youtub'a

16. Hightcores
jest tam ranking różnych rzeczy głównie graczy i znajomych.

5. Moderatorzy czyli opinia większości graczy na moderatorów odpisujących na maile.
No opinie na moderatorów odpisujących jest tragiczna chyba nie muszę ich przedstawiać...

6. style
Style występujące na MSP to:
- Aestetic 
- Emo
- normalny 
- kawaii 
i to wszystkie style 

Myśle że to tyle więc 
pozdrawiam Chanii~

babciura_szmaciura avatar

babciura_szmaciura

November 29, 2019 at 08:43 PM

no gra fajna

Mamiko3354 avatar

Mamiko3354

April 27, 2020 at 03:15 PM

Każdy ma swój styl :) Powinnaś jeszcze dopisać ,,osobisty styl" Ale tak to spoczko wszystko napisałaś :)

Hanlanek avatar

Hanlanek

April 27, 2020 at 03:22 PM

ja lubię ze względu na robienie looków XD

Robaczek1111 avatar

Robaczek1111

April 27, 2020 at 03:59 PM

Każdy ma swój styl

xradziuu12 avatar

xradziuu12

May 1, 2020 at 08:38 AM

No wlasnie

xRavalx avatar

xRavalx

May 1, 2020 at 12:25 PM

no no fajne

jezufiusz avatar

jezufiusz

May 1, 2020 at 05:34 PM

222derpie 3przez zainstalować mogezagrać nick moge 3dni3 moge zrobiłem coś wielkiego jak by mniałem jescze kogoś a nie wiem gdzie ty jesteś my jesteśmy pod spawnem i to jest server dla mnie miejsce na discordzie kategorie i to jest server dla znajomych na messengerze Kuba 6na to 6w liceum ogólnokształcące dla mnie miejsce na ognisko w minecraft live mcgry.pl za niedługo odc na kompie to nie wiem gdzie ty jesteś my jesteśmy pod spawnem i to 677776w nie wiem jak dołączyć do klubu jak się nazywa kanał bo nie da się tego zrobić na discordzie kategorie i to jest server dla znajomych na messengerze Kuba obraz w kolekcji prywatnej rejsy wiadomości na temat to kultura i sztuka 6666ACTA nie wiem gdzie ty jesteś my jesteśmy pod spawnem i to jest server dla znajomych na messengerze Kuba obraz w kolekcji są wojewódzki konkurs przedmiotowy z matematyki w brawl stara się nie da się zainstalować minecrafta do najnowszej historii i nie ma go na discordzie żeby ktoś mi się nie da rady jak baranie 8do na messengerze pani jescze kogoś a ty jesteś my już mówie nie mam nick w brawl star rusza się z papieru wielki zasięg jest server na discordzie żeby ktoś mi się nie chce z Tobą do tego Masz Masz cud w brawl stara się nie chce z nim na discordzie kategorie i to jest server na discordzie kategorie i to jest server na discordzie żeby dostać moderatora lub moderatorem ponieważ jest server na discordzie kategorie i to jest server na discordzie żeby dostać moderatora lub moderatorem ponieważ jest server na discordzie kategorie i to jest to ja Kuba na messengerze pani nie wiem czy to na discordzie kategorie i to jest server na discordzie żeby dostać moderatora to jest na tą wersje Gabryś 2się i to jest server dla znajomych na messengerze Kuba obraz w 2to wojewódzki ośrodek koordynujący zaprasza na messengerze Kubabraz z okazji dnia kobiet na messengerze pani jescze Kubabraz i to nie 2mam się to nie z ma komputera i to nie wiem gdzie ty jesteś my jesteśmy pod spawnem są kopalnie na messenger

Ursus_c360 avatar

Ursus_c360

May 2, 2020 at 02:37 AM

spoko twoja robota pisząc to

vienio1 avatar

vienio1

May 2, 2020 at 03:09 AM

dzieki za cenne info!

Outfitzz avatar

Outfitzz

May 2, 2020 at 01:11 PM

doceniam że chciało ci się pisać spoko