Peppe Brescia
Peppe Brescia
Gem1,750
RustClash
RustClash
Gem28,000
Cases.gg
Cases.gg
Gem5,070
Cases.gg
Cases.gg
Gem3,320
RustClash
RustClash
Gem28,000
RustClash
RustClash
Gem29,000
PayPal
PayPal
Gem20,000
United Kingdoooom
United Kingdoooom
Gem18,200
ahmedadel20041023
ahmedadel20041023
Gem5,390
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem2,450
United Kingdoooom
United Kingdoooom
Gem2,800
Pablo Rodríguez Águila
Pablo Rodríguez Águila
Gem5
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem1,750
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem1,050
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem700
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem84
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem14
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem105
vladmonti332
vladmonti332
Gem21
Ertannn Orak
Ertannn Orak
Gem7
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconpaulopedro033: hi
unranked rank iconyorandom1234: the mobile game
unranked rank iconyorandom1234: i completed the one of hyngry shreder ertann
novice rank iconthe future: possible to approuve my withdraw pls
unranked rank iconyorandom1234: I completed so many things and i still with 0 gems xd
AdminJoshverd: Gamba emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Contact the offerwall's support 
unranked rank iconyorandom1234: get the reward, what did i do wrong?
unranked rank iconyorandom1234: I have a question. I started to play the game called Woody Sort. The first reward apprears when i complete the first hidden game. I completed it but i didn't ge
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconyorandom1234: Could someone answer me a question?
AdminJoshverd: Very Cat emote (inline chat version)
unranked rank iconyorandom1234: okay thanks for aswering
unranked rank iconyorandom1234: But i don't  understand why it not giving me the reward in the monopoly go game if i reached the first step..
AdminJoshverd: It will track automatically and credit you
unranked rank iconyorandom1234: When u play a game, where u need to send the proof to get ur reward?
AdminJoshverd: 1fae1 emote (inline chat version)
unranked rank iconmattys gamer: k thanks imma do a offer in a like 5 min
AdminJoshverd: Yes, we hold offers, but those usually are released very quickly.
AdminJoshverd: Redemptions can take a few hours to be approved. We need to verify your offers are legit before approving, which takes time.
unranked rank iconmattys gamer: thats what i like too hear if i do a big offer u guys do hold or no?
AdminJoshverd: Old accounts could not be migrated, unfortunately. The old site was a buggy mess so we're working to build this new platform into something much better.
unranked rank iconmattys gamer: so  does my old account work still bec seems everything is reset
unranked rank iconyorandom1234: thank u for the support!
novice rank iconthe future: how muche  time take the withdraw ?
unranked rank iconyorandom1234: Oh okay, thank u! I had been here but i came back and i didn't know how this work now haha
AdminJoshverd: For now you can get a Visa gift card in most countries, then buy Robux directly with that
AdminJoshverd: soon*
AdminJoshverd: @yorandom1234 we will add Roblox gift cards soo

28

0/160

Czy też macie problem z akceptacją zadania w tej grze?

yadinarales avatar

yadinarales

July 2, 2021 at 02:15 AM

Osobiście mam problem nie chcą mi przyjąć zadania bo nie zarejestrowałem nowego konta w grze i to wykrył system chociaż ja wiem co zrobiłem, ale system nie za bardzo. Pisałem do suportu który kazał napisać do suportu gry ten uważa że nie podejmowali oficjalnej współpracy z gamehag, akceptacja zadania niemożliwa a jedyna rada to spróbować ponownie, no bo przecież jak zrobię 2 raz wszystko identycznie to może zadziała, a jak nie to może 3, 4 ...

Azer525wastaken avatar

Azer525wastaken

July 2, 2021 at 01:40 PM

U mnie zaakceptowali pierwsze zadanie, ale drugie magicznie zostało odrzucone z powodu nie zarejestrowania nowego konta. Napisałem do supporta gamehaga, odpisali żebym upewnił się, że nie mam żadnego adblocka ani wtyczek blokujących śledzenie przeglądarki oraz żebym użył innej przeglądarki lub założył nowe konto w trybie incognito. Do jednej gry mam ponad 5 kont założonych przez link od gamehaga, a i tak w końcu odpuściłem bo nie mogłem zrobić zadania z tamtej gry. Prawdopodobnie tak samo jest z tą grą.

dawid_urban1 avatar

dawid_urban1

July 2, 2021 at 03:04 PM

U mnie zaakceptowali pierwsze zadanie, ale drugie magicznie zostało odrzucone z powodu nie zarejestrowania nowego konta. Napisałem do supporta gamehaga, odpisali żebym upewnił się, że nie mam żadnego adblocka ani wtyczek blokujących śledzenie przeglądarki oraz żebym użył innej przeglądarki lub założył nowe konto w trybie incognito. Do jednej gry mam ponad 5 kont założonych przez link od gamehaga, a i tak w końcu odpuściłem bo nie mogłem zrobić zadania z tamtej gry. Prawdopodobnie tak samo jest z tą grą.

Azer525wastaken avatar

Azer525wastaken

July 3, 2021 at 01:16 PM

Nie mogę edytować poprzedniej wiadomości więc piszę nową. Wczoraj zrobiłem nowe konto z linku od gamehaga w trybie incognito na przeglądarce chrome i wykonałem jeszcze raz zadania, wszystkie zostały zaakceptowane.

pro019 avatar

pro019

July 4, 2021 at 04:05 PM

tak

pro019 avatar

pro019

July 4, 2021 at 04:05 PM

tak

tfujtata8 avatar

tfujtata8

July 5, 2021 at 09:05 PM

tak xd

Remixos avatar

Remixos

July 29, 2021 at 12:25 AM

Tak czasem jest ze musisz wszystko ukrywać w trybie incognito

orefugri avatar

orefugri

August 5, 2021 at 06:57 PM

mi też już ręce opadają to jakaś porażka zakładanie pięciu kont by wykonać misję już dwa razy mi nie przyjeło nie mam zielonego pojęcia dla czego czekam jeszcze raz zobaczymy tak na marginesie jak robicie screena osiągnięć przecież jest tam data utworzenia konta

orefugri avatar

orefugri

August 5, 2021 at 08:47 PM

i następna odmowa to ściema i żenada zadanie odrzucone nie będę po 50 kont zakładał by zaliczyło zadane obłęd:sleepy::confounded::rage:

Adamsfgame avatar

Adamsfgame

August 7, 2021 at 11:49 AM

spoko gierka

wybicjusz avatar

wybicjusz

August 15, 2021 at 09:20 PM

ogólnie to bardzo lubie w ta grac i polecam se zagrac

domeneka__aknolp avatar

domeneka__aknolp

September 1, 2021 at 11:18 PM

lubie zupeeee 123123

domeneka__aknolp avatar

domeneka__aknolp

September 1, 2021 at 11:18 PM

lubie zupeeee 123
lubie zupeeee 123213

Lendiv1 avatar

Lendiv1

September 6, 2021 at 01:01 PM

też mam taki problem z 1 zadaniem, straszna lipa

anna_boront avatar

anna_boront

September 8, 2021 at 01:15 PM

Pomimo dwukrotnego założenia NOWEGO konta nie zatwierdza mi zadania

Czteryidwa avatar

Czteryidwa

September 8, 2021 at 02:15 PM

Musicie zrobić format kompa albo dokładne czyszczenie rejestru. Ogólnie gra jakoś wykrywa że już w nią graliście i nie zaliczy wam. Bot jest zje...ny a support nie pomaga. Najwyżej ci napiszą żę już może kiedyś rejestrowałeś się w grze tej firmy, w takim wypadku nie możemy zaakceptować ci zadania. (Jeśli oni nie dostaną kasy za twoją rejestracje z jakiegoś powodu, to zadanie jest odrzucane z opóźnieniem 24h.. jeśli jest akceptowane to zazwyczaj w ciągu max 30min)

Gargulec690 avatar

Gargulec690

September 18, 2021 at 04:15 PM

Tak git gra

lolxd1233457 avatar

lolxd1233457

September 18, 2021 at 05:19 PM

jak mialem juz tam konto ale zalozylem nowe to mi przyjma? i po jakim czasie przyjmą?

major8376 avatar

major8376

September 20, 2021 at 12:31 AM

Jak ci nie przyjmują najlepiej jest pisac do supportu może pomogą

_kajo_ avatar

_kajo_

September 22, 2021 at 12:38 AM

nie ja nie mam a jak u was

komdasz avatar

komdasz

September 27, 2021 at 06:55 PM

ja nie mam:) pozdrawiam

sandranotfound avatar

sandranotfound

October 9, 2021 at 03:21 AM

mi wszystko ladnie doszlo przed chwila lolz

Piinky8 avatar

Piinky8

October 10, 2021 at 09:06 PM

Jak ma wyglądać pierwszy screen? Na pierwszym pokazane mam statystyki i wyraźnie widać ze rozegrane mam 3 gry, ale i tak jest odrzucany

Piinky8 avatar

Piinky8

October 10, 2021 at 09:06 PM

Jak ma wyglądać pierwszy screen? Na pierwszym pokazane mam statystyki i wyraźnie widać ze rozegrane mam 3 gry, ale i tak jest odrzucany