23
0/160
VeruN1337
May 14, 2020 at 01:40 AM
Czytałem i są strasznie mieszane opinie, ale niech ktoś kto to pobrał odpisze mi czy warto robić zadania i w jakim czasie
MriMetin
May 14, 2020 at 01:58 AM
o matko wymagania 60 gb, to nie źle
Agatka009
May 14, 2020 at 02:08 AM
Jak się ogarnie trochę tą gre to da się zrobić, mi zajęło wszystk około 2 godziny bo na początku totalnie nie ogaraniałam
Zmirach
May 14, 2020 at 02:45 AM
Trochę sporo waży, nawet World of Warcraft tyle nie waży. 60 GB !?
OOrrin
May 14, 2020 at 04:21 AM
Ee, mi zajmuje na dysku 23GB ledwie, chyba trochę zawyżyli xd
Aluminium1wer
May 14, 2020 at 01:14 PM
Według mnie tak ale trochę dużo GB zajmuję
Butlonos
May 14, 2020 at 01:58 PM
Ludzie, ale wiecie, że jak już skończycie zadania to można to odinstalować? lol
MichaleKK_VVC
May 14, 2020 at 03:58 PM
+1
Silmarilion1
May 14, 2020 at 09:11 PM
Zainstalowałem obie wersje w razie czego i jestem zawiedziony grą. Pamiętam ją za dawnych czasów i był wtey mocny grind. W tej chwili na Essentialu po 10 minutach człowiek wbija 30 lvl bo niby jest większy exp czy cuś. Odpaliłem drugiego tego zwykłego i ręce mi opadły gdy po 10 minutach poziom postaci pokazuje 76 lvl. Nie dziwię się że gra zbiera bęcki od graczy skoro po kilku minutach dostaje się wszystko na tacy. Druga sprawa mimo że gra leciwa i jedynie przy tworzeniu postaci ładnie to wygląda o tyle sama gra nie doczekała się chyba żadnych poprawek. No i na końcu dodam, że gra dostaje ściny (raz się nawet zwiesiła całkowicie). W ostatecznym podsumowaniu zainstalować zrobić zadania i wywalić to.
NatiG
May 18, 2020 at 01:31 PM
Zainstalowałem obie wersje w razie czego i jestem zawiedziony grą. Pamiętam ją za dawnych czasów i był wtey mocny grind. W tej chwili na Essentialu po 10 minutach człowiek wbija 30 lvl bo niby jest większy exp czy cuś. Odpaliłem drugiego tego zwykłego i ręce mi opadły gdy po 10 minutach poziom postaci pokazuje 76 lvl. Nie dziwię się że gra zbiera bęcki od graczy skoro po kilku minutach dostaje się wszystko na tacy. Druga sprawa mimo że gra leciwa i jedynie przy tworzeniu postaci ładnie to wygląda o tyle sama gra nie doczekała się chyba żadnych poprawek. No i na końcu dodam, że gra dostaje ściny (raz się nawet zwiesiła całkowicie). W ostatecznym podsumowaniu zainstalować zrobić zadania i wywalić to.
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.