Clash.gg
Clash.gg
Gem29,390
RustClash
RustClash
Gem50,000
Virtual Visa
Virtual Visa
Gem8,000
luis perozo
luis perozo
Gem17
john mon
john mon
Gem8,750
Cases.gg
Cases.gg
Gem101,440
Cases.gg
Cases.gg
Gem85,140
Carlos Daza
Carlos Daza
Gem12
john mon
john mon
Gem32
Carla Klnk
Carla Klnk
Gem4,200
irispilay2012
irispilay2012
Gem17
Clash.gg
Clash.gg
Gem14,400
Clash.gg
Clash.gg
Gem14,400
RustClash
RustClash
Gem7,200
Sea Storepk
Sea Storepk
Gem8
Ola R
Ola R
Gem3,500
Geronimo
Geronimo
Gem7,200
Geronimo
Geronimo
Gem7,200
Geronimo
Geronimo
Gem7,200
Klarmann Max
Klarmann Max
Gem7,200
unranked rank iconAndriy Sydorchuk: I’m complete the 20 lvl in uno and not receive geme..
unranked rank iconShadowy Music: John
unranked rank iconShadowy Music: any hood n easy offers
unranked rank iconMIREIA ORTIZ: Sorry my first time here...how do I do to earn money to play games?
unranked rank iconjohn mon: plz accept my payment 1f970 emote (inline chat version)
apprentice rank iconArc: thank you
AdminSwirfty: Rewards from the previous leaderboard have been paid out 
apprentice rank iconArc: oh god
unranked rank iconTerrence Acbar: Arcyyyy put it in my TUMMY
unranked rank iconjohn mon: aha okay thank alot bro  1f60a emote (inline chat version)
apprentice rank iconJacob: that's Cases.gg, Clash & Rustclash on Lootably
unranked rank iconjohn mon: i see there is alot of people earn 7200 what this offer
unranked rank iconjohn mon: nice do you know the offer can i play and earn money so fast 
apprentice rank iconArc: christmas v7 ur so mean
apprentice rank iconJacob: Tremendous
unranked rank iconjohn mon: thanks bro and  the gift card like visa sent by tremendous or alone
apprentice rank iconJacob: There's a holding period on Bitlabs end for most offers
unranked rank iconjohn mon: and bitlabs games pay instantly or pinding ?
apprentice rank iconJacob: a couple hours, usually is sent quicker though
unranked rank iconjohn mon: how much time need to pay 
unranked rank iconjohn mon: hey
apprentice rank iconJacob: Be patient Narc
AdminSwirfty: It's not fully automated at the moment and were busy working on other things 
apprentice rank iconArc: if i may ask in behalf of Xanic, why is it paid later today and not right now
apprentice rank iconArc: thanks swirfty-san!
AdminSwirfty: Leaderboard rewards will be paid later today. The next one will start on Monday so it goes the full week 
apprentice rank iconJacob: Nah
apprentice rank iconArc: did u get ur leaderboard bonus yet
apprentice rank iconArc: ohh
apprentice rank iconJacob: they send batches twice an hour it seems

27

0/160

Runa Mannaz

slawi avatar

slawi

October 9, 2017 at 11:40 PM

Właśnie wylosowałem ją z giveawaya. Lepiej przypnijcie się pasami do krzeseł, bo z pewnością z wrażenia pospadacie na podłogę. Dodatkowo polecam obwiązać głowy srebrną taśmą szczelnie niczym mumia egipska, bo raz opadniętej szczęki możecie już nie pozbierać. A więc, ta runa... Ta runa... daje oszałamiające 2 KD do każdego dziennego logowania!!! Wiem, w jakim szoku już teraz jesteście, ale nie powiedziałem wam wszystkiego. Bonus ten obowiązuje przez uwaga... 7 dni! Zdaję sobie sprawę, że operowanie tak horrendalnie wysokimi liczbami może się okazać wyzwaniem nie do przejścia. Dlatego policzę to za was. Przez najbliższe 7 dni ta runa może dać wam w sumie... 14 KD! Tak, czegoś podobnego świat nie widział. Sam Neymar może mi teraz zazdrościć, a facet który wygrał ostatnio 36 mln w totka może już tylko ze wstydu schować się do piwnicy. Ale to jeszcze nie wszystko. Jeśli runa zadziała w sposób, w jaki myślę (to znaczy zadziała jutro, a w najbliższy poniedziałek będzie już nieaktywna), to zamiast 14, może dać mi 12 KD! Trzymajcie się. W razie zawału dzwońcie pod numer alarmowy 112, a najlepiej od razu na pogotowie - 999.

Mafija avatar

Mafija

October 10, 2017 at 06:48 PM

XDDD jest to najgorsza z mozliwych run i niestety czesto sie trafia, bonus ktory daje jest wrecz smieszny.

Drenek avatar

Drenek

October 10, 2017 at 11:24 PM

Jak by była możliwość stackowania tych run w jedną dającą większy bonus to by przynajmniej to miało jakiś sens

Crisu17 avatar

Crisu17

October 11, 2017 at 01:32 AM

Udało mi się ustrzelić tę runę już dwukrotnie i muszę przyznać, że do teraz nie mogę odkleić od tyłka gaci obsranych ze szczęścia na wieść o tak wartościowej wygranej - a warto wspomnieć, że minęły już ponad dwa miesiące, więc wyobraź sobie jak bardzo gatki zespoliły się ze mną przez ten czas, a zatem jak obfita i siarczysta była moje reakcja na tę epicką runę. Poważnie, lepiej sprzedaj ten kamyk, bo jeśli poluźni Ci się zwieracz tak jak mi to będziesz miał delikatny problem z chodzeniem: gdy Mannaz powoduje leciutki upływ luźnego kału z odbytu to bardzo łatwo o zatarcie i zapieczenie rowka. To niebezpieczna sprawa. Sprzedaj runę. Zniszczy Ci życie, odbierze prawa rodzicielskie, pozbawi majątku, spali Ci matkę i zgwałci dom. Lub odwrotnie.

slawi avatar

slawi

October 11, 2017 at 02:15 AM

"spali Ci matkę i zgwałci dom" - człowieku, jesteś genialny xD

ferdekkiepski198930 avatar

ferdekkiepski198930

October 11, 2017 at 11:30 AM

jakis kod na rune ?

Crisu17 avatar

Crisu17

October 11, 2017 at 12:51 PM

Tak, musisz wklepać kombinację klawiszy. Już mówię jaką: kwadrat, kółko, R2, dziesiąte piętro w windzie, dzwonek sąsiada mieszkającego dwa domy na zachód, zieloną słuchawkę w telefonie i znów kwadrat.

RissingMoon avatar

RissingMoon

October 15, 2017 at 09:32 PM

ah udało mi się ustrzelić tą runę pięciokrotnie to jest to !

ZAC123DD avatar

ZAC123DD

February 17, 2019 at 02:52 AM

Udało mi się ustrzelić tę runę już dwukrotnie i muszę przyznać, że do teraz nie mogę odkleić od tyłka gaci obsranych ze szczęścia na wieść o tak wartościowej wygranej - a warto wspomnieć, że minęły już ponad dwa miesiące, więc wyobraź sobie jak bardzo gatki zespoliły się ze mną przez ten czas, a zatem jak obfita i siarczysta była moje reakcja na tę epicką runę. Poważnie, lepiej sprzedaj ten kamyk, bo jeśli poluźni Ci się zwieracz tak jak mi to będziesz miał delikatny problem z chodzeniem: gdy Mannaz powoduje leciutki upływ luźnego kału z odbytu to bardzo łatwo o zatarcie i zapieczenie rowka. To niebezpieczna sprawa. Sprzedaj runę. Zniszczy Ci życie, odbierze prawa rodzicielskie, pozbawi majątku, spali Ci matkę i zgwałci dom. Lub odwrotnie.

ZAC123DD avatar

ZAC123DD

February 17, 2019 at 02:52 AM

Tak, musisz wklepać kombinację klawiszy. Już mówię jaką: kwadrat, kółko, R2, dziesiąte piętro w windzie, dzwonek sąsiada mieszkającego dwa domy na zachód, zieloną słuchawkę w telefonie i znów kwadrat.

ZAC123DD avatar

ZAC123DD

February 17, 2019 at 02:53 AM

Właśnie wylosowałem ją z giveawaya. Lepiej przypnijcie się pasami do krzeseł, bo z pewnością z wrażenia pospadacie na podłogę. Dodatkowo polecam obwiązać głowy srebrną taśmą szczelnie niczym mumia egipska, bo raz opadniętej szczęki możecie już nie pozbierać. A więc, ta runa... Ta runa... daje oszałamiające 2 KD do każdego dziennego logowania!!! Wiem, w jakim szoku już teraz jesteście, ale nie powiedziałem wam wszystkiego. Bonus ten obowiązuje przez uwaga... 7 dni! Zdaję sobie sprawę, że operowanie tak horrendalnie wysokimi liczbami może się okazać wyzwaniem nie do przejścia. Dlatego policzę to za was. Przez najbliższe 7 dni ta runa może dać wam w sumie... 14 KD! Tak, czegoś podobnego świat nie widział. Sam Neymar może mi teraz zazdrościć, a facet który wygrał ostatnio 36 mln w totka może już tylko ze wstydu schować się do piwnicy. Ale to jeszcze nie wszystko. Jeśli runa zadziała w sposób, w jaki myślę (to znaczy zadziała jutro, a w najbliższy poniedziałek będzie już nieaktywna), to zamiast 14, może dać mi 12 KD! Trzymajcie się. W razie zawału dzwońcie pod numer alarmowy 112, a najlepiej od razu na pogotowie - 999.

QUELOW23 avatar

QUELOW23

February 17, 2019 at 08:52 PM

lepsze niż te inne runy :v

marcinseeker avatar

marcinseeker

February 18, 2019 at 01:05 AM

Ja mam runę Fehu i Tiwaz

drenn3 avatar

drenn3

February 18, 2019 at 02:00 PM

Mam ją co 2 dni z daily chesta i zaczyna mi brakować przestrzeni, bo laski widząc taki majątek próbują mnie gwalłcić nawet podczas wizyt w kibelku, licząc że się nimi zainteresuje. Serio nawet moja 80-letnia sąsiadka nie daje mi żyć i podnosi spódnicę do wysokości kolan, pokazując biust.

slawi avatar

slawi

February 19, 2019 at 05:47 PM

Miło mi że ktoś wykopuje moje wpisy sprzed 2 lat xD

czarek_pieczarek avatar

czarek_pieczarek

February 20, 2019 at 04:25 PM

Żeby mieć szanse na lepszy drop musisz usunąć folder system32. Tam się instaluje dziennik z szansą na losowania nagród. Jeśli go wyczyścić to będziesz miał lepsze szanse :P

Globter avatar

Globter

May 3, 2020 at 11:24 AM

Polecam runkę .