23
0/160
Norb3rt
October 2, 2017 at 03:08 PM
Czy strona jest wciąż rozwijana ? Czy jak nazbieram na nagrodę otrzymam ją w wyznaczonym czasie?
slawi
October 2, 2017 at 03:42 PM
Raczej jest rozwijana, bo od czasu do czasu pojawiają się nowe gry. Natomiast na nagrodę to sobie poczekasz. Ja już 21 dni czekam na Paysafecard 20.
CrystalMag12
October 2, 2017 at 04:44 PM
Kolega wyżej ma racje. A co do nagrody to napewno nie dostaniesz jej szybciej niż w 2 tygodnie, może nawet i więcej poczekasz. Ale cóż, ja od miesiące czekam na sprawdzenie artykułów, moje zdobywanie punktów stoi w miejscu.
CpcS
October 2, 2017 at 10:08 PM
Jezeli czekasz juz 30 sni napisz do misty. W regulaminie pisze ze czekac na zatwierdzenie mozna tylko do 30 dni! :thumbsup:
RissingMoon
October 2, 2017 at 11:45 PM
Jest to chyba rozkwit tej strony :p ja dostałem po 12 godzinach 5$ polecam
TexasTornaddo
October 3, 2017 at 02:24 PM
na [aysafecard czekasz 21 dni ? hahaha
TexasTornaddo
October 3, 2017 at 02:30 PM
paysafecard. Juz Ci mówie jak to tu działa. Prowadzi to jedna osoba zapewne , ktora niczego nie ogarnia . I Tak dlatego maile do supportiu stoją, wyrywkowo odpisuje z profilu Misty i to tez tylko wieczorami bo w dzien siedzi w swojej realnej pracy i nie ma jak stamtąd pisac. Ot pomysł jakiegos webmastera na zrobienie stronki zeby zarabiala. A czekasz na paysafe zapewne tak długo bo po wymianie nagrody, zanim nasz szanowny admin tego bajzlu to odnotował o ile wogóle odnotuje. To dopiero wtedy pobiegnie do kiosku i kupi doładowanie paysafecard i Tobie wysle :) hahaha.
TexasTornaddo
October 3, 2017 at 02:31 PM
haha tu wszystko jest loterią i bardziej bazuje na szcześciu i energii kosmicznej. Teraz np nie dolicza mi expa za komentowanie. buhahahaha
conradsux
October 3, 2017 at 04:52 PM
serio 30 dni na psc ? a inne nagrody w jakims sensownym terminie? toż to sensu nie ma tyle czekac
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.