O co z tym chodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Terenix
June 27, 2020 at 11:35 AM
to gra strategiczna oparta na realiach II wojny światowej, a w samej rozgrywce wcielasz się we władcę kraju, który wybrałeś. Musisz dążyć do zwycięstwa i dominacji nad innymi państwami, poprzez...
Terenix
June 27, 2020 at 11:38 AM
...rozbudowywanie gospodarki, wojska i sojusze. Można tam pisać z innymi władcami, jak i tworzyć przymierza. Gra ta jest od 2 do 10 miesięcy, co sprawia, że gra jest jedyną w swoim rodzaju....
Terenix
June 27, 2020 at 11:40 AM
...jest tam wiele map i trybów, a sami twórcy interesują się grą. Dodatkowo jest tam lista znajomych, co umożliwia wspólną grę. Gra jest dostępna na telefon i komputer. Gra jest oczywiście darmowa,...
Terenix
June 27, 2020 at 11:42 AM
a na dodatek jest to gra przeglądarkowa, co jest dużym plusem, bo nie trzeba jej pobierać.
Jednakże można ją ujrzeć w Sklepie Google, dzięki czemu mamy ją zawsze pod ręką. Jeżeli nie chcemy jej...
Terenix
June 27, 2020 at 11:44 AM
pobierać to możemy utworzyć na pulpicie skrót że strony. Mam nadzieję, że zachęciłem do gry. Ja się nazywam w grze Terenix, ale niestety nie miałem czasu grać, ale myślę że w wakacje spróbuję...
Terenix
June 27, 2020 at 11:46 AM
ponownie swoich sił na polu bitwy. Do zobaczenia w call of war!
PS. Gra jest prosta w obsłudze więc nie powinna sprawiać kłopotów. Mam nadzieję, że pomoglem. ;)