29
0/160
Olka220
April 26, 2019 at 06:16 PM
Jak zapewne większość z was wie w połowie maja dostępne będą skórki All-Star do Lucio i Mercy (Łaski). Kiedy dokładnie będzie można kupić skórki? Co sądzę na ich temat? Zapraszam do przeczytania.
All-Stars festivities kick off on Wednesday, May 15, with a series of custom games pitting Atlantic and Pacific All-Stars against each other. Then on Thursday, May 16, the Atlantic and Pacific squads compete in the official All-Star Game Powered by Intel® to determine which division is best. Join us in person on May 15–16 at Blizzard Arena Los Angeles in Burbank, California."
Źródło: https://overwatchleague.com/en-us/news/22933224/vote-now-for-your-all-stars
Możecie tam też wybrać swoich faworytów w głosowaniu. :)
Z tego wynika, że wydarzenie rozpocznie się w środę 15 maja, a zakończy w czwartek - 16 maja.
Na koniec została jeszcze moja opinia o skinach. Trochę już o Łasce było, więc od niej zacznę: najbardziej w skinie podobają mi się kolczyki bohaterki, a najmniej - kolor włosów, bo szczerze mówiąc mógł on być trochę ciemniejszy, ale mnie to aż tak bardzo nie przeszkadza. Poza kolczykami podoba mi się sam motyw księżyców na skrzydłach i gwiazdy na ubraniu (którego kolorystyka również mnie urzekła). Co do Lucia: skin fajny, ale szczerze mówiąc są lepsze. Dobór kolorów do karnacji nie jest najgorszy (czyli jest spoko), a motyw słońca jest świetnym pomysłem (tak, jak księżyc u Mercy). Ostatnio był motyw ognia i wody, teraz słońca i księżyca. Jedyny skin all-stars, który mi się nie podoba to ten do Smugi. Ale miałam pisać o tych, więc się zamykam... Co ja mogę jeszcze powiedzieć? Och, zapomniałabym jeżeli nie zaczęliście zbierać niedawno to macie mały % szans na to, że możecie jeszcze uzbierać. Z tego, co słyszałam to na live'ach losowe osoby dostają 100 żetonów. Mi się to jeszcze nie zdarzyło, ale życzę Wam, żebyście otrzymali tyle tokenów ;). To już na tyle, do zobaczenia!
Mietus997
April 28, 2019 at 02:39 PM
trochę bez sensu
kogucik30
April 30, 2019 at 02:36 PM
jak to bes sesu fajna giera polecam
Kiedys_to_bylo123
May 1, 2019 at 03:11 PM
lubie overka dlatego dzienki za info
piotrekosmanski
June 1, 2019 at 11:30 AM
Dobrze
squlti99
June 1, 2019 at 12:31 PM
Dobry artykuł :D
piotrekosmanski
June 1, 2019 at 12:43 PM
Heehe
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.