Ta strona działa i to nie jest scam
Ta strona działa i nie scamuje.
Tak, strona działa, nagrody są wypłacane zawsze w terminie 3 - 30 dni ( standardowo 72h, maksymalnie 30 dni ). Ja odebrałem już nagrody : 50 i 20 psc oraz gre Diablo III i jestem zadowolony z obiegu sytułacji.
tak działa i to doskonale
ta ********* jest bo można za darmo V-Dolce ITD
działa mój kolega wypłacił już 20 zł i steam valute ja polecam ale trudno zdobywac monety
Słaba, ale nadal lepsza niż inne.
Działa, dostałem swoje 750 rp i fallouta 3 :)
Nie raczej nie ale możliwe
Ta strona jest legit huju wczoraj dostałem koske csgo za free i hajs na steama 20 euro a jakis tydzien temu za kamienie dusz dostalem 750 riot pointsów do lola hujki jebane
Jasne że jest legit, przecież nawet sami sobie dali łapkę w góre na Scam Diverser xd
Totalnie wszystko działa, zwłaszcza odbieranie kluczy za kd, trzeba poczekać kilka miesięcy, ale jak już przyjdzie to możesz poprosić o dostanie klucza.
Znaczy klucza jako takiego nie dostaniesz, ale zwracają kd i możesz nawet jeszcze raz poprosić o aktywację gry, aby ją kupić na te kilka minut.
Jeszcze nie odebrałam żadnej nagrody, ale myślę że stronka jest legit i nie oszukuje c:
strona legit jest daje serio nagrody.
strona jest normalna i nie scam
Ta strona nie jest scamem bo dużo na tym zarabia. To działa tak oni promują gry za co dostają pieniądze później kupują te wszystkie nagrody które my u nich zamawiamy
ta strona to nie jest spam