xd nie ja nie ptorafie w ogole w nia grac
a są jakieś fajne serwery najlepiej polskie z all bufami
Gre przetestowałem tylko przez chwile ponieważ na moim laptopie, procesor nie wyrabia, ale gre znam, warto pograć sobie. ;)
tak warto bardzo no ten xD
konstantynopolitańczykówna to ja i ty i mistyo
Jeżeli gracie dla zdobycia KD , TO NIE WARTO , bo nic nie dostaniecie , po prawidłowej rejestracji i założeniu nowego konta NIKT TEGO NIE SPRAWDZA , screen poczeka 30 godzin , potem dostaniecie odpowiedź NIE ZAŁOŻYŁEŚ NOWEGO KONTA , No pewnie, pewnie ktos grał bez konta , takie durnoty to dla 7 letnich dzieci. szkoda wykłądac gotówę dla graczy , przenieść grę do lamusa i nie naciągać ludzi.
To samo jest w tych ścianach na smartfon, tam to juz kwa nic nie działa.
warto fajna gra ale nie po kd
sJeżeli gracie dla zdobycia KD , TO NIE WARTO , bo nic nie dostaniecie , po prawidłowej rejestracji i założeniu nowego konta NIKT TEGO NIE SPRAWDZA , screen poczeka 30 godzin , potem dostaniecie odpowiedź NIE ZAŁOŻYŁEŚ NOWEGO KONTA , No pewnie, pewnie ktos grał bez konta , takie durnoty to dla 7 letnich dzieci. szkoda wykłądac gotówę dla graczy , przenieść grę do lamusa i nie naciągać ludzi.
To samo jest w tych ścianach na smartfon, tam to juz kwa nic nie działa.
Mi się nie podoba, ale wydaję mi się że to sprawa gustu, ale sporo ludzi ją poleca
Gra nie jest zła. Ma bardzo duży potencjał, tylko właśnie kwestia dotyczy szczegółów ;) mi osobiście nie podoba się trochę mało intuicyjna obsługa postaci.... Oraz brak łatwego dostępu do wszystkich questów. Sama oprawa wizualna jest świetna oraz fabuła! Nawet NPC są dość kreatywnie stworzone. Wszak gra nie bez powodu tyle waży :P Gdyby ją dopracować miałaby dużo lepsze noty.
Tak czy inaczej ja polecam, warto sobie zagrać - pozwiedzać mapkę - i zobaczyć samemu czy przypadnie do gustu.
Fajna jest grałam w nią 10lat temu