mo111
mo111
Gem10
Otakus Karens
Otakus Karens
Gem1,070
xkokoloko9
xkokoloko9
Gem10
xkokoloko9
xkokoloko9
Gem231
#Kz
#Kz
Gem12
Joshverd
Joshverd
Gem44
xkokoloko9
xkokoloko9
Gem20
uttechtgavin
uttechtgavin
Gem201
Atia
Atia
Gem7
hanfred
hanfred
Gem8
NIKOLAI
NIKOLAI
Gem28
Hasan Kuzucanli
Hasan Kuzucanli
Gem7
Atia
Atia
Gem7
Otakus Karens
Otakus Karens
Gem609
gramfero
gramfero
Gem8
gramfero
gramfero
Gem28
hanfred
hanfred
Gem10
hanfred
hanfred
Gem238
Otakus Karens
Otakus Karens
Gem14
Otakus Karens
Otakus Karens
Gem252
Regen

Gem1,002

unranked rank iconmo111: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconxkokoloko9: hi
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem364 from the Rain.
unranked rank iconJesus David Luna González: buenas noshes
unranked rank iconKepsor: 5000 gemow ile to zl?
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem343 from the Rain.
unranked rank iconmarion48: Dinkdonk emote (inline chat version)
unranked rank iconSanti xd: qq
unranked rank icondem.pferd.heisst.horst: blobDance emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem338 from the Rain.
SystemGamehag: 2 users received Gem102 from the Rain.
unranked rank iconChipo Majoni: Hi
SystemGamehag: One user received Gem975 from the Rain.
unranked rank iconhansel rometotos: hola
unranked rank iconCastomic: Astute Gentleman emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem353 from the Rain.
unranked rank iconCastomic: Astute Gentleman emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem167 from the Rain.
SystemGamehag: One user received Gem85 from the Rain.
AdminJoshverd: PParrot emote (inline chat version)
SystemGamehag: 3 users received Gem76 from the Rain.
Melde dich an, um zu chatten

34

0/160

Roblox Guide

coolyeet avatar

coolyeet

January 22, 2021 at 07:15 PM

play roblox it is run
coolyeet avatar

coolyeet

January 22, 2021 at 07:15 PM

play roblox it is fun
Ahmet212597 avatar

Ahmet212597

January 22, 2021 at 07:19 PM

nice dude

Ahmet212597 avatar

Ahmet212597

January 22, 2021 at 07:19 PM

nice dude

adrian7139 avatar

adrian7139

January 22, 2021 at 09:17 PM

*** ,tysm for this
adrian7139 avatar

adrian7139

January 22, 2021 at 09:17 PM

mai mai mai halim amor
Pow_ avatar

Pow_

January 22, 2021 at 10:13 PM

Cant wait to hit them up with beating the child simulator 2021
Dark_Allen avatar

Dark_Allen

January 23, 2021 at 12:29 PM

nice its look so good
Dark_Allen avatar

Dark_Allen

January 23, 2021 at 12:29 PM

nice its so cool
Cagri123tttf avatar

Cagri123tttf

January 23, 2021 at 12:52 PM

çok sıkıldım cak var mı
Cagri123tttf avatar

Cagri123tttf

January 23, 2021 at 12:54 PM

okak ortasında kalmış, evinin yolunu bulamayan bir çocuk kadar çaresizim. parmak uçlarıma kadar acı yüklüyüm, bu ağrıyı, avuç avuç ağrı kesici dindirir, birde başımı omzuna yaslasam geçecek sanki. sana anlatamadıklarım boğazıma düğümlendi, yutkunamıyorum, ben çok bekledim, gelmeyecek birini beklemenin verdiği o hissi bilmezsin sen. sen vazgeçilmezdin, bense çok isterdim bi' kerecik vazgeçilmez olabilmeyi. ne bekliyordum ki, annem bile vazgeçti benden, sen niye vazgeçmeyesin? bir anne kızın dan vazgeçer mi. o vazgeçerdi, onun vazgeçemeyeceği hiç kimse yoktu, ben gözünün içine bakardım çocukken, o elinin ucuyla bile değmezdi bana, o yaşta makaslar okşadı saçlarımı. seni bilmem ama, ben sende annemin bana hiç göstermediği o şefkati aradım. senden önce annemi isterdim yanımda, onu da gelmeyeceğini bile bile beklerdim. ama sen girdin içeri, duvarlarımı siyaha çalan o kadını kapı dışarı ettin, çocukluğumun en güzel köşesine yerleştin. çok çelme taktılar, bir anda önümde belirip elimi tutup kaldıran oldun, nasıl anlatılır, bir çocuk kahkahası kadar güzeldin. bana hiç gitmeyecek gibi davrandın, inanmaktan başka çarem yoktu. sen bana düşmeden yürümeyi öğrettin, sonra beni bir yola savurdun, yürü, dedin. ben o yolda dizlerimi parçaladım, çok yara aldım. ben annemden vazgeçtim, senden geçemedim.

#tumblr sözleri#kısa sözler#aşk sözleri#sözler#özlem sözleri#yazılarım#edebi yazılar#twitter sözleri#uzun yazılar#çaresizim#geri gel#gece#geceye bir söz bırak#geceye not#gecenin hüznü#gece ve müzik#ay benim gece senin… Hepsini gör
okyanustakibaliikk
Takip et
Gülüşünü, gülüşümle birleştirir misin lütfen? Dünya üzerinde bundan başka hiçbir şey bana iyi gelemez. İki yarayız biz, birbirine yaslanan. Birleştiğimiz yerden iyileşelim, inceldiği yerden kopmadan.

#tumblr sözleri#kısa sözler#aşk sözleri#sözler#özlem sözleri#poets on tumblr#twitter sözleri#twitter#yıldız tilbe#uzun yazılar#yazılarım#kısa söz#geceye bir şarkı bırak#geceye not#gecenin hüznü#gece#okyanus#aptalbalkk#öfa#gülüşünüsevdiğim… Hepsini gör
besiktaskdedik
Takip et
Bazı şeyler hiç geçmiyor.
Bazı acılar,
Bazı yaralar,
Bazı yaşanmışlıklar.
İçinde kalıyor, bir yerlerde duruyor yer, zaman, mekan ayırt etmeden hep seninle ve canını yakıyor. Ne halden anlama, ne biraz olsun kibarlık var, biniyor da biniyor tepene adabı muaşeretten nasibini almamış acılar.
Geçmesi gereken o kadar çok şey var ki! Mesela zaman, mesela geçmiş ama dönüp bakıyorsun ne zaman geçmiş ne de "geçmiş." Oysa nefes almaya ihtiyacın var; Atmosfere de taşınsan kar etmiyor, geçmesi gereken "geçmiş" bir türlü geçmiyor ve düğümleniyor boğazına nefes aldırmıyor. Mutluluk diye bir şey yok bence! Mutlu olduğuna inanmak var. Bir de ümit etmek var. Ve iyi ki var. Yoksa hiç iç açıcı değil "elimizde kalan dallar" ve onca iyi niyetimize rağmen avucumuzda ki kocaman-kocaman "sıfırlar!" Hani sıfır etkisiz elemandı? Madem öyle; hayatımıza nasıl bu denli etki edip, hayal kırıklığı yaşatıyor gözümüzde "sıfırlananlar."
"-Neyse... Üzülebiliriz, kırılabiliriz ama hiçbir zaman yenilgiyi kabul edip; sendelememizi bekleyenleri güldürmeyeceğiz. Anlaştık mı? … Duyamadım. Anlaştık mı? Hadi kahve içelim".

#söz#şiirsokakta#şiirheryerde#ömrüm bitanem eşim mutluluğum aşkım sevdiğim sevdicek#şiir#şiirduvarda#ayrılık#bitti#beşiktaş#uzun yazı#uzun yazılar#sevgi sözleri#sözler#şarkı sözü… Hepsini gör
beyazsarap
Takip et
aynı sözler ama farklı hislermiş. herkesleştirdiğiniz kadar herkessiniz.

#kısaca#kısa yazı#yazılarım#mod post#postlarım#uzun yazılar#uzun yazı#kısa yazılar#poetry#siirhayatta
beyazsarap
Takip et
açamadığım gözlerim, ağrıyan omuzlarım, titreyen ellerim umrumda değil. kalbim sızlıyor.

#mod post#kısa yazılar#kısa yazı#uzun yazılar#uzun yazı#postlarım#my post#yazılarım
beyazsarap
Takip et
'kendi yaranı sarmak'

o benzemez başka yarayı sarmaya. öyle iyi hissettirmez, mutlu da etmez. çünkü sende ya hani kandıramazsın kendini, bilirsin iyileşip iyileşmediğini. bilirsin yerini. başkasından duyunca insan güçlenir de bazen, kendinden duymak yalanlamaktır sesinden. korkma saracaksın yeniden. sevdiğinin acısını benliği gibi sahiplenen insan, konu dizleri olunca tükenir yaradan. canı da çekmez öyle, dedim ya benzemez özden olmayanı sarıp sevmeye. kendin iyi geleceksin kendine/de. yine yine yine ve yine...

#yazılarım#postlarım#my post#siirhayatta#kısa yazılar#uzun yazılar
beyazsarap
Takip et
sanırım unutmak, aklın boşalırken kalbinin eş zamanlı ona uyması' olacak.. ve ölüyü diriltmek kadar imkansız içinde intihar edeni yaşatmak.

#kısa yazılar#yazılarım#uzun yazılar#my post#postlarım#kısaca#siirhayatta
beyazsarap
Takip et
kutlanan o yeri unutmamak için kimsenin beni uyuşturmasına izin vermiyorum. ve hatta tutunamayıp düşen her bir kurdu yerden alıp tekrar yerine bırakıyorum Eyyub misali. o bana insanın kötüsünü hergün yeniden hatırlatsın diye, ben alnımdaki çok bilindik karayı derimi kesip atarak siliyorum. yaşatıyorum, ölüyorum.

#uzun yazılar#kısa yazılar#yazılarım#postlarım#siirselutopya
saydamgokyuzu
Takip et
Gidiyorum, ardıma bile bakmadan, vedalaşmadan, kimseye neden diye sormadan. Hesap sormadan ve hesap vermeden gidiyorum. Ağlamamak için, ağlatmamak için, içimde her geçen gün ayrı bir acı ile büyüyen çocuğu öldürmemek için hepinizden gidiyorum. Hiçbirinizi düşünmeden, kimseye acımadan, hayatımda bir ilk yapıp, kendimi düşünerek gidiyorum. İyi olmak için, kendimi mutlu etmek için, mutluluğu kendimde, kendi gülüşümde, kendi yüzümde bulmak için gidiyorum. Binlerce kilometre uzaklıktaki sizden, hemen yanıbaşımda duran arkadaşımdan, sevgilimden, hepinizden. Ne ararım ne de sorarım bundan sonra. Adınız dahi geçmez hayatımda. Acınız bile kalmayacak içimde. Sizin için üzülmeyi, gözyaşı dökmeyi, kendimi harap etmeyi bırakıyorum. Artık hiçbirinizi istemiyor, her birinizi çıkarıyorum hayatımdan.

Şimdi değil ama işiniz düştüğü zaman, fark edersiniz.

#veda#uzun yazılar#uzun yazı#uzuntu#benim hikayem
besiktaskdedik
Takip et
Kimin köpeğisiniz bilmiyorum ama, havlamanız ürkütmüyor.
#şiirheryerde#şiirsokakta#şiir#şiirduvarda#sevgi sözleri#uzun yazı#aşk#söz#beşiktaş#gif#bitti#kedi#gıf#sevgi#post#sevgili#sözler#uzun yazılar#yarim huzurum#artists on tumblr#ayrılık#my post#tumblr#yazılarım#funny post#text post#gift card#my gifs#gift#funny gif… Hepsini gör
saydamgokyuzu
Takip et
Sevgili sen,

Bugün sensizliğin kaçıncı günü bilmiyorum. Saymayı bırakmadım, saymaya hiç başlamadım. Seni özledim fakat bunu sana öleceğimi bilsem de kavuşacağımı bilsem de söylemem. Çünkü bir süre sonra eminim özlemeyeceğim. Artık sen özle beni. Bir kere, sadece bir seferlik sen özle beni. Sen benim için acı çek mesela. Sen benim için ağla. Bir kere de sen gel özledim diye.

Ama yalnız kalınca değil.
Bensiz kalacağını anladığın zaman, bensiz olamayacağını anladığın zaman. Sen sev bir kere de beni, canımı yakamayacak kadar, canım yansın isteme. Canımı yakan herkesi yak. Bir kere de benim için şehri yakacak kadar sen gözünü karart. Her şey oldu, her şey bitti. Ben bittim. Kaybeden kim zaman gösterecek, ama ben kaybetmedim. Buna eminim.

Ama sen, bu sefer büyük kaybettin.
"Kaç yıl oldu gideli, kaçıncı uykundasın? Hangi rüzgar aldı seni, hala üşütüyor beni." "Artık sayılı zaman değil, çok çok yalnızım."
#uzun yazılar#uzuntu#uzun yazı#ayrılmak
kertenmeyenkele
Takip et
Seni düşünmek güzel şey
Seni düşünmek ümitli şey
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi bişey
Seni düşünmek güzel şey
Seni düşünmek ümitli şey
Fakat artık ümit yetmiyor bana
Ben artık şarkı dinlemek değil
Şarkı söylemek istiyorum

- İkimizin yerine

#ikimizin yerine#seni düşünmek#uzun yazı#uzun yazılar#yetmiyor#Çok Özledim#sinema#nejatişler#serenay sarıkaya#aşk#aşk sözleri#şiir#güzel şiirler#duygulandım#:)#good bye… Hepsini gör
tamamiyizyani
Takip et
Bir sarılmalık acım vardı benim.
Ne gördün ne de duydun.
Duy diye çırpındıkça daha çok kaçtın o günahtan.
Gör diye çabaladıkça kaybettik işte.
Hangi satıra sıralasam seni ki?
Yada hangi dizede anlatsam bizi.
Ben kurtulamıyorum artık.
Ama bir gerçek var ikimizin bildiği;
Hiçbir şey beni senin kadar mutlu etmedi ve yine hiçbir şey beni senin kadar yaralamadı.
Kabul sevdin, sevdin ama çok acıttın sana adadığım kalbimi.
Ben ne yana dönsem hatırlarım seni yani her yanım seni hatırlatır bana.
Anlatsam şuan birilerine. dinlemiyorlar.
Çünkü artık bu aşka inanmıyorlar.
Ben taşıyamıyorum içimde bu yükü.
Belkide buna tüm öfkem.
Sen taşırdın benim omuzlarımdaki yükü çünkü.
Şimdi yoksun ve ben başa çıkamıyorum tüm bu olanlarla.
Hala gece yarıları uykumdan uyanıp sayıkladığım ismini gerçekle ayırt edemeyişime ağlıyorum ben.
Bazılarımızın günahlarının bedelini beraber çekiyoruz anlaşılan ..
#tamamiyizyani#uzun yazılar#yazılar#acı#hayat#aşk#eylül
didemcanoriginal
Takip et
Ki saat yine 3'ü geçiyor,
Gözlerim kapanmak üzere,
Sen son yudumunu alıyorsun kahvenden,
Birlikte çekiyoruz sabahları

Güzel sevgilim,
Çirkin kapı önleri,
Ama ben seni ilk köprü altında sevdim

Sen her gece bir paket sigara edersin,
Kirpiklerin hala uzun

#didemcanoriginal#uzun yazı#uzun yazılar#yazı blog#yazı blogu
bookwormbluee
Takip et

Bir taş nehre düşmeye görsün, pek anlaşılmaz etkisi. Hafiften aralanır, dalgalanır suyun yüzeyi. Belli belirsiz bir tıp sesi çıkar; duyulmaz bile akıntının ortasında, kaybolur uğultuda. Hepi topu budur olduğu olacağı.

Ama bir de göle düşsün aynı taş... Etkisi çok daha kalıcı ve sarsıcı olur. O taş var ya o taş, durgun suları savurur. Taşın suya değdiği yerde evvela bir halka peyda olur; halka tomurcuklanır, o tomurcuk çiçeklenir, açar da açar, katmerlenir.

Göz açıp kapayıncaya kadar, ufacık bir taş ne işler açar başa. Tüm yüzeye yayılır aksi, bir bakmışsın ki her yeri kaplamış. Çemberler çemberleri doğurur, ta ki en son çember de kıyıya vurup yok oluncaya dek.

Nehir alışkındır karmaşaya, deli dolu akışa. Zaten çağlamak için bahane arar ya, hızlı yaşar, çabuk taşar. Atılan taşı içine alır; benimser, sindirir ve sonra da unutur kolaylıkla. Karışıklık onun doğasında var, ne de olsa. Ha bir eksik ha bir fazla.

Gel gelelim göl hazır değildir böyle aniden dalgalanmaya. Tek bir taş bile yeter onu altüst etmeye, ta dibinden sarsmaya. Göl taşla buluştuktan sonra bir daha asla eskisi gibi olmaz, olamaz...

#black women#black#black and white#bloger#blog post#women#writers on love#writers on tumblr#edebi yazılar#edebiyat#uzun yazılar#güzel sözler#photographers on tumblr#photography#original photographers#food photography#my photos#artists on tumblr#my art#art#sea#water#yazılı postlar#anlamlı yazılar#tumblr postları#tumblr#poets on tumblr… Hepsini gör
okyanustakibaliikk
Takip et
yutkunamıyorum çünkü gereksiz değer verdiğim insanların yutturamadığı o cümleler kaldı boğazımda.

#tumblr sözleri#kısa sözler#aşk sözleri#sözler#özlem sözleri#poets on tumblr#uzun yazılar#keşke yalnız bunun için sevseydim seni#yalnızlığım#yalnızız#geceye bir şarkı bırak#geceye not#gece ve müzik#gecenin hüznü#yutkunamıyorum#aşk acıtır#acıyor#nefes alamıyorum#neden beni sevmedin#sev#sevgi#sözlerim#ınstagram sözleri#tumblr sad… Hepsini gör
fatmaarya
Takip et
Bana sorarsanız tam bir mutluluk yoktur bu hayatta. Yani nasıl desen herkesin kendine göre bir derdi vardır. Kime sorsan hep bişeyler yarım, hep bi seyler eksiktir. Hani demis ya adam, "kiminin ekmeği bayattır, kimininse parlantası ufak". Bana da sorsan yarım bir battaniye gibidir hayat. Ustünü çekersin, ayakların üçür: ayaklarını çekersin, kolların üşür. Ne tarafa çekersen çek, hep bi tarafın açıkta kalır"...

#hayatsokaklarda#hayatım
raizel_marmol avatar

raizel_marmol

January 23, 2021 at 01:07 PM

I LIKE BLOXBURG BUT I COSTS ROBUX
raizel_marmol avatar

raizel_marmol

January 23, 2021 at 01:17 PM

earn a robux rbxfast.gg
raizel_marmol avatar

raizel_marmol

January 23, 2021 at 01:17 PM

okak ortasında kalmış, evinin yolunu bulamayan bir çocuk kadar çaresizim. parmak uçlarıma kadar acı yüklüyüm, bu ağrıyı, avuç avuç ağrı kesici dindirir, birde başımı omzuna yaslasam geçecek sanki. sana anlatamadıklarım boğazıma düğümlendi, yutkunamıyorum, ben çok bekledim, gelmeyecek birini beklemenin verdiği o hissi bilmezsin sen. sen vazgeçilmezdin, bense çok isterdim bi' kerecik vazgeçilmez olabilmeyi. ne bekliyordum ki, annem bile vazgeçti benden, sen niye vazgeçmeyesin? bir anne kızın dan vazgeçer mi. o vazgeçerdi, onun vazgeçemeyeceği hiç kimse yoktu, ben gözünün içine bakardım çocukken, o elinin ucuyla bile değmezdi bana, o yaşta makaslar okşadı saçlarımı. seni bilmem ama, ben sende annemin bana hiç göstermediği o şefkati aradım. senden önce annemi isterdim yanımda, onu da gelmeyeceğini bile bile beklerdim. ama sen girdin içeri, duvarlarımı siyaha çalan o kadını kapı dışarı ettin, çocukluğumun en güzel köşesine yerleştin. çok çelme taktılar, bir anda önümde belirip elimi tutup kaldıran oldun, nasıl anlatılır, bir çocuk kahkahası kadar güzeldin. bana hiç gitmeyecek gibi davrandın, inanmaktan başka çarem yoktu. sen bana düşmeden yürümeyi öğrettin, sonra beni bir yola savurdun, yürü, dedin. ben o yolda dizlerimi parçaladım, çok yara aldım. ben annemden vazgeçtim, senden geçemedim.

#tumblr sözleri#kısa sözler#aşk sözleri#sözler#özlem sözleri#yazılarım#edebi yazılar#twitter sözleri#uzun yazılar#çaresizim#geri gel#gece#geceye bir söz bırak#geceye not#gecenin hüznü#gece ve müzik#ay benim gece senin… Hepsini gör
okyanustakibaliikk
Takip et
Gülüşünü, gülüşümle birleştirir misin lütfen? Dünya üzerinde bundan başka hiçbir şey bana iyi gelemez. İki yarayız biz, birbirine yaslanan. Birleştiğimiz yerden iyileşelim, inceldiği yerden kopmadan.

#tumblr sözleri#kısa sözler#aşk sözleri#sözler#özlem sözleri#poets on tumblr#twitter sözleri#twitter#yıldız tilbe#uzun yazılar#yazılarım#kısa söz#geceye bir şarkı bırak#geceye not#gecenin hüznü#gece#okyanus#aptalbalkk#öfa#gülüşünüsevdiğim… Hepsini gör
besiktaskdedik
Takip et
Bazı şeyler hiç geçmiyor.
Bazı acılar,
Bazı yaralar,
Bazı yaşanmışlıklar.
İçinde kalıyor, bir yerlerde duruyor yer, zaman, mekan ayırt etmeden hep seninle ve canını yakıyor. Ne halden anlama, ne biraz olsun kibarlık var, biniyor da biniyor tepene adabı muaşeretten nasibini almamış acılar.
Geçmesi gereken o kadar çok şey var ki! Mesela zaman, mesela geçmiş ama dönüp bakıyorsun ne zaman geçmiş ne de "geçmiş." Oysa nefes almaya ihtiyacın var; Atmosfere de taşınsan kar etmiyor, geçmesi gereken "geçmiş" bir türlü geçmiyor ve düğümleniyor boğazına nefes aldırmıyor. Mutluluk diye bir şey yok bence! Mutlu olduğuna inanmak var. Bir de ümit etmek var. Ve iyi ki var. Yoksa hiç iç açıcı değil "elimizde kalan dallar" ve onca iyi niyetimize rağmen avucumuzda ki kocaman-kocaman "sıfırlar!" Hani sıfır etkisiz elemandı? Madem öyle; hayatımıza nasıl bu denli etki edip, hayal kırıklığı yaşatıyor gözümüzde "sıfırlananlar."
"-Neyse... Üzülebiliriz, kırılabiliriz ama hiçbir zaman yenilgiyi kabul edip; sendelememizi bekleyenleri güldürmeyeceğiz. Anlaştık mı? … Duyamadım. Anlaştık mı? Hadi kahve içelim".

#söz#şiirsokakta#şiirheryerde#ömrüm bitanem eşim mutluluğum aşkım sevdiğim sevdicek#şiir#şiirduvarda#ayrılık#bitti#beşiktaş#uzun yazı#uzun yazılar#sevgi sözleri#sözler#şarkı sözü… Hepsini gör
beyazsarap
Takip et
aynı sözler ama farklı hislermiş. herkesleştirdiğiniz kadar herkessiniz.

#kısaca#kısa yazı#yazılarım#mod post#postlarım#uzun yazılar#uzun yazı#kısa yazılar#poetry#siirhayatta
beyazsarap
Takip et
açamadığım gözlerim, ağrıyan omuzlarım, titreyen ellerim umrumda değil. kalbim sızlıyor.

#mod post#kısa yazılar#kısa yazı#uzun yazılar#uzun yazı#postlarım#my post#yazılarım
beyazsarap
Takip et
'kendi yaranı sarmak'

o benzemez başka yarayı sarmaya. öyle iyi hissettirmez, mutlu da etmez. çünkü sende ya hani kandıramazsın kendini, bilirsin iyileşip iyileşmediğini. bilirsin yerini. başkasından duyunca insan güçlenir de bazen, kendinden duymak yalanlamaktır sesinden. korkma saracaksın yeniden. sevdiğinin acısını benliği gibi sahiplenen insan, konu dizleri olunca tükenir yaradan. canı da çekmez öyle, dedim ya benzemez özden olmayanı sarıp sevmeye. kendin iyi geleceksin kendine/de. yine yine yine ve yine...

#yazılarım#postlarım#my post#siirhayatta#kısa yazılar#uzun yazılar
beyazsarap
Takip et
sanırım unutmak, aklın boşalırken kalbinin eş zamanlı ona uyması' olacak.. ve ölüyü diriltmek kadar imkansız içinde intihar edeni yaşatmak.

#kısa yazılar#yazılarım#uzun yazılar#my post#postlarım#kısaca#siirhayatta
beyazsarap
Takip et
kutlanan o yeri unutmamak için kimsenin beni uyuşturmasına izin vermiyorum. ve hatta tutunamayıp düşen her bir kurdu yerden alıp tekrar yerine bırakıyorum Eyyub misali. o bana insanın kötüsünü hergün yeniden hatırlatsın diye, ben alnımdaki çok bilindik karayı derimi kesip atarak siliyorum. yaşatıyorum, ölüyorum.

#uzun yazılar#kısa yazılar#yazılarım#postlarım#siirselutopya
saydamgokyuzu
Takip et
Gidiyorum, ardıma bile bakmadan, vedalaşmadan, kimseye neden diye sormadan. Hesap sormadan ve hesap vermeden gidiyorum. Ağlamamak için, ağlatmamak için, içimde her geçen gün ayrı bir acı ile büyüyen çocuğu öldürmemek için hepinizden gidiyorum. Hiçbirinizi düşünmeden, kimseye acımadan, hayatımda bir ilk yapıp, kendimi düşünerek gidiyorum. İyi olmak için, kendimi mutlu etmek için, mutluluğu kendimde, kendi gülüşümde, kendi yüzümde bulmak için gidiyorum. Binlerce kilometre uzaklıktaki sizden, hemen yanıbaşımda duran arkadaşımdan, sevgilimden, hepinizden. Ne ararım ne de sorarım bundan sonra. Adınız dahi geçmez hayatımda. Acınız bile kalmayacak içimde. Sizin için üzülmeyi, gözyaşı dökmeyi, kendimi harap etmeyi bırakıyorum. Artık hiçbirinizi istemiyor, her birinizi çıkarıyorum hayatımdan.

Şimdi değil ama işiniz düştüğü zaman, fark edersiniz.

#veda#uzun yazılar#uzun yazı#uzuntu#benim hikayem
besiktaskdedik
Takip et
Kimin köpeğisiniz bilmiyorum ama, havlamanız ürkütmüyor.
#şiirheryerde#şiirsokakta#şiir#şiirduvarda#sevgi sözleri#uzun yazı#aşk#söz#beşiktaş#gif#bitti#kedi#gıf#sevgi#post#sevgili#sözler#uzun yazılar#yarim huzurum#artists on tumblr#ayrılık#my post#tumblr#yazılarım#funny post#text post#gift card#my gifs#gift#funny gif… Hepsini gör
saydamgokyuzu
Takip et
Sevgili sen,

Bugün sensizliğin kaçıncı günü bilmiyorum. Saymayı bırakmadım, saymaya hiç başlamadım. Seni özledim fakat bunu sana öleceğimi bilsem de kavuşacağımı bilsem de söylemem. Çünkü bir süre sonra eminim özlemeyeceğim. Artık sen özle beni. Bir kere, sadece bir seferlik sen özle beni. Sen benim için acı çek mesela. Sen benim için ağla. Bir kere de sen gel özledim diye.

Ama yalnız kalınca değil.
Bensiz kalacağını anladığın zaman, bensiz olamayacağını anladığın zaman. Sen sev bir kere de beni, canımı yakamayacak kadar, canım yansın isteme. Canımı yakan herkesi yak. Bir kere de benim için şehri yakacak kadar sen gözünü karart. Her şey oldu, her şey bitti. Ben bittim. Kaybeden kim zaman gösterecek, ama ben kaybetmedim. Buna eminim.

Ama sen, bu sefer büyük kaybettin.
"Kaç yıl oldu gideli, kaçıncı uykundasın? Hangi rüzgar aldı seni, hala üşütüyor beni." "Artık sayılı zaman değil, çok çok yalnızım."
#uzun yazılar#uzuntu#uzun yazı#ayrılmak
kertenmeyenkele
Takip et
Seni düşünmek güzel şey
Seni düşünmek ümitli şey
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi bişey
Seni düşünmek güzel şey
Seni düşünmek ümitli şey
Fakat artık ümit yetmiyor bana
Ben artık şarkı dinlemek değil
Şarkı söylemek istiyorum

- İkimizin yerine

#ikimizin yerine#seni düşünmek#uzun yazı#uzun yazılar#yetmiyor#Çok Özledim#sinema#nejatişler#serenay sarıkaya#aşk#aşk sözleri#şiir#güzel şiirler#duygulandım#:)#good bye… Hepsini gör
tamamiyizyani
Takip et
Bir sarılmalık acım vardı benim.
Ne gördün ne de duydun.
Duy diye çırpındıkça daha çok kaçtın o günahtan.
Gör diye çabaladıkça kaybettik işte.
Hangi satıra sıralasam seni ki?
Yada hangi dizede anlatsam bizi.
Ben kurtulamıyorum artık.
Ama bir gerçek var ikimizin bildiği;
Hiçbir şey beni senin kadar mutlu etmedi ve yine hiçbir şey beni senin kadar yaralamadı.
Kabul sevdin, sevdin ama çok acıttın sana adadığım kalbimi.
Ben ne yana dönsem hatırlarım seni yani her yanım seni hatırlatır bana.
Anlatsam şuan birilerine. dinlemiyorlar.
Çünkü artık bu aşka inanmıyorlar.
Ben taşıyamıyorum içimde bu yükü.
Belkide buna tüm öfkem.
Sen taşırdın benim omuzlarımdaki yükü çünkü.
Şimdi yoksun ve ben başa çıkamıyorum tüm bu olanlarla.
Hala gece yarıları uykumdan uyanıp sayıkladığım ismini gerçekle ayırt edemeyişime ağlıyorum ben.
Bazılarımızın günahlarının bedelini beraber çekiyoruz anlaşılan ..
#tamamiyizyani#uzun yazılar#yazılar#acı#hayat#aşk#eylül
didemcanoriginal
Takip et
Ki saat yine 3'ü geçiyor,
Gözlerim kapanmak üzere,
Sen son yudumunu alıyorsun kahvenden,
Birlikte çekiyoruz sabahları

Güzel sevgilim,
Çirkin kapı önleri,
Ama ben seni ilk köprü altında sevdim

Sen her gece bir paket sigara edersin,
Kirpiklerin hala uzun

#didemcanoriginal#uzun yazı#uzun yazılar#yazı blog#yazı blogu
bookwormbluee
Takip et

Bir taş nehre düşmeye görsün, pek anlaşılmaz etkisi. Hafiften aralanır, dalgalanır suyun yüzeyi. Belli belirsiz bir tıp sesi çıkar; duyulmaz bile akıntının ortasında, kaybolur uğultuda. Hepi topu budur olduğu olacağı.

Ama bir de göle düşsün aynı taş... Etkisi çok daha kalıcı ve sarsıcı olur. O taş var ya o taş, durgun suları savurur. Taşın suya değdiği yerde evvela bir halka peyda olur; halka tomurcuklanır, o tomurcuk çiçeklenir, açar da açar, katmerlenir.

Göz açıp kapayıncaya kadar, ufacık bir taş ne işler açar başa. Tüm yüzeye yayılır aksi, bir bakmışsın ki her yeri kaplamış. Çemberler çemberleri doğurur, ta ki en son çember de kıyıya vurup yok oluncaya dek.

Nehir alışkındır karmaşaya, deli dolu akışa. Zaten çağlamak için bahane arar ya, hızlı yaşar, çabuk taşar. Atılan taşı içine alır; benimser, sindirir ve sonra da unutur kolaylıkla. Karışıklık onun doğasında var, ne de olsa. Ha bir eksik ha bir fazla.

Gel gelelim göl hazır değildir böyle aniden dalgalanmaya. Tek bir taş bile yeter onu altüst etmeye, ta dibinden sarsmaya. Göl taşla buluştuktan sonra bir daha asla eskisi gibi olmaz, olamaz...

#black women#black#black and white#bloger#blog post#women#writers on love#writers on tumblr#edebi yazılar#edebiyat#uzun yazılar#güzel sözler#photographers on tumblr#photography#original photographers#food photography#my photos#artists on tumblr#my art#art#sea#water#yazılı postlar#anlamlı yazılar#tumblr postları#tumblr#poets on tumblr… Hepsini gör
okyanustakibaliikk
Takip et
yutkunamıyorum çünkü gereksiz değer verdiğim insanların yutturamadığı o cümleler kaldı boğazımda.

#tumblr sözleri#kısa sözler#aşk sözleri#sözler#özlem sözleri#poets on tumblr#uzun yazılar#keşke yalnız bunun için sevseydim seni#yalnızlığım#yalnızız#geceye bir şarkı bırak#geceye not#gece ve müzik#gecenin hüznü#yutkunamıyorum#aşk acıtır#acıyor#nefes alamıyorum#neden beni sevmedin#sev#sevgi#sözlerim#ınstagram sözleri#tumblr sad… Hepsini gör
fatmaarya
Takip et
Bana sorarsanız tam bir mutluluk yoktur bu hayatta. Yani nasıl desen herkesin kendine göre bir derdi vardır. Kime sorsan hep bişeyler yarım, hep bi seyler eksiktir. Hani demis ya adam, "kiminin ekmeği bayattır, kimininse parlantası ufak". Bana da sorsan yarım bir battaniye gibidir hayat. Ustünü çekersin, ayakların üçür: ayaklarını çekersin, kolların üşür. Ne tarafa çekersen çek, hep bi tarafın açıkta kalır"...
t1adamhd_csgocasescom avatar

t1adamhd_csgocasescom

January 23, 2021 at 10:42 PM

Yes, I love Roblox too. I recommend at least try it, you will love it.
itsblur87 avatar

itsblur87

January 23, 2021 at 10:43 PM

7r7477r74747447
LBeko050 avatar

LBeko050

January 23, 2021 at 11:19 PM

nice roblox
paramgamer avatar

paramgamer

January 24, 2021 at 05:02 PM

but i think different

paramgamer avatar

paramgamer

you may collect some sg

paramgamer avatar

paramgamer

why i am not getting sg

sinemtastan avatar

sinemtastan

January 24, 2021 at 05:17 PM

i need 500 sg
LJSEAN avatar

LJSEAN

January 25, 2021 at 07:39 AM

I love Roblox!!! Please send me a friend request in my Roblox account: itsme_LJSean
mohammad_adeeb avatar

mohammad_adeeb

January 25, 2021 at 09:50 AM

very good

mohammad_adeeb avatar

mohammad_adeeb

January 25, 2021 at 09:50 AM

overppowered'
lukereydart avatar

lukereydart

January 25, 2021 at 10:06 AM

So, most kids know about this fun game called roblox, and their's a currency called robux. But, most kids don't know how to earn robux for free.

So, the first step in signing up is very basic, although I recommend lying about your age so you can avoid the parent confirmation email and all that. So, when you first sign up you go to you home screen and the currency for your robux is zero. Search up bloxland (I know it is actually a legit website), after doing that you click on the bloxland website and when you reach the bloxland webpage, you sign in with your roblox username. The first thing you must do is verify, so you can create a password and so no one else can use your account in bloxland. My recommendation for the offers is to first click Aye-T and do the solitare cube which gives 288 robux and the Blackout Bingo which gives 178 robux, for each you must download, install and win 5-6 games of each. For each bloxland dollar you earn you get one robux. So, it's basically one for one thing. It's super simple and their's even a Quests button on the bottom and for every 10 robux and higher you earn you can claim 3 extra robux in Quests. Their's also a giveaway for every hour which if you win you win 25 roblux!
A lot of you may be wondering how is this legit? So, if you click withdraw it tells your roblox account to join a group. You MUST join this group (Don't worry you can always leave the group it is not permenament.) After joining in bloxland you click confirm withdraw and in your roblox account, after refreshing, you have your robux!!!!

In roblox their are many well made games, but if your like a girly-girl you could play Royale High or if you like roleplay you should play Adpot Me. If you like team defence or something like that, you could totally play Arsenal or Counter Block. Trading is like a VIP only. It's for people who are in Builder's Club which requires Robux to join, most things in roblox requires robux. So, robux is very important. If you want to buy things in the catalog you must have robux. But, in codes (their are codes), codes are free to use and you can get some free items with codes. Codes are easy to find they are mostly on a webpage which shows you all the avaliable codes.

If you want to change your username again you must have one thousand robux to change it. I should also cover another topic on setting which is called the pin. Your pin could protect all your info againest hackers who try to use your account and lock you out, but if you forget your pin their's a verification code sent to the email you input. So, I must suggest you write all your roblox information down on paper if you tend to forget certain things!!!! Their's also scammers who can scam you of a certain item in a game. DON'T fall for their tricks because the report button dosen't work and if you sent a complaint to roblox it might be days before they reply to you and usernames with numbers and random words can be easy to forget so whatever you do if a person offers you a item in another game do not accept!
Roblox Guide im From users Forum auf Gamehag